Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Dobar je Molly's game*, jedino mi je malo zasmetalo

racionalno objašnjenje za mesečevog čoveka, moglo je i bez toga

1922 takodje dobar film po Kingu

*Pomešao sam sa Gerald's game, praštajte

Edited by metal guru
Posted

:haha: U današnje vreme i predator je za feministkinje, nemaš ništa efikasno protiv.

Tek fazon 3. put kad sam video ovaj post i procitao ga lepo sam skontao xD

B@K@ Njegoš stajl :D

• 2 weeks later...
Posted

red sparrow - najbolji feministicki film svih vremena gde je glavna riba zaista glavni junak. ;)

annihilation - dugo nisam gledao film zbog kog mi je bilo zao protracenih 2 sata. prazno i besmisleno. glup zaplet uzasno.

12 strong - ozbiljno retardirano, preskociti.

commuter - jeftino, naivno i glupo. preskociti.

conspiracy 2001 - cist horor film, bez i jedne kapi krvi ili nasilja. mogu i deca da gledaju. zapravo, trebalo bi.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Fin je Lady Bird, zadnjih 10-15 minuta su dirljivi, a ostatak je manje vise standardni tinejdz film o odrastanju sa upecatljivim stilom..

Florida Project je bas sjajan, bolji mi je i od Good Time. Moracu opet da gledam definitivno..

Aj dajte neke 2017 liste da cesljam, da ne idem na slepo :D

Edited by Kumodraski Vo
Posted

slab sam ja sa poezijom, a ta u filmu mi se posebno nije dopala.

inherent vice mi se svideo, ali baš je all over the place. na prvo gledanje nemoguće ispratiti radnju, ako ima neke radnje u konvencionalnom smislu. kao dezorijentisana verzija velikog lebovskog. planiram da ga pogledam još jednom nekad.

phantom thread nisam pogledao još, ali od pta su mi najbolji magnolia, there will be blood i boogie nights. punch drunk love mi se nije nimalo svideo, a oko the master-a imam podeljeno mišljenje, neke stvari mi se sviđaju, neke ne baš.

ambiciozan režiser nema šta, ali su mu filmovi prilično hit & miss ako mene pitate.

• 4 weeks later...
Posted

pogledao sam a quiet place jer sam želeo da me neki film podseti na apsurdnu hiperdebilnost the happening-a. u neku ruku, uspelo je.

naravno kad kazem pogledao, to se sabere u nekih 30 minuta, kad oduzmemo fast-forvard :arrow: :arrow:

• Upvote 1
  • Downvote 1