B@K@ Posted March 15, 2018 Report Posted March 15, 2018 U današnje vreme i predator je za feministkinje, nemaš ništa efikasno protiv. 1 Quote
metal guru Posted April 5, 2018 Report Posted April 5, 2018 (edited) Dobar je Molly's game*, jedino mi je malo zasmetalo racionalno objašnjenje za mesečevog čoveka, moglo je i bez toga 1922 takodje dobar film po Kingu *Pomešao sam sa Gerald's game, praštajte Edited April 5, 2018 by metal guru Quote
bradilko Posted April 7, 2018 Report Posted April 7, 2018 ready player one, onako, nije loš. sad makar znam šta znači anaal nathrakh Quote
Demon Seed Posted April 8, 2018 Report Posted April 8, 2018 U današnje vreme i predator je za feministkinje, nemaš ništa efikasno protiv. Tek fazon 3. put kad sam video ovaj post i procitao ga lepo sam skontao xD B@K@ Njegoš stajl Quote
imaginos Posted April 21, 2018 Report Posted April 21, 2018 red sparrow - najbolji feministicki film svih vremena gde je glavna riba zaista glavni junak. annihilation - dugo nisam gledao film zbog kog mi je bilo zao protracenih 2 sata. prazno i besmisleno. glup zaplet uzasno. 12 strong - ozbiljno retardirano, preskociti. commuter - jeftino, naivno i glupo. preskociti. conspiracy 2001 - cist horor film, bez i jedne kapi krvi ili nasilja. mogu i deca da gledaju. zapravo, trebalo bi. Quote
Kumodraski Vo Posted April 30, 2018 Report Posted April 30, 2018 Dobri Bilbordi, ume da zasmeta malo naglo prebacivanje sa komedije u kuknjavu, ali je generalno dosta dobar, onako bas koenski.. Quote
Kumodraski Vo Posted May 2, 2018 Report Posted May 2, 2018 (edited) Odlican Good Time, mozda i najbolji iz prosle godine.. Edited May 2, 2018 by Kumodraski Vo Quote
Kumodraski Vo Posted May 5, 2018 Report Posted May 5, 2018 (edited) Fin je Lady Bird, zadnjih 10-15 minuta su dirljivi, a ostatak je manje vise standardni tinejdz film o odrastanju sa upecatljivim stilom.. Florida Project je bas sjajan, bolji mi je i od Good Time. Moracu opet da gledam definitivno.. Aj dajte neke 2017 liste da cesljam, da ne idem na slepo Edited May 5, 2018 by Kumodraski Vo Quote
SkullKrusheR Posted May 5, 2018 Report Posted May 5, 2018 paterson jedan od najdosadnijih filmova koje sam u životu pogledao. Quote
Kumodraski Vo Posted May 5, 2018 Report Posted May 5, 2018 Kakav vam je Phantom Thread? Meni je kul sve u svemu al bih lagao kad ne bih rekao da me je smorio.. Quote
Angelystor Posted May 5, 2018 Report Posted May 5, 2018 Kakav vam je Phantom Thread? jedan od najdosadnijih filmova koje sam u životu pogledao. Quote
Kumodraski Vo Posted May 5, 2018 Report Posted May 5, 2018 inace Inherent Vice mi je bio kul, ne znam kakvi su ostali od PTA Quote
SkullKrusheR Posted May 5, 2018 Report Posted May 5, 2018 slab sam ja sa poezijom, a ta u filmu mi se posebno nije dopala. inherent vice mi se svideo, ali baš je all over the place. na prvo gledanje nemoguće ispratiti radnju, ako ima neke radnje u konvencionalnom smislu. kao dezorijentisana verzija velikog lebovskog. planiram da ga pogledam još jednom nekad. phantom thread nisam pogledao još, ali od pta su mi najbolji magnolia, there will be blood i boogie nights. punch drunk love mi se nije nimalo svideo, a oko the master-a imam podeljeno mišljenje, neke stvari mi se sviđaju, neke ne baš. ambiciozan režiser nema šta, ali su mu filmovi prilično hit & miss ako mene pitate. Quote
obsessed by cruelty Posted May 5, 2018 Report Posted May 5, 2018 inace Inherent Vice mi je bio kul, ne znam kakvi su ostali od PTA dobar film. There Will be Blood je odličan, Boogie Nights gledao jednom pre n godina, ne sećam ga se Quote
Kumodraski Vo Posted May 5, 2018 Report Posted May 5, 2018 Nemam ja zivaca za Dzarmusa.. Hocu da gledam Blood al dugacak dosta, treba naci vremena.. Quote
kuruz Posted May 9, 2018 Report Posted May 9, 2018 nije loš Tri bilborda, ali ima klišea i nekoliko vrlo glupih scena svakako mi nije za Oskara Quote
bradilko Posted May 9, 2018 Report Posted May 9, 2018 mnogo je više za oskara od shape of water svakako. Quote
obsessed by cruelty Posted May 11, 2018 Report Posted May 11, 2018 https://www.imdb.com/title/tt0181772/ odgledah juče prvi put, sjajan film. 1 Quote
Berliner Posted June 8, 2018 Report Posted June 8, 2018 unsane - odustao nakon 20tak min, odnosno nakon scene kad zove telefonom. smece. neki pokusaj b filma sta li prelazim na november Quote
Berliner Posted June 9, 2018 Report Posted June 9, 2018 pogledao sam a quiet place jer sam želeo da me neki film podseti na apsurdnu hiperdebilnost the happening-a. u neku ruku, uspelo je. naravno kad kazem pogledao, to se sabere u nekih 30 minuta, kad oduzmemo fast-forvard :arrow: 1 1 Quote
Recommended Posts