In The Flesh Posted October 16, 2018 Report Posted October 16, 2018 Peeping Tom je definitivno isao ispred vremena. Mislim da je unistio karijeru reziseru zbog toga. Nije mi u rangu Psiha ili Innocentsa ali jes odlican. Quote
Angelystor Posted October 16, 2018 Report Posted October 16, 2018 Stuckmann se prati i ovde vidim Quote
obsessed by cruelty Posted October 16, 2018 Report Posted October 16, 2018 haha ma jok, nisam ni znao ko je dok nisam izguglao i vidim da ima PT recenziju od pre 2 nedelje ustvari sam gledao Psiha 2 pre neko veče na TV i čitao malo po netu posle pa videh negde podvučenu paralelu između original Psiha i PT, i kao ajde trebalo je ovo još odavno da odgledam inače ta dvojka sasvim solidan film Quote
In The Flesh Posted October 16, 2018 Report Posted October 16, 2018 Les Diabolique je tu nepravedno zapostavljen. Sjajan film, u rangu Psiha lagano. Quote
obsessed by cruelty Posted October 16, 2018 Report Posted October 16, 2018 uf da, to je baš prejak film inače i njega sam opet preko Psiha gledao pošto je Hičkok onu foru sa zabranom ulaska po početku filma pokupio od Kluzoa upravo na Les Diaboliques Quote
bradilko Posted October 16, 2018 Report Posted October 16, 2018 Stuckmann se prati i ovde vidim otkad je krenuo da kuka na jutub, deluje mi da sve radi preko kurca, ne radujem se više njegovim klipovima... :/ Quote
Angelystor Posted October 16, 2018 Report Posted October 16, 2018 Moguće da sam preskočio te klipove, ne znam na šta misliš. Ja se baš često i ne poklapam sa njegovim subjektivnim mišljenjem, ali ga najviše pratim jer uglavnom ga lepo opiše u pet minuta, ne palamudi kao ostali koje sam pratio, i ponajbolje od svega nikad ne daje spoilere. Quote
bradilko Posted October 16, 2018 Report Posted October 16, 2018 nije toliko pričao na yt, više na tviteru, kako nema leba više od yt para, demonetizacija, kurčevi, palčevi iz istog razloga ga i ja volim, analize su mu jako dobre, npr "the enemy", baci pogled, ako već nisi... Quote
Мајор Гашпар Posted October 16, 2018 Report Posted October 16, 2018 https://www.imdb.com/title/tt1999890/?ref_=nv_sr_1 Sranje. Preskacite. Quote
KazimKazim Posted October 17, 2018 Report Posted October 17, 2018 Ja to pricam i onda kazu da sam sizofren i uvale mi neku besmislicu dae sad zlatno doba kinematografie Graskograaaaaad Quote
HUMAN Posted October 17, 2018 Report Posted October 17, 2018 Zlatno doba kinematografije buhahahah, budale.. Sve neki avatari-hobiti-marvel budalaštine. Pre bih reko da je današnja filmska industrija ekvivalent jednog Behemotha Quote
KazimKazim Posted October 17, 2018 Report Posted October 17, 2018 Ne...pandan danasnjoi kinematografii e metal scena globalno...a Behemot e svetla tacka, kao npr neki dobar film (ne znam da ga navedem) Nesto od MekAvoia, onie vezao par zanimljivih filmova u poslednje vreme Quote
KazimKazim Posted October 17, 2018 Report Posted October 17, 2018 Sve dobro sto si pomenuo...drago mie da delimo misljenje za Mekavoia A nie problem i da se ne slazemo oko necega, nista gore od jednoumlja 1 Quote
HUMAN Posted October 17, 2018 Report Posted October 17, 2018 Naravno, mada nisam gledao baš puno njegovih filmova, maestralan u Splitu, kao i sam film, mislim on ga i nosi. Ne mogu se setim gde je još igrao sem u X-menima nekim, i tu je dobar bio. Evo gledam sad, mogo bi ovaj Filth ne deluje loše, e da gledao sam ga i u novoj verziji Frankenštajna, dobar, dobar Quote
kuruz Posted October 17, 2018 Report Posted October 17, 2018 Filth je baš sranje, hoću reći odličan, da ne kažem izuzetan, tj. jako loš 1 Quote
obsessed by cruelty Posted October 17, 2018 Report Posted October 17, 2018 meni trance bio dobar kad izašao, mada nisam siguran kako bi mi legao sad Quote
In The Flesh Posted October 17, 2018 Report Posted October 17, 2018 Bolje nego Kuruzu Filth. Njemu se bas svidio. 1 Quote
kuruz Posted October 18, 2018 Report Posted October 18, 2018 https://www.imdb.com/title/tt7220754/ TOTAL KULT!!!!!!!!!!! svaki pošteni metalac mora ovo da pogleda, genijalna zajebancija pesma iz filma lagano najbolji dm ove godine Quote
In The Flesh Posted October 18, 2018 Report Posted October 18, 2018 Pominjalo se to, dobro me podsjeti. Quote
kuruz Posted October 18, 2018 Report Posted October 18, 2018 torent https://1337x.st/torrent/3172178/Heavy-Trip-2018-720p-BluRay-x264-FiCO-TGx/ prevod https://titlovi.com/titlovi/hevi-reissu-aka-heavy-trip-281427/ 1 Quote
HUMAN Posted October 18, 2018 Report Posted October 18, 2018 Kao svaki normalan metalac treba ga pogledati, ali u suštini nevidjeno govno od filma, mislio sam da ne može gore od one francuske parodije kad oni matori metalci idu na Hellfest.. mada ne zna se koji je od ta dva grdji. Quote
kuruz Posted October 18, 2018 Report Posted October 18, 2018 hahahaa znam ti si od onih "metal is serious business" likova koje je Devin onomad pominjao Quote
HUMAN Posted October 18, 2018 Report Posted October 18, 2018 Pazi nemam ništa protiv što je komedija/parodija svejedno, nego što je glupo do zla boga, i vrlo malo smešno, eto puko sam od smeha na jednoj sceni (kad oni arapi idu kombijem). A o očajnoj (dobro, vrv je amaterska, nadam se) glumi da ne pričam + odvratni finski jezik. zar ove godine postoji bolja metal komedija od Mandy Šta i to ima veze s metalom, sem muzike?? Quote
KazimKazim Posted October 18, 2018 Report Posted October 18, 2018 Nisam gledao, ne veruem ni da cu gleati, ali mislim da Hiuman ne gresi 2 Quote
Recommended Posts