Srbin Hamza Posted January 25, 2019 Report Posted January 25, 2019 Tumbbad je vrlo čudan spoj genijalnih scena i indijsko-turskih momenata. Drugih ima poprilično više, mnogo je i repetitivno, ali je definitivno osveženje u odnosu na američko smeće. Samo valja naglasiti da je ovo zapravo jedna bajka, da ljudi ne očekuju npr Baskin, s kojim ga poredim samo u pogledu egzotike. Quote
Kumodraski Vo Posted January 25, 2019 Report Posted January 25, 2019 Pogledah i ja juce, dobar je skroz, nije uopste obican smaracki horor na koji smo navikli.. Quote
kuruz Posted January 27, 2019 Report Posted January 27, 2019 https://www.imdb.com/title/tt6412452/ sjajan Quote
metal guru Posted January 27, 2019 Report Posted January 27, 2019 Razvukli su ga da bi trajao dva sata, pa je dosadan na momente.. Quote
Angelystor Posted January 28, 2019 Report Posted January 28, 2019 Gledao juče ovo sranje - King Ralph. Kažem sranje, jer na papiru ovo tako ne treba da mi se sviđa. Fish out of water priča, oni se navikavaju na njega, on na njih, sve tralala i lepo na kraju, zlikovac dobije po guzici... mislim da je ovakvih filmova 80ih i 90ih bilo na svakih dve nedelje. Bukvalno je Đorđe iz Džungle, samo sa Amerikancem i engleskom aristokratijom. Ali, bre, fino sam se smejao i glumačka postava najbolja ikada (citation needed): Goodman, O'Toole, John Hurt, Richard Griffiths, ne zna se ko više raspičuje, a posebno Goodman i O'Toole, nekako imaš utisak da su predobri za ovakav neki film Usput, gledao Annihilation pre neki dan, i nisam nešto prezadovoljan. Dobra ideja upakovana u osrednji film. Arrival je za ovo Space Odyssey. Quote
In The Flesh Posted January 30, 2019 Report Posted January 30, 2019 Searchinghttps://www.imdb.com/title/tt7668870/ Bas dobar. Quote
KazimKazim Posted January 31, 2019 Report Posted January 31, 2019 U nedostatku prepotentnih reditelja, presao na neke IDJ filmove Quote
Srbin Hamza Posted January 31, 2019 Report Posted January 31, 2019 nije loš Searching, mada sam očekivao da je on neki statističar, takav mu poso bio koliko sam video na početku ali to uopšte nije iskorišćeno sem toga, dobar film s malo lošijim završetkom Quote
SkullKrusheR Posted January 31, 2019 Report Posted January 31, 2019 istina, kraj jeste podilaženje publici, ali u golbalu je solidan film. Quote
In The Flesh Posted January 31, 2019 Report Posted January 31, 2019 Da, mnogo bi bolje bilo da je kraj drugaciji i zbog toga ocjena manje. Ali i bez toga, jako uzbudljiv, neobican, inovativan... Jaka sedmica. Quote
vudun Posted February 1, 2019 Report Posted February 1, 2019 https://www.imdb.com/title/tt0452623/ Održalo mi pažnju! Quote
Srbin Hamza Posted February 1, 2019 Report Posted February 1, 2019 Aflek iz nekog razloga bolje režira no što glumi Quote
Мајор Гашпар Posted February 2, 2019 Report Posted February 2, 2019 Veliki je Klint, veliki. Skroz ok filmic. https://www.imdb.com/title/tt7959026/?ref_=nv_sr_1 Quote
Angelystor Posted February 5, 2019 Report Posted February 5, 2019 Juče bio kao neki "porodični dan" u Delti, pa su puštali crtane i animacije iz prošle godine razne, pa su usput vratili i "Isle of Dogs" - nakon trijumfalnog puštanja od nedelju dana u maju - i naravno da smo žena i ja bili sami u bioskopu. Sjajna stvar, toplo preporučujem svakome A i pretopla preporuka za film, aj što se strašno ložim na stopmotion radove, ali još kad neko napravi i odličan film koristeći to i da se onako u stopmotionu ubada majstorski komični timing, pa samo najveće lovorike treba da pokupi. Još dodatno vokalna postava baš onako kremovi kremova, nema šta nema da se voli oko ovog rada. Quote
SkullKrusheR Posted February 5, 2019 Report Posted February 5, 2019 slažem se, jedan od boljih prošlogodišnjih filmova. Quote
Srbin Hamza Posted February 5, 2019 Report Posted February 5, 2019 On 2/2/2019 at 11:57 PM, Мајор Гашпар said: Veliki je Klint, veliki. Skroz ok filmic. https://www.imdb.com/title/tt7959026/?ref_=nv_sr_1 u bioskopu ili ima na netu? Quote
SkullKrusheR Posted February 5, 2019 Report Posted February 5, 2019 krenuo u bioskopima pre neki dan. Quote
VoivodBG Posted February 18, 2019 Report Posted February 18, 2019 Velvet Buzzsaw - Od režisera Nightcrawler koji je vazda bio solidan film. Kada je izašao trejler, napumpan raznim zvezdama i obećavajući zabavnu horor premisu, gledanje ovoga je ličilo je prisustvovanju lančanog sudara. Ukratko film se bavi antipatičnim umetnicima, kritičarima i brokerima umetnosti u Los Anđelesu. Jale Gyllenhall je bio fenomenalan u Nightcrawler, a ovde kao da glumi u kakvoj farsi, gej bi kritičar najlucidnijeg imena koje sam do sada čuo na filmu. I preglumljuje za sve novce. Ni ostatak ekipe se ne izdvaja iako tu ima proverenih imena Malkovich, Collette, Russo. Trajanje je katastrofalno skoro 2 sata da se kratilo bilo bi gledljivije. Uzgred pati od problema sa tonalitetom, počinje kao kakva dramedija, pa se pretvara u nevešti horor, a kasnije kao što rekoh parodija svega živog. Horor elementi nisu najsrećnije razrađeni i osmišljeni, kompetentniji režiser i scenarista bi mogao da izvuče kakav minimum iz ovoga. Počinjem da vidim šablon kod Netflix filmova i polako se ograđujem od gledanja od njihovih izdanja jer oni idu svakako na kvanitet, ali nikako na kvalitet. Gledajte ga ako volite guilty pleasure, sa tim što je ovo dosta samosvesno pa ne može da uleti u tu kategoriju, ali nema nikakvog mesa za koje može da se uhvati u poruci koju pokušava da trapavo isporuči u vezi tog džet set sveta. Sada mi se još manje gleda drugi film ovog režisera u kojem glumi Denzel. Overlord - Ovo je dobar film. Ne šalim se. Premisa je jednostavna, Drugi Svetski rat marinci idu u Pariz da unište bazu Nemcima koja odašilje informacije putem radio stanice, ali umesto lagane akcije pretvara se u horor sa nakazama i eksperimentima koje Švabe rade. U skorije vreme nisam video ovako dobro sklepan film srednjeg budžeta. Da pojasnim, svaki lik ima funkciju u celokupnoj priči, ciljevi su im jasni, nema puno račvanja u priči. Efekti nasilja i monstruma su zabavni. Film nije treš ili low budget, ali ima lepih omaža ReAnimator i recimo video igri Wolfrenstein. Akcija je solidno izrežirana, obratite pažnju na početak filma, iako je 3d, dobro je ispalo i napeto je. Takođe i likovi su dopadljivi i lepo je videti kako se razvijaju kako se priča odvija. Inače mala zanimljivost film je trebao na silu da bude spojen sa Cloverfield univerzumom, a svi znamo kako je to završilo sa prethodnim filmovima koju su dobili Cloverfield u nazivu. 2 Quote
Сале Posted February 18, 2019 Report Posted February 18, 2019 https://www.imdb.com/title/tt0099776/?ref_=nv_sr_3 Синоћ одгледах. Јесте матор филм али феноменалан. Свака препорука. Quote
Kumodraski Vo Posted February 18, 2019 Report Posted February 18, 2019 Ima nedje alita za male pare? Quote
Recommended Posts