C.A_R.I.A. Posted October 26, 2004 Author Report Posted October 26, 2004 Hm,dakle preporuke ne bi trebalo da idu na "djuture",napisite nesto normalno o filmu,sadrzaj i sl... Quote
fiction Posted October 27, 2004 Report Posted October 27, 2004 The 39 Steps-Hitchcock rezirao!Triler iz 1935.Mislim da je dovoljno da vas zainteresuje,nema svrhe pricati o sadrzaju...Ja ga imam na divx Quote
shock! Posted October 27, 2004 Report Posted October 27, 2004 The 39 Steps-Hitchcock rezirao!Triler iz 1935.Mislim da je dovoljno da vas zainteresuje,nema svrhe pricati o sadrzaju...Ja ga imam na divx gledo, do yaya je, nego ko nije gledao Snake's eyes Brian De Palma reziser Nicholas Cage glavna uloga - obavezno Quote
hidden Posted October 27, 2004 Report Posted October 27, 2004 Lotr je mozda jedan od tehnicki najbolje odradjenih serijala, ali to je klasicno americki osakacenih prica, oni koji su procitali knjigu vise od jednom znaju o cemu pricam, @hidden- lotr nema veze sa akcijom, to je epska fantastika. The 39 Steps-Hitchcock rezirao!Triler iz 1935.Mislim da je dovoljno da vas zainteresuje,nema svrhe pricati o sadrzaju...Ja ga imam na divx postujem tvoje misljenje i slazem se donekle vezano za LOTR ali hocu da istaknem jednu stvar: FILM JE FILM, a KNJIGA JE KNJIGA nadam se da razumes, bez daljeg obrazlaganja sto se tice toga da LOTR nije u jednoj dobroj meri akcioni film, gresis, dark lilith raspolozen sam za razmenu divxova, the 39 steps mi je jedan od prioriteta za nabavku, javi se Quote
shock! Posted October 28, 2004 Report Posted October 28, 2004 @hidden- lotr nema veze sa akcijom, to je epska fantastika. Quote
C.A_R.I.A. Posted October 28, 2004 Author Report Posted October 28, 2004 Pa dobre si i hickokove ptice,od starijih,kao i psiho. lepo je to imati na divx.. Nadam se da neko ima Quote
fiction Posted October 30, 2004 Report Posted October 30, 2004 raspolozen sam za razmenu divxova, the 39 steps mi je jedan od prioriteta za nabavku, javi se Ja sam u Herceg Novom ali mogli bi nesto iskombinovati Quote
Shunka Posted October 30, 2004 Report Posted October 30, 2004 THX? To bese jedan od Lukasovih prvih filmova? Znam da se broj 1138 pojavljuje u SWu par puta fore radi... Quote
Tatyannahhh Posted October 30, 2004 Report Posted October 30, 2004 kakav je film zna li ko...treba da ga gledam ali ako je glup da ne trosim vreme...da gledam STAR WARS umesto toga... Quote
Legenda Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 Pogledajte film "Dead End" - niskobudzetan film ali odlichan horor za one koji vole stvari u fazonu Ring, Blair Witch, Gothica.. filmova. Identitet i The Others su takodje medju mojim omiljenim filmovima. A ko josh nije odgledao Beowulf taj nije ni ziveo Quote
LedStorm Posted November 5, 2004 Report Posted November 5, 2004 paycheck - dabar film ko voli blisku buducnost. lik je uradio 3D monitor i onda je izbrisao sebi pamcenje da ga ne bi ispitivali (nelegalna radnja za drugu firmu za pare naravno) sledeci zadatak koji je imao trajao je 3 god. i mislim da bi mu bilo lakse da nije izbrisao pamcenje. EFEKAT LEPTIRA (NO1 film) - znaci veliki trip od filma a svima ce se svideti jer je bas ql film EUROPE TRIP - komedija - scenario u fazonu Road Tripa uzrok polaska na put je slican ali su sasvim druge fore usput. AVP - naravno ko to jos nije gledao i WASABI - e to je FILM (komedija) necu nista da pricam. nekih forica mozete pokupiti i u HOW HIGH - ko ne voli repere stop Istorijski zbacivanje rkalja sa vlasti i prevljenje republike engleske u filmu TO KILL A KING HERO - za one koji vole stare kineske filmove (sa borilackim vestinama) El dorado - je lep animirani film, 2 lopova u potrazi za blagom postaju bogovi u jednom plemenu prepunom blaga, i drugi traze blago a oni bi da spasu selo Gone in 60s - sa ljubitelje kola matrih Legend 1900 - ko je citao roman isto je The Rundown - akcija avantura, nesto kao indijana dzons na krajnje americki fazon Zatoichi ili kostolomac - jos jedan kinsko/japanski film o slepom heroju koji samo hasa ali najbolji je kraj JAY & SILENT BOB STRIKES BACK - komedija dovoljno je reci ko je gledao dogmu ana dvojica ludaka, debeli sto cuti i plavusan duge kose sto ne zatvara usta THE 15st STATE - dobra akcija o drogi koja je 10x jaca od svih ostalih zajedno Sororyty boys - komedija - ne umem da objasnim Armitage III - ljubitelji ANIME-a imace sta da vide Poslednji greh - drama (ova iz tomb ridera i antonio bandera ) Grad andjela - drama - nicolas Cage Pod svaku cenu - komedija o muvanju Pijanista - ratni - bem ga kako da ga nazovem sad drama 13 - tinejdzerka koja se nasla sa drugaricom, pocela da se drogira - drama - dobra - bar je meni ok Scool of roco - disney film Nacionalna bezbednost - komedija akcija slicno bad boys ali smesnije - glumi lik iz filma pandur lopovskih navika Transporter - akcija za saku dolara - wstern snach - ko nije gledao ne zna sta je propustoi - akcija koja se ne propusta - slicno 2 cadjave dvocevke Blow - tripcuga - lik je poceo da duva pa da prodaje drogu i u 1 trenutku pota ga prijatelj jel bese 3.999.000.000 ili 3.999.050.000? ma nemam pojma koga briga, kutija od 1kg je 50.000dolara i nosi kutiju kroz kucu prepunjenu kutijama 40 dana 40 noci - komedija samo uz drustvo suprotnog pola UnderWorld - ko nije gledao - Vukodlaci VS vampira Cronnicles of riddic - nastavak filma pitch black sa win dieselom nova faca - komedija sa skolarcima pirati sa kariba - jos jedna komedija Freddy got fingered - sick commedy Jedini - akcija borilacki ako je neko zaboravio dzimija tu je svemoguci brus Izlazne rane - je ok akcija/triler Sleppy hollow - ko nije gledao odlicna horrohcina - ne toliko strashna koliko mastovito i scenarijski (po prici) dobar I spy - parodija na 007 Biker boys - za ljubitelje motora - kao fast n furious Mean Machine - ovaj fudbal necete zaboraviti, odigrava se u zatvoru englezi protiv strazara. aj pogodite koji je celavac na golu engleza :raz: Spider man - samo se salim Tatino obdaniste - komedija sa edy marphy jem Amandas diary - XXX Woman Fantasy - XXX Toliko od mene jbg snadjite se dalje (sad bi najbolje bilo da mi nestane struje pa da sam dzabe pisao celi post) Quote
Grobodan Posted November 6, 2004 Report Posted November 6, 2004 Sad na Drugom pocinje The Ring,ali japanska verzija!!!Odlican film! Quote
dark_lilith Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 Sad na Drugom pocinje The Ring,ali japanska verzija!!!Odlican film! gledala sam sva tri dela jos pre nekoliko meseci, super je film Quote
C.A_R.I.A. Posted November 7, 2004 Author Report Posted November 7, 2004 Hvala ti led storm,konacno da neko napise nesto ljudski na ovoj temi... Quote
LedStorm Posted November 8, 2004 Report Posted November 8, 2004 Hvala ti led storm,konacno da neko napise nesto ljudski na ovoj temi... Quote
shock! Posted November 8, 2004 Report Posted November 8, 2004 Gone in 60s - sa ljubitelje kola ohhh yeaaaaah, sad mi mnogo gleda opet Quote
wishmistress Posted November 10, 2004 Report Posted November 10, 2004 ovako...prochitala sam prve 2 str,dalje me mrzelo......od svih nabrojenih filmova retko koji vredi......primetih da mnogi pljuju Gladijatora....ne znam zashto,meni je bash ok...... ....ne znam da li je neko pomenuo,ali meni je za sada omiljeni film 21 gram.....mnogo jak film...fenomenalno uradjen...prilichno potresan.....Dead poets society je isto tako ok.....shto se horora tiche,ne volim ih preterano,ali,The ring je sasvim ok.......Pulp fiction je isto odlichan film..... .....umalo da zaboravim....filmovi P.Alomodovara su mi isto....dobri..... Quote
lunja Posted November 10, 2004 Report Posted November 10, 2004 pet semetary i nikako ne gledajte avp... sranje... Quote
LedStorm Posted November 12, 2004 Report Posted November 12, 2004 Pogledaj predhodnu stranicu gde sam postovao (7) filmovi su iz lichne arhive nesto sam piskarao pa vidi Quote
wishmistress Posted November 12, 2004 Report Posted November 12, 2004 Zatoichi ili kostolomac - jos jedan kinsko/japanski film o slepom heroju koji samo hasa ali najbolji je kraj Poslednji greh - drama (ova iz tomb ridera i antonio bandera ) Pijanista - ratni - bem ga kako da ga nazovem sad drama Transporter - akcija 40 dana 40 noci - komedija samo uz drustvo suprotnog pola pirati sa kariba - jos jedna komedija Spider man - samo se salim Tatino obdaniste - komedija sa edy marphy jem zatoichi...mnoooogo dobar film,bar se meni svideo..... poslednji greh....potpuno iznenadjenje za mene od antonia banderasa,super pricha...... pijanista....nije losh,moze da prodje..... transporter....super akcija,brz film...... 40 dana 40 noci......... pirati sa kariba....mmmm....johnny dep....... spider man-potpuno se slazem,bezveze film...... tatino obdanishte-fin filmic za opushtanje...... Quote
Artur Dent Posted November 13, 2004 Report Posted November 13, 2004 Od novijih filmova bih preporucio: "The united states of leland" - tinejdzer ubija retarda naizgled bez ikakvog razloga. "21 gram" - tezina ljudske duse. Izuzetno tezak ali odlican film. "Lepa diana" - dokumentarac, cigani, izbeglice sa kosova unistavaju diane do neprepoznatljivosti da bi im sluzile kao vozilo za skupljanje hartije. "Izgubljeni u prevodu" - nije uopste dosadan film, meni je bio zabavan, duhovit na jedan suptilan nacin. Topla ljudska drama. "Fidel" - film o Kastru. "Hitler" - dolazak Hitlera na vlast. Od starijih filmova preporucio bih: "The clerks" - prvi i ubedljivo najbolji film Kevina Smitha, film je kostao oko 7000 dolara. "Mrznja" - Metju Kasovic, takodje crno-beli film, remek delo. "Ireverzibile" - izuzetno mucna scena silovanja u podzemnom prolazu, Vinsent Kasel i Monika Beluci. "Memento" - glavni lik gubi secanje svakih petnaest minuta, stoga po telu tetovira poruke koje trebaju da ga podseta na ono sto mu se dogodilo, triler sa neocekivanim krajem. Carrie-Anne Moss glumi sporednu ulogu sto je dovoljan razlog da se pogleda film. "Pasji zivot" - petparacke price na meksicki nacin. "Holy smoke" - Kejt Vinslet upada u sektu, njena familija je na prevaru dovodi kuci i ona mora da provede dva dana nasamo sa Harvi Kajtelom koji je strucnjak za sekte. On ih u ta dva dana psihicki lomi i vraca porodici kao normalne ljude. Medjutim... Quote
Shunka Posted November 13, 2004 Report Posted November 13, 2004 Od navedenog jedino sam Clekse gledao... Film je divan i savrsen. Ubedljivno najbolji Kevin Smit (mada su mu i ostali filmovi veoma dobri iako su sve vise komercijalni, u smislu namenjeni sirim masama ljudi). Quote
wishmistress Posted November 13, 2004 Report Posted November 13, 2004 "21 gram" - tezina ljudske duse. Izuzetno tezak ali odlican film. napokon se neko setio........ Quote
Recommended Posts