blondie Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 (edited) street fighter i kickboxer. nabavismo pun k. filmova sa zan klodom. opasne 80-te. vrijedi! Xian: You must learn to be faster than any punch or kick, that way won't get hit. uskoro nabavljam i Krvavi sport. mora se.. ipak je to Zan Klod. Edited June 12, 2006 by blondie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Evo sta kaze moj omiljeni,one and only BOBAN ZDRAVKOVIC Bio sam u tom hotelu i tamo sreo legendarnog Zan Klod Vandama. Jednom mom drugu se pokvario aparat i nije mi uspela slika sa njim. To je moj najveci peh u zivotu i karijeri. Zato sto sam se hvalio u Nisu prijateljima kako sam bio sa Zan Klod Vandamom i rekao da cu da im to dokumentujem slikama. Sada ce puci bruka i govorice da sam folirant. Koja je to legenda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Heh, tek sam sinoc odgledao film " Izgnanik ", bio na pinku.. Meni se svideo, retki su filmovi koji mi tako privuku paznju.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Mnogo dobar film (Izgnanik). Nisam ocekivao da ce biti dobar, jer sam mislio da je jedan od onih filmova u kojima Tom Henks glumata do iznemoglosti, ali sam se prevario. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 onih filmova u kojima Tom Henks glumata do iznemoglosti lik je stvarno kralj, ali i izjava ti je na mjestu grave: boban je car. ja mu vjerujem! mislim, u zivotu i u KARIJERI! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOOL Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 e jel bilo vec nesto o fight club-u ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doug Bradley Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 e jel bilo vec nesto o fight club-u ? Verovatno da jeste...negde na prvim ili srednjim stranama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pobzy Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Fight Club je legendarni film; jedan od mojih omiljenih Edward Norton je ostvario stvarno odlicnu ulogu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goxy Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Kome se svideo Hostel,svidece mu se i 2001 maniac. NAbavio sam Omen 4,ali nisam stigao da pogledam,cuo sam da nevalja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaBel Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 VERSUS - japanski splatter znaci HAVARIJA! zombiji,jakuze,samuraji... OBAVEZNO POGLEDATI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruban Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 skontajte avatare u 2 posta iznad! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 nije im lako. ok.. master i komander. jebo mu pas mater. koliko ocekivanja imadoh za ovaj film i STA SAD?? dadoh 10 cijelih dolara za GOVNO. mogla sam za te pare kupiti 2 filma S. Stalonea i gledati ih cijeli zivot slika je ok, neke su scene ok, rasel je dobar glumac, ali toliko propusta............. STA JE GLUPI REDITELJ HTIO DA KAZE? rasel ranjen - i to je kao nebitno.. pa je onda napravljena cijela famozna scena oko palamudjenja na violinama, dok pomena o francuskom kapetanu ni rijeci na kraju! i sve je nekako sporo, bajagi filozofski, e kurac filozofski - ono je samo SMOR. rasel bi htio da je neki lider - i jeste. ali njegovo liderstvo je pokazano u 3 scene sveukupno, nesto blijedo skroz. i onu scenu oko maskiranja, brate sestro - pa sta sad!? cijela ondasnja piraterija zasnivala se na maskiranju a oni k`o da su otkrili toplu vodu. film je dobro zamisljen, ali je nekako promasen. NE PREPORUCUJEM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 (edited) sad ce da me banuju za slucajan dupli post Edited June 14, 2006 by blondie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOOL Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 dolari ? jel neko gledao film Dark City. waljda se tako zove. nigde ne mogu da nabavim dvd ili divx.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 dolari ? marke lire ti vire.... sad vidim da sam malo pretjerala sto se tice komandera, ali to je neka prva reakcija. druge nece biti, jer sumnjam da cu gledati film opet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 dolari ? jel neko gledao film Dark City. waljda se tako zove. nigde ne mogu da nabavim dvd ili divx.... super film, imam ja dvd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 STA JE GLUPI REDITELJ HTIO DA KAZE? Upravo to !!! Gledas film i na kraju nemas pojma sta si gledao i cemu sve to ko nije gledao neka gleda Autostoperski vodic kroz galaksiju. Ludilo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dry-Na-Nord Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Pa meni je upravo Vodič bio , dok je Master and Commander potpuno OK film. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOOL Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 super film, imam ja dvd ako si iz novog sada jel znas gde mogu da iznajmim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Moj sam narucila sa Amazona, nije izasao kod nas na dvdu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruban Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 dolari ? jel neko gledao film Dark City. waljda se tako zove. nigde ne mogu da nabavim dvd ili divx.... obozavam DARK CITY, gledao sam ga u kinu!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doug Bradley Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 ko nije gledao neka gleda Autostoperski vodic kroz galaksiju. Ludilo... Nikad veci smor od filma.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Nikad veci smor od filma.... ja sam se odusevio, al dobro... Najjaci lik mi je onaj robot, kome Rikmen daje glas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOOL Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 nah... skrnavo su odradili film. mogli su i bolje... valjda ce biti i nastavka. btw koji vam je najbolji dark scy-fi film ikada? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doug Bradley Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 koji vam je najbolji dark scy-fi film ikada? Dark City.... mada i 13th flor nije losh ali ne mozhe ni da prismrdi Dark City-ju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts