Jump to content

Recommended Posts

Posted

ah, da, umalo da zaboravim...

Fear and loathing in Las Vegas

Režija: Terry Gilliam

Uloge: Johnny Depp, Benicio del Torro (mada ih je PRAVO teško prepoznati)

Šta da se kaže, još jedno remek djelo velikog Gilliama.

Posted

univerzalni vojnik - ali speshl edishn dvd mhihi.gif

3 puta se Zan Klod dize iz mrtvih. zao mi sto razbi Dolfa, jer ipak je to Dolf - ono, gdje je Dolf? `around`.. ipak je to Dolf iz Showdown in Mali Tokio. icon_da.gif

vidjela sam Zan Klodovu guzicu u kompletu (cijeli jug ledja) dva puta icon_rockdevil.gif sreca sad imam dvd pa mogu da vrtim stalno iznova icon_da.giflaugh.gif vrijedilo je dati pare.

agro momenat: dolf `around` kroz kombajn.

pederski momenat: kad zan klod skroz price Dolfu i vidi se koliko je mali (sto se zaboravi pored guzice).

paljevinski momenat: dolf mu zgrabi nogu, kvrcne je, a onda se zan klod okrene onako komplet i razbije ovoga drugom nogom.

ko ovo nije odgledao bar 10 puta, taj ne zna sta je akcija. icon_razz.giflaugh.gif

Guest 10 dinara
Posted

Ja vam preporucujem da pogledate moje amatersko remek delo kad bude gotovo.biggrin.gif

Bice snimano sa dve digitalne kamere i trajace nekih 20 minuta..icon_smile.gif

Bice tu krvi,sekti,kanibalizma,droge,sexa...

Totalni underground icon_rockdevil.gif

Posted
Haute Tension - najgori i najgluplji film ikada. Molim vas, slozite se?

No Way Jose icon_smile.gif film je meni extra... icon_twisted.gif pogotovo ona scena u prodavnici sa sekirom ph34r.gif ili u kuci kada ubija oca od one ribe sa onom komodom icon_da.gif

Posted (edited)

Kazu da je Butterfly Effect isto cool

Ja se spremam opet da ga gledam chim mi prodju ispiti icon_da.gif

Inache i Equilibrium je keva icon_rockdevil.gif Fallen mi je onako..nije losh a nije ni neshto preterano dobra...Denzil ga izvlachi icon_smile.gif

Edited by Doug Bradley
Posted

Hehe a meni je taj ortak napravio skroz drugaciju gradaciju-fallen kao neopisivo super, equilibrium zakon, butterfly effect - nismo jos gledali icon_smile.gif

Skidam Hellraiser-e i Roger Rabbit-e, ako nista drugo volim da imam.

Posted

Equilibrium je ultra-amerikanizirana verzija Orwellove 1984. (hepi-end violent.gif)

Prilično originalno za jedan američki film, generalno gledano - smetlje.

Posted
Ma dobar je i ovako icon_da.gif ima ti da velichash Buterfly sa Kucherom sledece godine kada izadje Buterfly 2 sa nekim anonimusima icon_smile.gif

http://www.imdb.com/title/tt0457297/

Brate sad kad rece da igra Kucer i ja imam predrasude icon_smile.gificon_smile.gif

Jel gledao neko Titusa? U meni izaziva neki feeling slican kao Celija ali u Celiji je to samo na trenutke (scene tipa kad mu tek ulazi u svet ili kada gleda dete pored konja itd). Mislim da je scena kada se njegova cerka njise na vetru dok joj se krv prosipa iz usta jedna od najlepsih... morbidno u pm sa sve onim grancicama ali lepo uradjeno icon_da.gif