Doug Bradley Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Al zato Vincent Price nevidjen car!!! Inache avatar ti je Eraserhead i David Lynch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Thanx Jurim majcu inache da naruchim negde sa neta...Eraserhead je jedini film koji me je naterao na to Osim ako neko zna odakle bih negde u ovoj drzavi mogao da nadjem tako neshto?( a da ne mroam da nosim majcu pa da mi shtampaju etc.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruban Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 koyaanisqatsi....pink floyd fanovi obavezno!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Pogledajte svi Hood of the Living Dead... FIlm je toliko retardiran da sam se smejao svake jebene sekunde!... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doug Bradley Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 One Night at McCool's Liv Tyler pogotovo u onim scenama kao domina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 The zodiac O onom psihu sto ga nikad nisu uhvatili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forever*autumn Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 koyaanisqatsi....pink floyd fanovi obavezno!!! gde nadje ovo cudo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doug Bradley Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 (edited) The zodiac O onom psihu sto ga nikad nisu uhvatili. Jel'onaj iz 2001 god? Pravi film o Zodiacu stizhe sledece godine u rezhiji Davida Finchera choveka koji je rezhirao Se7en,Fight Club i The Game Edited July 24, 2006 by Doug Bradley Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruban Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 gde nadje ovo cudo? cca 90 minuta pejzaza i slicnih shitova! *shmrk, shmrk* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 nabavio sam i gledao METAL: A HEADBANGER'S JOURNEY!!! ovo mora da gleda svaki posetilac YuMetal-a!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Equilibrium , iako bas i ne volim futuristicke filmove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doug Bradley Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 A History of Violence...treci put ga gledam i treci put me odushevljava.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 A History of Violence...treci put ga gledam i treci put me odushevljava.... Ufff BRUTALAN JE! Sta se drugo moglo ocekivati od jednog od najboljih rezisera ikad!? FIlm me je u pocetku malo smorio, sporo se gradi, ali vec posle prve scene ubistva sve ide haoticnom brzinom i prosto me je vezao za stolicu!... Planiram da ga pogledam jos jednom, kako je rezija uradjena maksimalno dobro! Long Live To the New Flesh! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doug Bradley Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 Sta se drugo moglo ocekivati od jednog od najboljih rezisera ikad!? David Cronenberg je meni drugi najomiljeniji rezhiser Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 A History of Violence...treci put ga gledam i treci put me odushevljava.... jel to s vigo mortensenom? ili sam ja nesto skrenula.. jel neko gledao Hidalgo? vrijedi li baciti 15 dolara na njega? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forever*autumn Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 jel to s vigo mortensenom? ili sam ja nesto skrenula.. nisi skrenula, sasvim ok funkcionises. zasad. jel neko gledao Hidalgo? vrijedi li baciti 15 dolara na njega? jedan od onih "nit' smrdi nit' mirise" tipova filma. izdvojiti dva sata za njega nije problem, ali izdvojiti dva sata i 15 dolara je vec diskutabilno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruban Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 A History of Violence...treci put ga gledam i treci put me odushevljava.... najprecenjeniji film u zadnjih par godina!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Wicked Girl* Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Nemojte odgledati: Ultraviolet i Shadowman 2.........uzas........seticu se jos neke katastrofe, ne mogu da verujem koliko sam odgledala losih filmova u zadnje vreme..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doug Bradley Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 (edited) najprecenjeniji film u zadnjih par godina!!!! Negde prochitah valjda na IMDB-u jebem li ga da je Vigo trebao u kaficu (kada je ubijao onog matorog shto mu je zabio nozh u nogu) tri puta da mu puca u glavu a ne jednom ali se Cronenberg predomislio jer je zakljuchio da ce biti previshe brutalno:ph34r: pa je Vigo ipak pucao samo jednom Edited July 26, 2006 by Doug Bradley Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 aj otkrij jos neki detalj iz filma pa da ga ne kupujem vratih se iz bioskopa sad, upravo, momentalno. pirati s kariba drugi dio. koliko mi se svidza - pogledati temu. forever autumn: ne funkcionisem. upravo sam procitala oveci intervju sa oliverom stounom, i osjecam se lose i nefunkcionalno za bilo sta drugo jer sam provela vrijeme na njegova opravdanja za Aleksandra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Nemojte odgledati: Ultraviolet i Shadowman 2.........uzas........seticu se jos neke katastrofe, ne mogu da verujem koliko sam odgledala losih filmova u zadnje vreme..... A ja u zadnje vreme pogledah mnogo Trominih filmova, i nisam se razocarao. It's so bad that it's good, kako ja kazem. Pogledao sam u zadnje vreme dosta Trominih filmova u kojima glumi Debbie Rochon ( ) sa kojom sam se "upoznao" na njenom forumu. Devojka je lik, skroz je opusteni i slava joj nije udarila u glavu (jedna od najpoznatijih scream queen-ova B-flickova danasnjice) U pregovorima sam za neki scenario za film koji bi Troma trebala da izda... Jedini problem je sto ima nisam rekao odakle sam Inace od novih filmova "2001 Maniac" je odlican. Obavezno pogledati! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doug Bradley Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Dial M for Murder...meni jedan od omiljenih Hichkokovih radova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Wicked Girl* Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Ispravka - nije Shadowman (to je film sa Seagal-om koji nisam jos pogledala), nego Hollowman 2.......katastrofa je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Before Sunrise i Before Sunset !!! Kakvi filmovi ! Jebeno. Slusao sam o njima dosta i mislio da su izvikani, kad ono... Obavezno gledajte ako niste (a i ako jeste) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Uh pregledao opet Metropolis iz 1926 al ovaj put je neki lik dodao boju u sve neke floydovske tripove prso sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts