Angelystor Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Dial M for Murder...meni jedan od omiljenih Hichkokovih radova We agree! Praise Alfred! Inache odgledah sinoc "Touch Of Evil" by Mr O. Welles...i sta reci..ovo je jedan od najboljih filmova koje sam gledao..neverovatno dobra kamera, glumci prvoklasni, pricha sasvim dobra ali sa odlichnim zapletima i josh ludjim likovima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Jbg kad taj film ima Hestona (ako se ne varam) Inace ja sam pogledao Andre The Butcher, another horror\comedy flick koji je vise zabavan nego sto je ozbiljan. Debeli mesar koji pije pivo i pravi cili od ljudskih ruku ide u dvoboj sa Cheerleadersicama... KOliko to moze da bude loshe i ozbiljno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doug Bradley Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 Cidade de Deus odnosno Grad Bogova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 imao sam neka ochekivanja za Horror Of Dracula..ali se ispostavio kao jako dosadan film. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Sonja Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 Znam da ovo nije Berza, ali posto vec duuuugo vremena trazim domaci film - "Video jela, zelen bor" ili "Der video" - sa Draganom Bjelogrlicem i Mirom Furlan- DA LI GA NEKO SLUCAJNO IMA NA DiVIX-U ILI DVD-u??? Ili neko zna gde moze da se nadje... ? Trazila sam na netu, ali ne mogu da nadjem... Po meni - jedna od najboljih domacih komedija... EVR! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Sonja Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 @ Vanish To Perfection - ako se ne varam, na avataru ti je scena iz filma Dejvida Linca "Glava za brisanje"... ako gresim, ispravi me... Film je extra! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 Znam da ovo nije Berza, ali posto vec duuuugo vremena trazim domaci film - "Video jela, zelen bor" ili "Der video" - sa Draganom Bjelogrlicem i Mirom Furlan- DA LI GA NEKO SLUCAJNO IMA NA DiVIX-U ILI DVD-u??? Ili neko zna gde moze da se nadje... ? Trazila sam na netu, ali ne mogu da nadjem... Po meni - jedna od najboljih domacih komedija... EVR! ja trazila - niko nema. sinoc kupih Doni Brasco i Enemy At The Gate.. Za Donija nisam omasila sigurno, a ovaj drugi ne znam.. provjericu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 @ Vanish To Perfection - ako se ne varam, na avataru ti je scena iz filma Dejvida Linca "Glava za brisanje"... ako gresim, ispravi me... Film je extra! Ne greshish Stvarno vanserijski film A ja josh ne nadjoh sajt koji shalje poshiljke i ovu shugavu zemlju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doug Bradley Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 Znam da ovo nije Berza, ali posto vec duuuugo vremena trazim domaci film - "Video jela, zelen bor" ili "Der video" - sa Draganom Bjelogrlicem i Mirom Furlan- DA LI GA NEKO SLUCAJNO IMA NA DiVIX-U ILI DVD-u??? Vrlo vrlo teshko cesh to naci...ja nisam uspeo da ga nadjem a trazhio sam ga na svim mestima kojih sam mogao da se setim...mozhda jedino da probash da nadjesh film na VHS-u pa da ga prebacish na komp ali najveca je fora shto ga nema ni na VHS-u A ja josh ne nadjoh sajt koji shalje poshiljke i ovu shugavu zemlju Na shta mislish? Na filmove ili odecu? sinoc kupih Doni Brasco i Enemy At The Gate.. Za Donija nisam omasila sigurno, a ovaj drugi ne znam.. provjericu. Ja sam pre neku nedelju kupio Enemy At The Gates meni je film extra Donnie Brasco je isto keva ona scena u WC-u u onom kineskom restoranu kada mlate onog Kineza ili Japanca je vrh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 Na shta mislish? Na filmove ili odecu? Odecu. Konkretno, majce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Sonja Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 Vrlo vrlo teshko cesh to naci...ja nisam uspeo da ga nadjem a trazhio sam ga na svim mestima kojih sam mogao da se setim...mozhda jedino da probash da nadjesh film na VHS-u pa da ga prebacish na komp ali najveca je fora shto ga nema ni na VHS-u ph34r.gif cini mi se da je Miki spominjao da ima Cvika na VHS-u... sada cekam da se vrati sa mora... pa da vidimo... drzim fige... ...a onda treba naci nekoga ko ce to da prebaci na disk... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruban Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 Kineza ili Japanca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doug Bradley Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 Odecu. Konkretno, majce. www.howcool.com shalje kod nas odecu i obucuprovereno.Shto se majci tiche imaju uglavnom od raznih bendova i sa raznoraznim natpisima ali nisam video da li imaju sa filmskim motivima cini mi se da je Miki spominjao da ima Cvika na VHS-u... sada cekam da se vrati sa mora... pa da vidimo... drzim fige... biggrin.gif ...a onda treba naci nekoga ko ce to da prebaci na disk... icon_biggrin.gif Pitaj WIZARD-a sa foruma odavde..on se bavi time... Kinez ili Japanac...meni je sve to isti kurac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruban Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 mozda je bio vijetnamac... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 www.howcool.com shalje kod nas odecu i obucuprovereno.Shto se majci tiche imaju uglavnom od raznih bendova i sa raznoraznim natpisima ali nisam video da li imaju sa filmskim motivima Thnx za link..nista od eraserheada though..al mozda nadjem nesto drugo zanimljivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forever*autumn Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 forever autumn: ne funkcionisem. upravo sam procitala oveci intervju sa oliverom stounom, i osjecam se lose i nefunkcionalno za bilo sta drugo jer sam provela vrijeme na njegova opravdanja za Aleksandra to me podseti na ljude odgovorne za novi Poseidon. siroti, ubise se objasnjavajuci kako se iza lepeze specijalnih efekata zapravo krije topla prica o sustini ljudskog postojanja i ljubavi. nema sumnje, za ovako "zahtevne" filmove su potrebna dva scenarija; jedan da se koristi tokom snimanja, drugi nakon. nevezano za ovo, preporucio bih belgijsko-francuski film Calvaire. ukoliko ne gresim, reziseru filma je pomagao Gaspar Noé, te moja preporuka vazi posebno za one kojima se dopada stil pomenutog Argentinca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 (edited) novi poseidon cak i na reklami ima jeftine efekte.. neuvjerljivo. ajde kad se efekti koriste iskljucivo za zabavu, fantaziju, bajku (primjer Pirata s Kariba) ali kad se zbudze milioni dolara na glupost da bi nam objasnili da je samo ljubav bitna.. mislim, pa radije bi da se zadrzim na Showdown In Little Tokyo s Lundgrenom. on tu `ljubavnu` poentu izvlaci u sat i po cistog tabanja bez dodatnog patetisanja i uzdisanja (osim ako ne jebe neku azijatkinju) inace, preporucujem novi Zan Klodov film Knock Off. skrsina nikad gora, efekti nesto izmedju Matrixa i Snatcha, Zan Klod glumi najgore u zivotu, ali zato se bije najbolje za jednog starca. ja kupih taj i In Hell, ali ovaj drugi jos nisam pogledala..... Edited July 30, 2006 by blondie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 Odvratno izgleda na toj slici. Vise lici na Majkl Dzeksona nego na sebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Villain Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 ]Vise lici na Majkl Dzeksona nego na sebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 Odvratno izgleda na toj slici. Vise lici na Majkl Dzeksona nego na sebe film razbija koliko je skrs. i man of steel: obavezno nabaviti: http://www.dvdactive.com/news/releases/the...collection.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 Jaoj, Cak Noris... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruban Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 e kako se zove film gdje se pojavljuje ALICE IN CHAINS i SOUNDGARDEN?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 jel to mislis na onu romanticnu komediju gde glumi Met Dilon? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE WIZARD Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 Jaoj, Cak Noris... chak noris? ovaj chak noris? http://www.chucknorrisfacts.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE WIZARD Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 Pitaj WIZARD-a sa foruma odavde..on se bavi time... ko? ja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts