Tatyannahhh Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Da li je neko gledao Americkog psiha - meni licno jako se dopao! "You're a fucking ugly bitch. I want to stab you to death, and then play around with your blood. " odlican film Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defunctus Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Sta reci sem da je jedan fin poljski filmcic, ali ima nesto sto mu nedostaje! Hmm...mislis nemacki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doug Bradley Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 "The Machinist" - ingeniozno dobar film. Planiram nabavku DVD-a uskoro..vredi ga imati samo zbog Christian Bale-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Nisam ga gledala, videcu da nabavim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 odlican film jos bolja knjiga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zena_od_metala Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Hmm...mislis nemacki. Hm..ako mislimo na isti Nekromantik - sexy scene sa lesom , sisanje ociju lesu i sl. + klanje nekog zeca - onda to jeste poljski film! Ako mislis na Limeni dobos - to jeste nemacki film! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Planiram nabavku DVD-a uskoro..vredi ga imati samo zbog Christian Bale-a Nisam ga gledao nigdi drugde, a Batman Begins mi se i ne gleda nestho, ali priznajem da je dobar. Takodje mu svaka chast kad se onako 'usukao' samo zbog filma ..ali kakvog filma! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MudriPanj Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Office Space, ludilo jaka i ostra komendija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Odgledala "Brazil" i "Zlo" ("Ondskan") juče, a danas, posle 1000 godina, "5. Element" Ovaj je užasno dobar, obavezno pogledajte ako već niste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defunctus Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 (edited) Hm..ako mislimo na isti Nekromantik - sexy scene sa lesom , sisanje ociju lesu i sl. + klanje nekog zeca - onda to jeste poljski film! Ako mislis na Limeni dobos - to jeste nemacki film! Ja mislim na ovaj: http://www.imdb.com/title/tt0093608/ Pored ovog,ima i njegov nastavak Nekromantik 2(njega nisam gledao),to su jedina dva filma sa ovim nazivom i oba su nemacka. Edited August 8, 2006 by Defunctus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zena_od_metala Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Ja mislim na ovaj: http://www.imdb.com/title/tt0093608/ Pored ovog,ima i njegov nastavak Nekromantik 2(njega nisam gledao),to su jedina dva filma sa ovim nazivom i oba su nemacka. - ti si neki mudrac a? Salim se!! U pravu si morala sam da pustim film i vidim - kad gle cuda oni stvarno pricaju svapski! Nemam pojma sto sam se istripovala da pricaju poljski!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defunctus Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 (edited) - ti si neki mudrac a? Salim se!! U pravu si morala sam da pustim film i vidim - kad gle cuda oni stvarno pricaju svapski! Nemam pojma sto sam se istripovala da pricaju poljski!? Vazno je istinu utvrditi.Zamisli da neko greskom na nekom stranom forumu napise da su npr. Maratonci bugarski ili jos gore hrvatski film.Mene bi to mnogo iznerviralo. Edited August 8, 2006 by Defunctus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 - ti si neki mudrac a? Salim se!! U pravu si morala sam da pustim film i vidim - kad gle cuda oni stvarno pricaju svapski! Nemam pojma sto sam se istripovala da pricaju poljski!? Aha znaci gledala si ga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Odgledala "Brazil" Kakav je? I gde si ga nasla? Ja sam trazio i nisam uspeo da ga nadjem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zena_od_metala Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Vazno je istinu utvrditi.Zamisli da neko greskom na nekom stranom forumu napise da su npr. Maratonci bugarski ili jos gore hrvatski film.Mene bi to mnogo iznerviralo. Ajde da to bude i razumljivo - ako neko ne-sloven pobrka film koje pripada plemenu slovena pogotovo brdovitim balkancima, ali lupiti - da je film radio sloven a u stvari radio ga pripadnik germana, mislim da je bolje da se u momentu umrtvim QUOTE (zena_od_metala @ 8. 8. 2006, 11:42) dry.gif - ti si neki mudrac a? Salim se!! U pravu si morala sam da pustim film i vidim - kad gle cuda oni stvarno pricaju svapski! Nemam pojma sto sam se istripovala da pricaju poljski!? icon_confused.gif Aha znaci gledala si ga icon_twisted.gif pivopije.gif Naravno - morah jos jednom da ga odgledam da bih potvrdila svoje ne-znanje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defunctus Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Ajde da to bude i razumljivo - ako neko ne-sloven pobrka film koje pripada plemenu slovena pogotovo brdovitim balkancima, ali lupiti - da je film radio sloven a u stvari radio ga pripadnik germana, mislim da je bolje da se u momentu umrtvim Odlicno rezonujes! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Kakav je? I gde si ga nasla? Ja sam trazio i nisam uspeo da ga nadjem Jao, skroz je lud, ali sam na kraju zaspala, ali ne što me smorio, već što sam bila bolesna, imala temperaturu, pa me ona oborila sada se ne sjećam kraja, mada mi je i čitav film nekako u magli A imam ga, jer mi ga drug narezao. Mogu ti ga narezati, pa poslati, nije frka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zena_od_metala Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Odlicno rezonujes! Ah...to mi je uza specijalnost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 imam ja Brazil,jedan od omiljenih mi filmova,sav je sjeban,naslovna muzicka tema rula! odgledah i Night Of the Living Dead,iz 68e,znaci dojajno.Najjaca fora je sto je film snimljen u pauzama snimanja neke reklame,za 100 000dolara,amaterski glumci,a Romero sve to pretvorio u apsolutno razbucavanje od filma!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Gledao sam na Pinku malopre Frenki I Dzoni. Extra je film. Ranije sam ga gledao al sve nesto do pola, ovo mi je prvi put da ga odgledam u celini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 odgledah i Night Of the Living Dead,iz 68e,znaci dojajno.Najjaca fora je sto je film snimljen u pauzama snimanja neke reklame,za 100 000dolara,amaterski glumci,a Romero sve to pretvorio u apsolutno razbucavanje od filma!!! Pa gde si ti do sad ziveo? imam ja Brazil,jedan od omiljenih mi filmova,sav je sjeban,naslovna muzicka tema rula! Odlicna film, svaka im cast! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABVH Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 HARD CANDY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Hard Candy all the way. Does your mother know you cut off man's balls? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 koji je to film? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opera Ghost Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Dodjavola! probaj da nadjes da procitas Americkog Psiha (izbacila Laguna-ima sigurno u Klubu Citalaca)... To sto je u filmu je sve maximalno cenzurisano i ublazeno...na stranu sto ga Bejl igra maestralno...nema npr.kad prikuca ribu za pod i napuni joj *icku sirom i srchom,a onda pokusa da ugura suplju plasticnu cev u nju.Ne uspevsi, sipa joj kiselinu po pic**,meso malo popusti i onda cev udje sasvim opusteno.A onda ubacuje u cev pacova koga je izgladnjivao neko vreme.Kada i rep nestane u njoj,vadi cev i woooosh-vagina se skuplja i zarobi pacova.A on sirota dusa,mora da nadje put napolje.I sve sto joj on kaze je:"Nadam se da te boli!" Eto to je jedno od ubistva...genijalna knjiga,sva ta ubistva imaju smisla sto je najbolje.Stavise,jedva cekas da se dogodi sledece... Inace brat Patrika Bejtmena je glavni lik Son u filmu Pravila Privlacnosti koji je solidan i daje se veceras na Pinku... A nekad sam bio normalan i citao Junake Pavlove Ulice.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts