Tatyannahhh Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Dodjavola! probaj da nadjes da procitas Americkog Psiha (izbacila Laguna-ima sigurno u Klubu Citalaca)... To sto je u filmu je sve maximalno cenzurisano i ublazeno...na stranu sto ga Bejl igra maestralno...nema npr.kad prikuca ribu za pod i napuni joj *icku sirom i srchom,a onda pokusa da ugura suplju plasticnu cev u nju.Ne uspevsi, sipa joj kiselinu po pic**,meso malo popusti i onda cev udje sasvim opusteno.A onda ubacuje u cev pacova koga je izgladnjivao neko vreme.Kada i rep nestane u njoj,vadi cev i woooosh-vagina se skuplja i zarobi pacova.A on sirota dusa,mora da nadje put napolje.I sve sto joj on kaze je:"Nadam se da te boli!" Eto to je jedno od ubistva...genijalna knjiga,sva ta ubistva imaju smisla sto je najbolje.Stavise,jedva cekas da se dogodi sledece... wow excellent btw pohvale za avatar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opera Ghost Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 10x,jedan od omiljenih filmova i sigurno omiljen fliper... Da budem iskren,meni fale oni tvoji stari avatari...da,da,bas ti... I'm bitchin' al nema ljutis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 hahahha pa nemoj tako ima bas leeeeeeeeeepih avatara za...gledanje u poslednje vreme na forumu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opera Ghost Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Sta cu... sto bi rekao panonski mornar:moja prosta dusa slovenska...zna sta iste... A nagledao sam se avatara (clan br.7 it's a long way)...neki se ipak pamte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doug Bradley Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Odgledah Mindhunters po drugi put....odlichan film sve do 25 minuta pred kraj dotle mi je uterao strah a posle toga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Fear and Loathing in Las Vegas, po ko zna koji put. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zena_od_metala Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 Sinoc odgledah Tri boje: Plavo - izuzetna drama, fantastican umetnicki film sa jos fantasticnijom muzikom. A opet ko voli malo eroticnije filmove recimo Emmanuella II - sa vrlo senzualnom i zavodljivom glavnom junakinjom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opera Ghost Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 Evil Dead-po ko zna koji put...remek-delo...ona djana Sam Raimi umesto da snima Spider-Man 3, bolje da sedne i vrati se korenima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 (edited) A opet ko voli malo eroticnije filmove recimo Emmanuella II - sa vrlo senzualnom i zavodljivom glavnom junakinjom... nisam gledao dvojku, ali kec smara za tri medalje... francuski (polu)ljubavni filmovi iz 70-ih => ----------------- inace, trazim ove filmove, pa ako neko ima... Le Chômeur de Clochemerle (http://www.imdb.com/title/tt0155629/) Ho! (http://www.imdb.com/title/tt0063072/) Edited August 13, 2006 by imaginos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doug Bradley Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 (edited) Shto je najbolje u filmu nema akcije uopshte niti je ispaljen ijedan jedini metak a film je sjajan....govori o svemu onome shto je prethodilo D-Day-u kao i o samom planiranju akcije...naravno pitanje je ostaje da li bi Overlord operacija uspela da je bila pomerena kao shto je Ike u jednom trenutku i hteo da uradi..... Posle ovoga josh sa vecim nestrpljenjem chekam da vidim Flags Of Our Fathers ...film koji najavljuju kao naslednika Saving Private Ryan-a They died hard, those savage men-like wounded wolves at bay. They were filthy, and they were lousy, and they stunk. And I loved them. Edited August 13, 2006 by Doug Bradley Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 nisam gledao dvojku, ali kec smara za tri medalje... francuski (polu)ljubavni filmovi iz 70-ih => ----------------- inace, trazim ove filmove, pa ako neko ima... Le Chômeur de Clochemerle (http://www.imdb.com/title/tt0155629/) Ho! (http://www.imdb.com/title/tt0063072/) svojevremeno smatran vrhuncem erotike. Strahota od dosade, neukusa i gluposti. upravo sam posle mnogo vremena odgledala Dnevnik Janga Trovaca. preporuka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 @zena_od_metala: Pa cak i Emmanuella II si videla. Svaka cast. moje postovanje @Opera Ghost: Da, knjiga Americkog Psiha je dobra. Evo, pre nekako sam krenuo da je citam, i stvarno me odusevljava. Film je takodje ok, ako zanemarimo onaj nesrecni i imbecilni drugi deo. @michelle: Citaj PP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Gledah sinoc "City Of Ghosts" by Mat Dillon, i prijatno se iznenadih, extra gledljivo, fina pricha, film ne smara ni u jednom trenutku, izuzetno dobra glumachka postavka. Preporuka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Ja sam sinoc pogledao Blood Dinner, ne da sam se upisao od smeha, nego .... I da, pogledao sam "Power Rangers THe Movie" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruban Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 novi Benini je cool...na tragu ZIVOT JE LEP! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zena_od_metala Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 In The Realm Of Senses - ko voli bolesne + perverzne Japance neka pogleda ovo! Ne obiluje nekom akcijom! I da, jos da dodam, ja bih ga svrstala u xxx filmove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forever*autumn Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 In The Realm Of Senses - ko voli bolesne + perverzne Japance neka pogleda ovo! Ne obiluje nekom akcijom! I da, jos da dodam, ja bih ga svrstala u xxx filmove kultna scena sa kokosijim jajetom; to bese iz ovog filma? inace, posle duzeg vremena ponovo pogledah The Changeling sa sjajnim George Scott-om. jedan od najboljih filmova baziranih na temi duhova i njima opsednutih kuca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doug Bradley Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 (edited) inace, posle duzeg vremena ponovo pogledah The Changeling sa sjajnim George Scott-om. jedan od najboljih filmova baziranih na temi duhova i njima opsednutih kuca. To je extra film ujedno i jedan od najstrashnijih filmovaikada...dugo sam ga vremena jurio prvo na divx-u a potom i na DVD-u sa Amazona chekao sam 3 jebena meseca da im stigne da bih ga uzeo... "How did you die, Joseph...? Did you die in this house...? Why do you remain...?" Edited August 14, 2006 by Doug Bradley Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Brateeee sto je dobar Bride of Chucky!! Na trenutke prosto ne mozes da verujes kako je imbecilno Kao kad Chucky ubije Demijana jastukom I naravno detalj sa kjnigom za magiju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE WIZARD Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 shto se tiche imbecilnosti preporuchujem "fredi got fingered" a film zadnji koji sam gledao i da mi se svideo je "enemy at the gates" mnogo dobar film.... kao i "40 dana - 40 noci" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Mislim da je onaj film s crncem na kome testiraju ono pojacavanje chula najbolji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE WIZARD Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 trula chula... hehe.... kad chuje onu ribu kako prdi dok kenja.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doug Bradley Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 shto se tiche imbecilnosti preporuchujem "fredi got fingered" Tom Green je bog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE WIZARD Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 look at me daddy!!! im a farmer!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doug Bradley Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 look at me daddy!!! im a farmer!!!!!!! Ne vidi se slika ali znam koja je scena jedna od najurnebesnijih scena ikada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts