ilegalac Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 Sta kukas na taksu ? A da mi malo kukamo na porez od 18%. Mada vidim pise na nekim koncertnim kartama 8%. Generalno TOS nije los. Davno sam ga gledao tako da ne mogu da se setim svih scena. Kada sam gledao bio sam u ubedjenju da neke treba izbaciti. Monika je moja omiljena glumica, iskreno nije se nesto proslavila u ovom filmu. Ne secam se koja produkcijska kuca stoji iza ovog filma, ali je Monika cesto igrala za "MIRAMAX" koju izuzetno cenim. Nemojte da mi dirate Moniku . Sto se tice nelogicnosti, toga ima uvek. Recimo skoro sam gledao film "prozaic nation". Radnja se desava 80-tih a snimali su pre neku godinu. Ladno su ubacili scene sa Lou Reed-om snimljene bas kada i film. Mislim malo preterano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 taksa ovdje (u kaliforniji, u drugim drzavama je ili niza ili je nema) je 7,75% na sve osim za hranu - a mene nervira samo to sto ODMAH ne ubace taksu u cijenu, a ne tipa.. znate - auto je 7000 dolara, ali plus taksa, to vam je 8500 hiljada! ili kupujem karte za koncert/bioskope i sl, dam jos dolara na taksu, a da ne pominjem `convinience charge` koji je veci nego taksa. ali ajde, sve ima cijenu. ma nelogicnosti ima u 99% filmova, ali ovaj to nije morao da ima, pogotovo jer sam previse ocekivala... a i pucacina je OPASNA.. realno, surovo, zvuk metaka reze svaku scenu.. to se nije culo ni u black hawk down. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doug Bradley Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 nisu ih ovi u sat vremena stigli, nego su cijelu noc trcali, suludo. Mozhda su i oni neka vrsta specijalaca Inache meni se prejake one scene u onom selu Tachno odradjeno kako treba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 za scenu u selu treba da dobiju oskara. e to ti kazem, znaci MOZE da se odradi dobra scena, i gluma, i zvuk, i akcija, i muzika, i dinamika, i realnost - MA SVE. i onda pocnes film posmatrati kao dokumentarac, krenes da se identifikujes sa svakim vojnikom, sa onim jadnicima u selu, i tu zaboravis na svijet oko sebe. stvarno, odlicna scena. ali onda tamo negdje izlazi monika s `8 Hour Lip Color` karminom i victoria`s secret podizacima..... i stvarno kontam da ona nije uopste losa glumica, ali joj valjda u ugovoru stoji da mora malo sise pokazati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilegalac Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 Pa taksa je dobro osmisljena. Da nije takve podele amerika bi se raspala. Dok si mlad i ambiciozan, volis plazu i sunce, placaj taksu 7.75. kad odes u penziju ako ti je velika taksa mars u drugu drzavu . Sto je cudno tako i rade. Mogu da razumem neke greske koje su nastale tokom snimanja, da nesto udje u kadar sto ne treba. Nizak budzet pa se nema para za ispravke ili se ne vidi na vreme. Ono sto ne mogu da razumem je da u samoj postavci filma prave neke nelogicnosti. To mrzim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doug Bradley Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 ali onda tamo negdje izlazi monika s `8 Hour Lip Color` karminom i victoria`s secret podizacima..... i stvarno kontam da ona nije uopste losa glumica, ali joj valjda u ugovoru stoji da mora malo sise pokazati. Ista stvar kao i sa Andjelinom u Beyond Borders...taj film je imao sjajan potencijal ali ga je Andjelina sa svojim poprsjem (protiv koga ja nemam nishta protiv ) nachisto upropastila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 Pa taksa je dobro osmisljena. Da nije takve podele amerika bi se raspala. Dok si mlad i ambiciozan, volis plazu i sunce, placaj taksu 7.75. kad odes u penziju ako ti je velika taksa mars u drugu drzavu . Sto je cudno tako i rade. bravo, taj rad. oregon, nevada i ajdaho - najcesci izbor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anоnymous Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 Death Trance. Tak Sakaguchi je tako genijalan za ovakve uloge ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruban Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 THE BOW!! super film! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 odgledah Mindhunters...horor u pokusaju,ok za ubijanje dosade..kraj me je smorio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruban Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 Slejter i Kilmer preko kompletnog plakata,a zajedno 10min u filmu! lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruban Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 HAPPINES OF THE KATAKURIS!!! ko nije gledao japanski singalong mjuzikl kao da nije nista gleda u zivotu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 Ne znam da li je neko preporucio ali evo: Butterfly Effect. Psiholoski triler. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goxy Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 Jeste,neko je preporucio,i to mali milion puta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krofnica Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 Mrzi me da citam, ko je sta vec predlozio, umorna sam tako da se izvinjavam ako je ovo vec napisano. Toplo preporucujem onima koji vole dobru ziku i zabavu Braca Bluz I onima koji vole klasicnu muziku, a posebno Rahmanjinov 3. klavirski koncert film Sjaj! Necete se pokajati Zzop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruban Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 Jeste,neko je preporucio,i to mali milion puta. ja i dalje ne znam zasto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 Anatomija pakla- francuski film. Nećete se pokajati definitivno, a vidjećete i zašto. Dosadan ne može biti, samo što priče skoro i da nema, ali da se ukapirati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruban Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 Rocco je dovoljan razlog! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 Svaki razlog je dovoljan! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal_Heart Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Ej kako se zove onaj film sa Zan Klod Van Damom sto je bio u cetvrtak (na prvom ili b92) gde on bije zmiju pesnicama??? Moram to da vidim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doug Bradley Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Ej kako se zove onaj film sa Zan Klod Van Damom sto je bio u cetvrtak (na prvom ili b92) gde on bije zmiju pesnicama??? Moram to da vidim! Hard Target Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal_Heart Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Hvala, sad cu da ga skinem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijus Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 the lake house... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doug Bradley Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 the lake house... Jel' toliko losh? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 (edited) najgora gluma koju sam ikad gledao. (mislim na keanu reevsa- Edited October 15, 2006 by imaginos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts