fiction Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Kung Fu Hustle obavezno pogledati! Crimen Ferpecto - Spanska komedija,interesantno... Quote
MissionVao Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 Evo danas ima opet lepih stvari na TVu http://www.krstarica.com/lat/tv/ Quote
Buddha Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 "Rabbits" kratak film od 40 minuta. David Lynch. zlo. ali, fenomenalno zlo. u njegovom stilu. Quote
delay Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 Orwell rolls in his grave-sjajan dokumentarac o mas medijima,bušovoj administraciji,... Pervert's guide to cinema - Slavoj Žižek sjajno priča o filmovima,analizira,izvodi zaključke,opako Quote
Жвакић Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 Ja sam juče pogledao Noć u muzeju. Zabavan je film. Quote
Buddha Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 jel ima neko Twin Peaks serije u divx formatu a da nisu Tv Rip? Quote
Am. Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Pre sat i po bio na tv-u "Ponocni kauboj" sa Dzon Travoltom! Star film ali odlican !!! Prikazuje kakve zene mogu da budu gluperde i da uniste sve zbog jednog miga! Mislim, mogu i muskarci, al' to nije tema filma (ovo cisto onako, da se ne ljute feministkinje :-) !!! Quote
Doug Bradley Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 A Bronx Tale...odavno nisam gledao taj film a film je sjajan....svidja mi se filmski program FOX-a samo neka tako nastave Quote
Anоnymous Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 The Prestige. Definitivno nije loš film i pored Jackman-a koga ne podnosim. Bowie je bio manje-više uverljiv kao Tesla, dok je Bale odličan, kao i uvek. Quote
Angelystor Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 ABT je oddlichan film, ma sa De Nirom ne moz se omane Quote
MissionVao Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 (edited) @Jason Voorhees: da, od kako je igrao Wolverina bacam hejt Danas nadam se gledam Prestiz i 7 i po Edited January 29, 2007 by Double Fire Quote
ilegalac Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 ABT je oddlichan film, ma sa De Nirom ne moz se omane koji je pun naziv tog filma? Quote
michelle Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Little Childsren prilicno dobar film. Odlicna gluma. Little Miss Sunshine je film posle koga cete se dobro osecati, preporucujem. Quote
Doug Bradley Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 koji je pun naziv tog filma? A Bronx Tale Quote
forever*autumn Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Pre sat i po bio na tv-u "Ponocni kauboj" sa Dzon Travoltom! Star film ali odlican !!! Prikazuje kakve zene mogu da budu gluperde i da uniste sve zbog jednog miga! Mislim, mogu i muskarci, al' to nije tema filma (ovo cisto onako, da se ne ljute feministkinje :-) !!! ah, Debra Winger… sjajan film. pogledah ga sinoc po ko zna koji put… inace, bacih pogled i na Babel, i moram priznati da me je emocija koju nosi film ostavila bez daha. posle Amores Perros i 21 Grams ocekivah grubu reciklazu i besomucno eksploatisanje starih tema, te se prijatno iznenadih kad shvatih da sam u tome pogresio. istina, (kobna) povezanost medju ljudima se provlaci i kroz ovaj film (uostalom, u pitanju je trilogija) ali u sasvim novom svetlu, preko kulturnih razlika i nesposobnosti u komunikaciji. meni licno je veoma stalo do toga da sustinu filma dosledno nosi i reprezentuje njegov naziv, kao i to da ta sustina najjace zasija na samom kraju filma. rekao bih da je bas to slucaj sa Babel-om. Quote
blondie Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Crank........ ijaoooo, kako razocaravajuci KRAJ ijao, sto kupih DVD uopste....... film savrsen, jurnjava, pucnjava, tuca, jebacina, sve po redu, i na kraju zasrase tesko. vracam se na transportera, ovo me govno ne zanima vise. Quote
Angelystor Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Odgledah "House On Haunted Hill", originalnu verziju iz 1959. Rimejk sam gledao vise puta, i nije mi bio nista special, ali u odnosu na ovaj original, verzija iz '99e je chist shit holivudski! Original ima i misterije i horora, nista prenabudzeno, al opet veoma efikasno! + genijalni Vincent Price! Don't you just like that cool voice of his Skeleton-as himself Quote
Legenda Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 (edited) Prestiz=cista 10ka p.s. opet DF Edited January 29, 2007 by Legenda Quote
michelle Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Prestiz=cista 10ka p.s. opet DF Ja odgledala juce ponovo. Quote
darthmoog Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 odgledao sam apocalypta pre neki dan...obavezna preporuka...mene je film potpuno obradovao. Quote
mara! Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 (edited) Extra film je igrani dokumentarac o Vladu Cepesu, zove se "Dracula - The dark prince". Gledao neko? I Scarface. Edited January 30, 2007 by maria blacksmith Quote
MissionVao Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Gledala ja i nije mi nesto. Kupila DVD taj u nemackoj ne znajuci sta je. Quote
profa Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 jel ima neko Twin Peaks serije u divx formatu a da nisu Tv Rip? Imam. I Fire Walk With Me, of course. Jedino nemam engleske titlove za svaku epizodu. Gledao sam prekjuče Mulholland Dr, sjajan je! Sutra se bacam na Blue Velvet - konačno sam našao osobu koja hoće da gleda lude filmove sa mnom. Nakon Lyncha, bacam se na kolekciju od 110 filmova koju sam upravo napravio, samo ih treba skinuti. The day the earth stood still - odusevio sam se! Jedan od najboljih filmova ever! Ne sećam se da sam gledao bolju kritiku ljudskog društva... Ako nisi, obavezno gledaj i Enemy Mine (verovatno je pominjan više puta na temi). Quote
Recommended Posts