Jump to content

Recommended Posts

Posted
Gledaj Hoodwinked!

Pixar ima malo crtaća. :(

:D Profa je pravi crtanofil! :da: A "True Story Abt Red Riding Hood" ostade u divnom sjećanju na dotičnog :da: Da mi je vidjeti onu sobu opet :) Malo je off, ali bi mog'o da je slikaš novim aparatom i pošalješ mi na mail, hm? Pliiiz, ali sa vrata da slikaš, prema onom dijelu gdje je komp i milion drugih stvarčica, yap!

A što se tiče Pixar-a, nema crtanog koji mi je manje dobar. Svi su fenomenalni! :da:

Posted (edited)

Jao, The ChubbChubbs!!! :veseli:

Taj filmić je osvojio Oskara! Mislim da to nije Pixar-ov, već Sony Picture Imageworks, ili tako nešto.

E da, i Boundin' je boli glava, Geri's Game, Jack-Jack Attack and so on...

Morala sam: chubbchubbsyh9.jpg

:wub:

Edited by Kokopelli
Posted
Napalili ste me.

:) :) :) :) :)

Kada stignem kući pregledaću celu kolekciju crtaća pa ću da bacim spisak. :)

Hvala ti puno za preporuke :da: Vec smo uzeli jednu turu za vecherashnje gledanje ;):)

Posted (edited)
The Number 23 - skinuh screener danas, jedva se razaznaje slika al mi je drzalo paznju... spooky film .. Dzim Keri u glavnoj ulozi

uh, užasno je prošao kod kritike, neću ga ni gledati (mada je keri bio megacar kod konana sad pre par dana).. evo ti presek recenzija.

http://www.metacritic.com/film/titles/number23

a evo i ovog sranja koje jedva čekam : http://www.metacritic.com/film/titles/zodiac

Edited by KRANG
Guest Syrant
Posted

Za one koji vole italijanske sexy cheese horore iz sedamdesetih:

NUDE FOR SATAN

Posted
Happy Feet smo vec gledali i meni je josh i bio ok ali ona se smorila na mrtvo ime...

Jao, a meni se bas gleda :( sad ne znam...deluje mi skroz super sa Robinom Vilijamsom koji je sve ludji i ludji!

Hehe, Madagaskar...I like to move it, move it :) :) :)

Posted (edited)
Jao, a meni se bas gleda :(

Ima par dobrih fora (stvarno dobrih) ali vecina filma je mjuzikl, i nema bash puno neke prave akcije.

Odgledasmo i Hoodwinked! i Brother Bear. Crvenkapa je ZAKON !!!! Umro sam od smeha :da:;)

A i medvedi su bash bash kul crtani.

Edited by Legenda
Posted
A i medvedi su bash bash kul crtani.

Odgledaj i nastavak, jedan je od retkih koji je dobio dobre kritike. Eto, sam sebi dadoh ideju, mogao bih danas da ga odgledam. I drugi deo Emperor's New Groove su neki ishvalili, neki ne... Gledao sam ga, simpatičan je.

Jeste li gledali Treasure Planet? Bio mi je skroz kul kada sam ga gledao, a pošto je jedan od retkih crtanih filmova čija se radnja dešava u svemiru itekako vrijedi. Nije pomenut ni Shark Tale, mada ste to verovatno već overili. :)

Uf, nikako da napravim spisak...

Posted

Treasure planet mi je na spisku za uzimanje :bigblue:

Meni je Kronk's N. G. prilichno veliko razocharenje :(

Gledaju mi se opet i Heavy Metali... Pogotovo dvojka, nju duze nisam gledao :mrgreen:

Ako se setish josh nekog dobrog crtaca obavezno javi :da:

Posted

Kronk's new groove je super!! :violent: Zasto ti se ne bi svideo?? Tako je imbecilan :)

Brother Bear 2 i Open Season jos da odgledamo :da: Dodji neko prepodne kod mene zbog dvd plejera :da:

Posted

Čovjek ima na hiljade dobrih crtaća. :da:

Meni je, između ostalog, narez'o Fantaziju, vjerovatno se sjećaš, poznati Diznijev iz četrdest i neke.. Nilska konjica igra u ritmu klasike :Dfantasiayn2.jpg

Ili, pak, Saludos Amigos: week18vj8.jpg

I za kraj posta, something that is called Fun and Fancy Free: b00004r99h01lzzzzzzzrn3.jpg

Pa, ko bi se radije prisjećao mlađih dana...

Guest Syrant
Posted

Pricate o crticima...onda obavezno pogledajte

Black Cauldron

i Moebiusov - Time Masters...

Posted

evo odlucih da napisem konacno nesto ovde...sad cu malo da smorim, al ko hoce da cita nek cita, ko nece i ne mora...

...evo cega se prvo setim......

The Seventh Seal - Ingmar Bergman (naravno svaki Bergman!!!!!!!), Shadow Of The Vampire - E. Elias Merhige (Willem Dafoe kao Max Schreck, odnosno kao Nosferatu!), Metropolis - Fritz Lang, The Last Temptation Of Christ - Martin Scorcese (opet Dafoe, ali sada kao Isus!), Ed Wood - Tim Burton (mada naravno svaki Burton!), March of the Penguins - Luc Jacquet, The Big Lebowski - Joel Coen, Titus - Julie Taymor, Being John Malkovich - Spike Jonze, Der Himmel über Berlin (Wings of Desire) - Wim Wenders, Quills - Philip Kaufman, Dead Ringers - David Cronenberg, The Mirror - Andrei Tarkovsky, Down by Law - Jim Jarmush (sa Tom Waitsom!!!), Cry Baby - John Waters, Living in Oblivion - Steve Buscemi............eto za sad to, bolje da stanem.........

Posted

Treba mi ovo:

"A je to"

Tvorci: Lubomír Beneš i Vladimír Jiránek

Režija: Lubomír Beneš

Muzika: Petr Skoumal

Studio: Jiri Trnka Studio, Krátký Film Praha

Država: Češka/Slovačka

Godina: 1976.

U pitanju je kratkometražni crtać, ne bih odmah prešla na epizode (koje i nemam :D).

Možda se neko i javi sa nekim download-om...

Looking forward to hearing from anyone with the link :D

Posted
ma niko od vas nema pojma.

video jela zelen bor je do jaja film!

otkad ja to pricam.

ako iko ima - nek okaci negdje, pokusavam vec par godina da dodjem do tog filma..

prvi put veceras odgledah Borata na dvd-u, s neki mnogo gadnim scenama koje navodno nisu bile u bioskopu.. jos me stomak boli od smijeha, koja je to budala :)

jel zna neko kako se zove film s Rockom i Kristofer Vokenom, u Brazilu, neka divljina, jurnjava.. promasila sam dobar dio.

Posted

Odgledao sam Flushed Away. Obavezno štivo za ljubitelje Wallace & Gromit-a, tj. bilo čega od Aardmana, i jako simpatičan crtani za sve ostale. :)

Black Cauldron ne mogu da nađem u nekoj baš dobroj verziji, a skinuo sam ih tri! Nešto mi se jutros skinulo, možda je neka kao-DVD verzija (preview je izgledao manje-više ok, ali je zvuk malčice šupalj a boje kao da je snimano kvalitetnom kamerom u bioskopu), moraću da proverim nakon posla.

jel zna neko kako se zove film s Rockom i Kristofer Vokenom, u Brazilu, neka divljina, jurnjava.. promasila sam dobar dio.

The Rundown. Ovo još nisam overio, ali cijenim da će biti interesantna avanturica. :da:

I tog uncut Borata moram da nađem. Lud čovek, skroz. :) Kaže mi ortak da je većina scena nameštena. :(