DragonKnight Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 (edited) Evo ga, tu je! Konačno i mi da postavimo naše sajtče na world wide web. Posetite nas na http://www.anguishsublime.tk Guestbook još ne radi, nadam se da ću ga danas završiti. Pozdrav za "Tales of Dark" i sve ostale metal fanove!!! Edited September 9, 2004 by DragonKnight Quote
Kristijan Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 Otpozdravljam u ime benda! Evo sad cu da proverim i vas site. Pozdrav za najbolji melodic-death bend u Srbiji! Quote
Rain delay Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 Sve najbolje od benda Rain Delay! Pozdravite Vukasina! Idem i ja da vidim sajt. Quote
DragonKnight Posted September 11, 2004 Author Report Posted September 11, 2004 Evo baš se vratismo sa probe. Vukašin je završio "mrtav-pijan" - eto šta vojska učini od onolikog čo'eka! Veliki pozdrav za RAIN DELAY! PS: Pišite kako vam se sviđa sajt (a i materijal, dabome). Quote
DragonKnight Posted September 11, 2004 Author Report Posted September 11, 2004 E, zaboravih da upitam, ima li neko u okolini NS da svira bi klavijature s nami? Quote
scavenger Posted September 12, 2004 Report Posted September 12, 2004 E pozdrav i od mene, snimak je super, produkcija kakva je-takva je, ali nije uspela da ospori kvalitet benda. Mnogo savrsenih melodija, mocne pesme, samo napred, i Drasko malo vise da uchi za fax PS, nisu vam klavijature toliko neophodne, kad ce svirka? Quote
DragonKnight Posted September 12, 2004 Author Report Posted September 12, 2004 Dok nam se Vule ne vrati iz armije ništa van NS se verovatno neće dešavati (na žalost). Kad budne nešto bičete obavešteni, kako ovde, tako i na našem sajtu. Quote
Kristijan Posted September 16, 2004 Report Posted September 16, 2004 produkcija kakva je-takva je, ali nije uspela da ospori kvalitet benda. Ja mislim da produkcija nije ni bitna jer je u pitanju demo snimak s kojim bend treba da se probije. Kada budu snimali album platiće pravu produkciju. Ovde je važno da se čuje ideja. I boga mi čuje se! Samo napred Anguish-i! Quote
DragonKnight Posted September 17, 2004 Author Report Posted September 17, 2004 Fala šefe, fala! : Quote
Kristijan Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 Ma ništa šefe! Vidim ja da samo mi šefovi surfujemo u ove kasne sate dok se ostali članovi naših bendova zajebavaju i cirkaju! Nema veze, kada se budu delile pare od svetske turneje Anuish Sublime i Tales of Dark, ti i ja ćemo dobiti najviše jer se brinemo o medijskoj promociji naših bendova, čiji smo šefovi! Quote
DragonKnight Posted September 17, 2004 Author Report Posted September 17, 2004 Jeste. jeste, tako je.... Quote
DragonKnight Posted September 17, 2004 Author Report Posted September 17, 2004 E, zaboravih da pitam, čujem da izdaješ nešto po bratskoj nam Engleskoj, a? By the way, završio sa onaj guestbook pa idi vidi. Ajd ojha! Quote
Rain delay Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 Joooooo, ja sam cuo pesmu Anguish Sublime (snimak sa 202ke, pa jos preko telefona) i isek'o sam kako je too doooooooooobbrooooooooooo! Ljudi, strashshshshshsni ste! Bas sam poredio tu pesmu sa jednom nasom (samo nasa malo vise vuce na black), velike su slicnosti u zvuku, pa bi MORALI da sviramo zjedno katkad, ako je ikako moguce. OVO JE NESTO NAJBOLJE (PORED- AS I LAY DYING) STO SAM CUO OVE GODINE! Quote
DragonKnight Posted September 17, 2004 Author Report Posted September 17, 2004 Najlepše hvala na komplimentima! Čim se pruži prilika za svirku, zovemo vas (samo da se onaj naš Vukašin vrati iz armiju ili da bar počne redovnije da dolazi). Pozdrav! Quote
Ninoslav Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 ...i onda zajedno dodjete u Becej na svirku! Quote
Apeiron Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 Recenzija snimka je postavljena na SerbianMetal.org Na zalost, jos vas nisam cuo, ali verujem da super zvucite. Pozdrav ispred SerbianMetal ekipe i INTERFECTORa! Quote
Chlan 787 Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 A kako je g-din Rain delay cuo snimak pesme Anguish Sublime? Tako sto je neko ovde izigravao DJ-a preko telefona... Ljudi, mene ste shokirali! Svaka cast! Vec ste usli na (moju) listu top 5 domace scene... Mogu li nekako dobiti snimak s obzirom na to da mi je komp pomalo sjeban (nesposoban za download)? Quote
DragonKnight Posted September 21, 2004 Author Report Posted September 21, 2004 Je l' te ima kako u Novom Sadu? Recimo svirka 23.09. u Dvorištu (Noise Respond i neznam ko još)? Aj se pokupite pa dodžite! Quote
Chlan 787 Posted September 22, 2004 Report Posted September 22, 2004 ne verujem... ali, imam bolju ideju: dodjite VI na svirku 25.09. u BG! Quote
DragonKnight Posted September 22, 2004 Author Report Posted September 22, 2004 Teža varijanta, na žalost. Imam neki ispit 28.09. tako da nema teorije. Quote
scavenger Posted September 23, 2004 Report Posted September 23, 2004 Joooooo, ja sam cuo pesmu Anguish Sublime (snimak sa 202ke, pa jos preko telefona) i isek'o sam kako je too doooooooooobbrooooooooooo! Ljudi, strashshshshshsni ste! Bas sam poredio tu pesmu sa jednom nasom (samo nasa malo vise vuce na black), velike su slicnosti u zvuku, pa bi MORALI da sviramo zjedno katkad, ako je ikako moguce. OVO JE NESTO NAJBOLJE (PORED- AS I LAY DYING) STO SAM CUO OVE GODINE! Ne mogu da verujem, ali upravo si imenovao 2 stvari koje su me toliko odusevile da pesme bacim na hard (inace jako nemam obicaj zbog lose masine) - anguish sublime (pesmu) i 94 hours (as I lay) kako bih mogao da uzivam u repeat forever mjuzi. Zaista fenomenalna pesma! Quote
Rain delay Posted September 23, 2004 Report Posted September 23, 2004 Znaci u pravu sam! Evo brate, ja cim dam uslov (hopefully do polovine oktobra), navrcem u NS! Da se upoznamo u onoj baraci- Dvoriste. Ko radi muz'ku? Jel' tekstove pisao Arpad? Quote
DragonKnight Posted September 23, 2004 Author Report Posted September 23, 2004 Da, Arpad piše tekstove, a muziku radi Crni, tj. ja. Otidi na sajtče (www.anguishsublime.tk) /releases i klikni na "among the raven skies demo" i tamo imaš sve napisato! Ajd kad prodže ovaj bloody ispitni rok, navrni pa da se upoznamo! Quote
DragonKnight Posted September 28, 2004 Author Report Posted September 28, 2004 Mož da se desi da budne neka svirka u narednih mesec dana. Obavestiću vas kako ovde tako i na sajtu. Quote
Recommended Posts