scissors Posted September 28, 2004 Report Posted September 28, 2004 svaka čast za demo i za web stranu baš sam poslušao one pjesme sa demo snimka što se nalaze na sajtu i zvuči obećavajuće.. usput, koji vam je email? :? (bacite mi PP) Quote
DragonKnight Posted September 28, 2004 Author Report Posted September 28, 2004 MAIL BENDA JE: [email protected] ili [email protected] pa pišite ko oće. Quote
DragonKnight Posted September 28, 2004 Author Report Posted September 28, 2004 MAIL BENDA JE: [email protected] ili [email protected] pa pišite ko oće. Quote
Jester 666 Posted October 3, 2004 Report Posted October 3, 2004 Veliki pozdrav nasim Geteborzanima... Quote
Kristijan Posted October 9, 2004 Report Posted October 9, 2004 Ja sam čuo da ste vi prvi na demo express top listi, i to iz pouzdanih izvora.... svaka čast Crni, svaka čast... Quote
scissors Posted October 10, 2004 Report Posted October 10, 2004 prvi? komercijala! šalu na stranu, dobro zvuče pjesme moraću se dokopati CD verzije kad budem posjećivao sjevernu poluloptu na zimu Quote
DragonKnight Posted October 13, 2004 Author Report Posted October 13, 2004 Evo, gospodo, da iskoristim priliku da najavim sledeća dešavanja (do kojih će doći sa verovatnoćom od 96,735%) : 07.11.2004. Pančevo : Hit 202 - pored ostalih bendova nastupa i Anguish Sublime 14.11.2004. Novi Sad : Hit 202 - ista priča kao i malopre... i krajem novembra najverovatnije još jedna u Temerinu ili Novom Sadu... VIDIMO SE? Quote
skulhead Posted October 13, 2004 Report Posted October 13, 2004 Sasvim slucajno sam nabavio vas demo i mogu reci da je odlican. Nadamo se da cete svirati u Cacku .Cheers!!! Quote
Chlan 787 Posted October 13, 2004 Report Posted October 13, 2004 ako me ne sprece silni rodjendani i/ili seminarski, dolazim u NS 14.11. taman da mi date demo. Quote
gothsbl Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 ovo je SUPER....svaka cast i potpuna podrska.. ljudi, pozdravite mi Vuka.. nisam ga videla niti cula od nekog hita 202 (s proleca) ...uskor ce biti review-a online... Quote
Infest Posted October 21, 2004 Report Posted October 21, 2004 pRIJATELJI,PRESLUSAO SAM DEMO I ODUSEVIO SAM SE!!! SAMO TAKO NASTAVITE!!!!!!!VIDIMO SE USKORO U NOVOM SADU!!!!!! btw.HVALA CAVARU ZA CD JAO NIKOLA U GUZICKU TE RUTAVU!!!! POZDRAV Quote
Chicken Little 420 Posted October 22, 2004 Report Posted October 22, 2004 Dobar materijal, malo losija produkcija ali bice bolje... Quote
Fireborn Posted October 22, 2004 Report Posted October 22, 2004 ako me ne sprece silni rodjendani i/ili seminarski, dolazim u NS 14.11. taman da mi date demo. Mislis 7og 14og cemo u Pancevo Quote
DragonKnight Posted November 4, 2004 Author Report Posted November 4, 2004 'Ebiga, ljudi, ništa od Pančeva. 202-ka nam otkazala. Biće 14-tog u NS u Enteru. Vidimo se tamo, ko dodže. Quote
scavenger Posted November 6, 2004 Report Posted November 6, 2004 Dobar materijal, malo losija produkcija ali bice bolje... ne seri no vracaj disk!))) Quote
Chlan 787 Posted November 6, 2004 Report Posted November 6, 2004 'Ebiga, ljudi, ništa od Pančeva. 202-ka nam otkazala. Biće 14-tog u NS u Enteru. Vidimo se tamo, ko dodže. izgleda da dan posle imam koloquium. mada, vredi se iscimati... fireborn, mora da si jeo gljive ludare pa imas frq s datumima... ili je to mozda od... Quote
Rain delay Posted November 6, 2004 Report Posted November 6, 2004 Mozda ja navrnem! Ako budem imao s kim i gde... Quote
Fireborn Posted November 6, 2004 Report Posted November 6, 2004 (edited) fireborn, mora da si jeo gljive ludare pa imas frq s datumima... ili je to mozda od... ovo drugo je u pitanju, ja ni sada nisam svestan koji je danas datum ...ma dobio sam prvo pogresnu informaciju od Silvije, a posle sam totalno zaboravio na ovaj post kao i na jos neke stvarcice u vezi AS... znash vec zasto @DragonKinght salji mi bitne podatke o koncertu na mail (plakat, mesto, vreme, cena ulaznice ...) da postavljamo na H&H sajt. @Rain delay "Ako budem imao s kim i gde... " zasto li mi je Bilja prva pala napamet U svakom sluacju ja ne planiram da propustam ovo pa mozemo i zajedno da idemo ako occes... Edited November 6, 2004 by Fireborn Quote
exorcist Posted November 6, 2004 Report Posted November 6, 2004 (edited) Ovo se ne propusta! Edited November 6, 2004 by exorcist Quote
Fireborn Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 prvo je pisalo ovo: (ali se decko izgleda predomislio ) Fireborn, exorcist has just posted a reply to a topic that you have subscribed to titled "Anguish Sublime". ---------------------------------------------------------------------- E, bas bi mogli svi da idemo, onako choporativno. Dogovoricemo se. Inace, ja sam vec 2 puta propustio da cujem ovaj bend, mnogo je, bre... ---------------------------------------------------------------------- The topic can be found here: http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...view=getnewpost Quote
Rain delay Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 Ma, stvar je u tome sto je exorcist moj stari nick, koga koristim za zajebavanje... Inace taj post (od kog sam odustao) je sasvim OK! Dogovoricemo se za odlazak u NS. Quote
Puma Lasica Posted November 9, 2004 Report Posted November 9, 2004 Ja ne idem zbog mnogo velikog ispita...a bas sam cuo o njima dobre kritike...ide ovaj moj neuravnotezeni gitarista...ili si ti Sicpe samo podeljena licnost... I tako... Quote
Chlan 787 Posted November 9, 2004 Report Posted November 9, 2004 ...ili si ti Sicpe samo podeljena licnost... Quote
Recommended Posts