Lady Jane Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 Bas ste bili super u cetvrtak Jedino sto je moglo biti vise ljudi. Svaka cast onima koji su dosli, nije ih mrzelo da prelaze most po 'ladnom vremenu... Quote
Ubica nevinih ljudi Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 Ne mogu da verujem da ljude stvarno mrzi da prelaze most i gledaju 3 sasvim dobra benda. Znaci ipak su novosadjani takvi. Lenji da ne moze biti gore. Svaka cast momci. Nisam bio na svirci 25. (radio sam, za ime boga) ali slusao sam vas vec dva puta. Mada moglo bi se ubaciti malkice vise agresivijih deonica ali u sustini je sve OK. Pozdrav od Defilement-a. Quote
DragonKnight Posted November 29, 2004 Author Report Posted November 29, 2004 E da si bio, čuo bi i koju agresivniju deonicu, a i pesmu... Šteta što niste došli, vi Defilementi jedni. Total propast što se tiče broja ljudi - 40 prodatih karata, apsolut bankrot. Svirka i nije bila loša. Mi smo možda malo skenjano svirali , ali kažu oni što su bili da nije bilo loše. Mislim da smo ozvučenje odradili jako dobro (kad sam razaznao svaki ton Maroth-ove svirke). Šteta... I pozdrav za Defilement od Anguish Sublime-a! Quote
Moons Bride Posted December 4, 2004 Report Posted December 4, 2004 "...Her woods - are my limbs, Her soil - is my flesh, Her oceans my blood, Her mountains my shrines... " Quote
Chlan 787 Posted December 4, 2004 Report Posted December 4, 2004 "most je ta psihicka barijera..." samo 40 ljudi? pa, dobro, skoro ste nastupali tamo pred malo vise ljudi... maroth je bend. Quote
Moons Bride Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 A evo i najave : May Result, Posmrtna Liturgija, Anguish Sublime 21. januar 2005. klub ENTER Petrovaradin, Novi Sad Vidimo se! Quote
Chlan 787 Posted January 9, 2005 Report Posted January 9, 2005 trebalo bi da se otvori tema o tom certu.... Quote
DragonKnight Posted January 18, 2005 Author Report Posted January 18, 2005 Na žalost ništa od našeg nastupa. Vule nije uspeo da dobije vikend, tako da brez bubnjara ne meže... Posle 16-tog februara če Anguish Sublime biti "slobodan" za svirke... Quote
DragonKnight Posted March 4, 2005 Author Report Posted March 4, 2005 Svirka : Necropolis, Defilement i Anguish Sublime Sreda 09.03.2005. Dvorište, Novi Sad. Vidimo se! Quote
Dowla Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 Ako trazite klavijaturistu,sto vam Davor onda ne svira? Quote
DragonKnight Posted March 5, 2005 Author Report Posted March 5, 2005 Mislim da je to pitanje svojevremeno pokrenuto...i nešto mi se čini da ot toga nije bilo ništa. Uostalom, Davor svira u već dva benda, samo bi mu falila još jedna obaveza. Quote
Rain delay Posted March 23, 2005 Report Posted March 23, 2005 Ako trazite klavijaturistu,sto vam Davor onda ne svira? Davor je smrad raspali... Quote
DragonKnight Posted June 13, 2005 Author Report Posted June 13, 2005 Na žalost nismo nastupali na Hit-u zbog nesporazuma prilikom organizovanja. 'Sory' svima koji su zbog nas došli... Quote
DragonKnight Posted June 13, 2005 Author Report Posted June 13, 2005 'Ebiga. Sorry Jano, stvarno nije naša krivica... Quote
Rain delay Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 Anguish Sublime je vlasnik estetski najlepse pesme ikad napravljene u Srbiji! Da, istoimena stvar. Ta pesma je nesto najlepse sto postoji... A mi i dalje cekamo album... Jedva cekam septembar pa da zasviramo u BG! Quote
DragonKnight Posted August 5, 2005 Author Report Posted August 5, 2005 Pozdrav za Rain Delay! Zbog moje ultimativne preokupiranosti poslom i civilnom vojskom veoma slabo pratim dogadjanja na sceni, jos slabije posecujem forume, jedva i nas sajt update-ujem, a i bend redje ima probe i svirke. A i album ce da priceka. Cini mi se da cemo pre albuma izdati jos jedan demo sa boljom produkcijom, ali znatno kraci... Cuce se.. . Proci ce jos ova 4 meseca, 'bem li ga... Sto se tice septembra, dogovor stoji. Je l' rekla Ana kad ce to tacno biti ili se jos ne zna? Quote
Rain delay Posted August 5, 2005 Report Posted August 5, 2005 Pitanje je... Nista u vezi septembra nije izvesno, jer treba da dodju NILE, pa par dana posle njih, HATE ETERNAL, pa posle njih, VITAL REMAINS. Teshko... Quote
Rain delay Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 I dalje se SECHEM na vash, demo-album... Sta je sa vama? Nigde vas nema. Quote
Rain delay Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 I dalje se SECHEM na vash, demo-album... A sta je sa vama? Nigde vas nema. (Jedan od retkih valjanih bendova na sceni, SRAMOTA sto nisu popularniji od ovoga) Quote
Lucio Holocausto Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 (edited) Anguish Sublime je vlasnik estetski najlepse pesme ikad napravljene u Srbiji! Da, istoimena stvar. Ta pesma je nesto najlepse sto postoji... To stoji... Ali bend relativno nije nešto... Svirka je dobra, ali tekstovi su samo nabacane reči... Ali opet nemam ništa protiv ovog benda... Pogotovo jedan + pošto su domaći bend... Inače Aprad je likčina... Edited February 3, 2006 by <Ph@NtoMinTHeMirRoR> Quote
DragonKnight Posted March 10, 2006 Author Report Posted March 10, 2006 (edited) I KONAČNO, POSLE 100 GODINA : SVIRKA : 11. mart 2006. - Subotica, Klub "Zanatlija", 21:30 - ANGUISH SUBLIME nastupa sa bendovima ASHEN EPITAPH i TIARAH. Vidimo se! Edited March 10, 2006 by DragonKnight Quote
Novelja Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 Svirka je dobra, ali tekstovi su samo nabacane reči... Uf, razmisli jos jednom o ovoj recenici. Uzmi recnik i videces da nisu. Mislim svako ima pravo na svoje misljenje. Ali ako su ovo samo nabacane reci, onda sta ti smatras dobrim textom? Quote
Recommended Posts