Novelja Posted March 15, 2006 Report Posted March 15, 2006 Ne cekamo ponovo 100 godina... U petak 17. 03. Anguish Sublime ce nastupiti na Kulskoj gitarijadi... Takmicenje pocinje u 20:00h, u nekadasnjem bioskopu, a odrzavace se u petak 17.03. i subotu 18.03. Sviraju jos: U petak: -Masque Of Betrayal (Kula) -Nekropolis (NS) -Band Over (NS) -Drop D (Kula) -M.A.D. Goja (NS) -Empiria (Zmajevo) -Under Pressure -Autostoperi (NS) -Antologija (Apatin) -Anguish Sublime (Temerin) U subotu: -Dreamkechers (Selencha) -Anima (Kikinda) -Swarm (NS) -Neozbiljni Pesimisti (So) -Specijalni Gosti (Vrshac) -Noyz (BG) -Impurita (Zrenjanin) -Dred Up -Blizzard (Kikinda) -The Silent Scream (Kisach) BE THERE! Quote
Shamandalie Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 Ovaj bend mi se ubedljivo najvise sinoc svideo na Hitu. Savrseno i po mom ukusu. Svaka cast i RESPECT! Quote
Dowla Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 Jeste,mnogo su jak bend Mene je ortak nosio na ramenima dok su svirali,a skandirali smo i:"Temerin,Temerin!!!" Quote
Mega_Deda Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Haha, de si noveljo... Evo ja cu malo da ispamujem, nema me sutra u skoli, dobices cd na probi u subotu... aj uzdravlje Quote
Rain delay Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 Hocu da crknem sto nisam bio na toj svirci. Quote
DragonKnight Posted May 3, 2006 Author Report Posted May 3, 2006 SVIRKA : PETAK 12.05.2006 Bašta caffe-a MEXICANO, Temerin sa početkom u 21h ************** OPEN-AIR METAL NIGHT ************* TALES OF DARK, ANGUISH SUBLIME i SENIUM cena ulaznice 100 din. Vidimo se! Quote
Ljubisa Samardzic-Smoki Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Jeste da je tema malo zamrla, ali moram da kazem da je svirka u somboru bila do jaja!!!!!!svaka cast momci!!! Quote
*SuNCHicA* Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 Sta se desava u Anguish Sublime-u? Jel i dalje ista postava benda? Quote
DragonKnight Posted March 27, 2007 Author Report Posted March 27, 2007 Sta se desava u Anguish Sublime-u? Jel i dalje ista postava benda? Jeste. Ništa posebno, sviramo tu i tamo... 30.03. Gitarijada Kula : kao specijalni gosti u revijalnom delu valjda 06.04. route 66, NS - WOA Metal Battle ... Quote
Ljubisa Samardzic-Smoki Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 Jeste. Ništa posebno, sviramo tu i tamo... 30.03. Gitarijada Kula : kao specijalni gosti u revijalnom delu valjda 06.04. route 66, NS - WOA Metal Battle ... opa spec gosti .....koje face :pivopije: Quote
Господин Граул Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Slusho sam vas na myspaceu - totalno moj ukus. Svidja mi se i naziv benda i onaj logo sa vranom... Quote
Shamandalie Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Sa njihovog sajta mozes skinuti ceo demo. Odlican je. Quote
Shamandalie Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Sad nesto razmisljam, prosto mi je neverovatno da ovaj bend postoji punih 10 godina, pravi dobre pesme i muziku, a do dana danasnjeg nista nije izdao. Pitam se i pitam VAs zasto??? Quote
DragonKnight Posted April 13, 2007 Author Report Posted April 13, 2007 Sad nesto razmisljam, prosto mi je neverovatno da ovaj bend postoji punih 10 godina, pravi dobre pesme i muziku, a do dana danasnjeg nista nije izdao. Pitam se i pitam VAs zasto??? Pa odgovor na to pitanje je veoma jednostavan: nedostatak finansijskih sredstava i vremena. Anguish Sublime je od početka kuburio kako sa prostorom za probe, tako i sa opremom - što su bili prioriteti benda (u odnosu na izdanje). Sad opet, druge obaveze utiču na veoma sporo pomeranje ka albumu (evo već je skoro 3 godine prošlo od prvog demo-a, a imamo svojih preko 25 pesama od kojih se live svira 11 (vežba 13) od kojih su 6 sa prvog demo-a - što znači da mi live već sviramo po albuma ili ceo drugi demo). Materijal stoji, još "samo" da ga snimimo i izdamo (malo teže). A inače AS postoji od oktobra '98 kao projekat (znači nepunih 9 godina), a u "formi" benda smo tek od 2003 godine. Live smo nastupili prvi put tek 26. maja 2004. godine (pre skoro 3 godine). Nadamo se da ćemo ove godine uspeti da snimimo, ako ništa drugo, bar još jedan demo. Quote
Lunatic Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Naravno da cete da snimate bando razularena... Evo, ja cu da vam budem treci , he he he.. u tom slucaju muzika bi vam se uklapala uz ime... Bilo bi to i vise od uzvisene patnje... he he he... Neki dan sretnem u gradu bracni par iz Brazila kako slusa vasu muziku, kazu da su bili u VIP lozi na koncertu Maiden-a... he he he Quote
Shamandalie Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Sjajno! Taj bracni par je verovatno onaj koji je na Maidenima stajao ispred mene u VIPu....Muz i zena onako nizi, crnomanjasti...Ja na primer slusam muziku AS dok radim jer mi je jako inspirativna...Svidja mi se nacin na koji Arpad peva i zaista mi je jako drago sto je odlucio da nastavi sa muzikom, jer je zaista veliki pevac i veliki covek. Quote
Lunatic Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Ovaj svet je zaista mali...neverovatno. Zaista si bila sa Paolom i Marijom u VIP-u?! Ludilo... Sto se tice Arpike komentar je suvisan... 28-og ce biti ludilo u "Dvoristu"... Quote
Shamandalie Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Ne znam kako se zovu, ali su stajali ispred nas....Nosili su Maiden majice bele sa animiranim likovima clanova benda. Ako nadjem neko drustvo 28. to je subota valjda, volela bih da dodjem da ih ponovo cujem, sto da ne? Quote
Lunatic Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Pa verovatno da su to isti likovi, nije ih moglo biti mnogo u VIP-u... Nadam se da se vidimo u subotu a ako ne onda u skoroj buducnosti kada "Anguish"-i budu nastupali na Metal Battle-u sto ce se verovatno desiti u BG-u. Pozdrav za tebe. Quote
Shamandalie Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Рекох, ако нађем неко друштво што ће ићи, радо ћу се појавити. И једва чекам да их чујем на неком бољем месту него што је Двориште, јер сваки пут кад сам тамо била, стајали смо на оним степеницама и купали се у зноју. Quote
Lunatic Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Sto se tice Novog Sada mesta za vece i kvalitetnije svirke generalno nema. "Anguish"-i ce sigurno nastupiti uskoro i 99% to ce biti u BG-u... Za sada nam ostaje "Dvoriste" i nada da ce uskoro situacija da se promeni, na bolje naravno. Sam podatak da klubovi u NS traze od 250 do 300 evra da bi u njima bend odrzao promociju je smesan za komentarisanje... Quote
Lunatic Posted April 28, 2007 Report Posted April 28, 2007 Dobar provod na Metal Battle-u 05.05.. , nadam se da se vidimo u nastavku takmicenja. Quote
Recommended Posts