Жвакић Posted August 16, 2006 Report Posted August 16, 2006 Oni su kopija FF-a, ali fina. Kristijan im je producirao novi album. Pitam se kako ce zvucati? I imaju novog pevaca za kojeg se nadam da je bolji od prethodnog. Quote
Nightwing Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 bice da imaju novi album Mnemic - Passenger [2007] 01.Humanaut 02.In the Nothingness Black 03.Meaningless 04.Psykorgasm 05.Pigfuck 06.In Control 07.Electric I’d Hypocrisy 08.Track 63 09.What’s Left 10.Shape of the Formless 11.The Eye on Your Back ja ga upravo skidam...videcemo... ajde da dam i vama linkove http://depositfiles.com/en/files/385656 http://www.filefactory.com/file/6700e5/ Quote
bambayay Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 Novi album nije nesto posebno...ja mislim da imaju novog vokala, nekako mi se ne uklapa. Ali jos uvek nisam preslusao album onako kako treba. Videcemo u svakom slucaju. Album jos uvek nije zvanicno izasao, mozda ce i nesto da promene do tada. Quote
The Watchtower Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 Pojavio se album jos pre 2 nedelje (neka promo verzija). Nesto malo sam pustio i odmah me smorilo. Quote
Vitamin K Experience Posted December 3, 2006 Report Posted December 3, 2006 (edited) Mnemic ubacuje teen momente. OMG. Edited December 3, 2006 by Cynic Quote
MudriPanj Posted December 5, 2006 Report Posted December 5, 2006 haha, e tacno prvi put kad sam cuo ovaj bend prije tri godine rekao sam sebi: odlicno vrlo dobro 4+ ali osjecjam iz nekog razloga da negdje do trecjeg albuma ima da postanu govno kakvog nema boy was i right Quote
Жвакић Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 Video sam spot za Meaningless. Nisam uspeo da lepo cujem jer sam morao stisati zbog mojih. Nadao sam se da ce im novi pevac biti bolji, mada ono sto sam uspeo cuti me malo brine. No, sacekacu da cujem ceo album. Quote
Жвакић Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Upravo završavam preslušavanje novog albuma. Mogu reći da na prvo slušanje nije loš kakav sam ja imao utisak ranije da će biti. I ovaj pevač mi deluje bolje od prethodnog. Da li ga je neko slušao od vas? Quote
azal Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 jedva sam uspeo da ga preslusam. nista upecatljivo. mnogo bolji stari pevac. Quote
Phil Schneider Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Ej ljudi, moram priznati..kao slepi fan proslih albuma mnemica, da kada sam preslusao prvi put ovaj PASSENGER, bio u fazonu da cu da im odem na messageboard i napisem koji su imbecili sto su smorili prethodnog pevaca i napili se na snimanju itd... Na srecu to se nije desilo, jer sam jedno popodne smoren bez piva i cigara odlucio da preslusam to sranje ponovo. Naime, kontam da su zajebali stvar sto su smor pesme stavili na pocetak pa ljudi i ne stignu do kraja jer im se sve to cini kao neka salata... pevac se dernja u tri kurca iznad sedmog neba pa je sve cudno...ALI... kad sam ubacio pesmu Shape of the Formless..koja bi u stvari ( barem po meni ) trebala biti prva, skontao sam taj njihov novi trip... Pesma jebe keve a i nije tako izjebana pa kad sam 'uvatio shtos' sve su mi ispale super... osim onog pigfuck-a...to mi se bas cini kao preseravanje u startu i zbog imena .. tada mi ulece ortak i donosi pivo i cigare.... leshim se..i za sat i po ubacujem ponovo... brate!!! To trebate slusati pijani! ODVALJUJE! play SHAPE OF THE FORMLESS i doslo mi da otvorim sebi lobanju! kontam da ce ljudi slusati ovaj album tek za nekih godinu-dve kad skontaju sta su sve ovi ludaci nasrali! Jedna stvar... jebeno me interesuje kako sve to zvuci uzivo!!! da cimamo Ticu? Quote
darthmoog Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 ma jebeni pozeri...5-6 dobrih pesama sve ostalo mutno... i cover za novi je sranje...mislim da je ovo 4 cover sa pilotskom kacigom od kada je zeke provalio taj fazon da izgledaju cool na nekom coveru... Quote
lemmy sixx Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Jedan od retkih bendova koji gaji moderan zvuk,a koji mi je pomerio dupe.Sjajni su.Interesantni i inovativni."Mechanical Spin Phenomena" jebe keve.Iako je i drugi album odlican.Ovaj novi nisam jos cuo.Omiljene stvari: "Liquid","Blood Stained","Ghost" ,"Illuminate","Deathbox"... Quote
Жвакић Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 Čudi me, matori, da se tebi oni dopadaju. Ali ok. 2. album je za sad najbolji. Quote
lemmy sixx Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 Pa kazem ti,ja bas nisam neki ljubitelj bendova koji gaje preterano moderan zvuk (pod modernim zvukom mislim na novije pravce zestoke muzike,a ne na modernu produkciju),ali Mnemic me je stvarno oduvao. Meni je prvi album najbolji,ali i drugi je jako dobar.Novi nemam,ali po komentarima drugih ljudi je dosta slabiji od prethodnih. Quote
Жвакић Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 Preslušaću ja njih o5 sutra, da još malko sredim utiske. Quote
darthmoog Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 obilaze nas May 12 - Moscow (RU) Point Club May 16 - Copenhagen (DK) Loppen May 17 - Aarhus (DK) Train May 18 - Groningen (NL) Simplon May 19 - Hameln (D) Jochnroll Skatefest May 20 - Hamburg (D) Ballroom May 21 - Berlin (D) Knaack May 22 - Essen (D) Turock May 23 - Stuttgart (D) Club Prag May 24 - Muenchen (D) Feierwerk May 25 - Erstfeld (CH) Transilvania Live May 26 - Villach (AT) Volkshaus Landskron May 27 - Lustenau (AT) Culture Factory May 28 - Wien (AT) Arena May 30 - Bratislava (SK) Randal May 31 - Budapest (HUN) Kultopia June 09 - Tilburg (NL) 013 June 29 - Haderslev (DK) Kloften Festival July 01 - Pilzen (CZ) Basinfire Festival July 13 - Aarhus (DK) Vestereng (supporting METALLICA) Quote
Жвакић Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Maler. A mogli su da svrate do nas i povedu FF sa sobom. Haha! Quote
lemmy sixx Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 Novi album je jako slab...nema nijedne jedine stvari koja mi se makar malo dopala.Ovaj novi pevac nije ni priblizno dobar kao stari.Ima ocajan scream.Lose. Quote
Geozee Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 A ja mislim da bi ova tema trebalo da predje na podforum Nu, metalcore... Quote
MudriPanj Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 nikad a novi album je dobar, samo monoton Quote
Recommended Posts