Жвакић Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Ne znam... Odslusao sam ga jednom na brzaka. Ucinicu to uskoro o5 da malo sredim utiske. Quote
Phil Schneider Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Ej ljoodi, jel neko bio na MNEMIC=-u u Madjaskoj pre koji dan??? Huuu? Kako je bilo ako je iko bio na tome? Quote
Жвакић Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 Одслушао сам 3. албум поново. Сад ми је бољи него 1. пут кад сам га чуо. Quote
Vitamin K Experience Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 Je li tako da je bolji od prvog albuma? Quote
Phil Schneider Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 Od prvog definitivno jeste bolji ovaj tretji album. Na drugom albumu su imali par udarnih hititja, al mi se chini da je kao celina ipak ovaj tretji nadmashio i njega. Jedini mali problem sa Mnemic-om generalno jeste upravo to njihovo "salatanje", pa je zato ljudima potrebno da se navikavaju na zilje koje momci nachominjaju.... tj.... ja tako mislim... Quote
Kent Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 Gledao sam ih po drugi put pre neki dan i, bez ikakvog preterivanja, Draconic bi ove pajsere oduvao. Quote
Kent Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 Dosadni su brale, Mircea samo gleda kako da se namesti kad vidi fotoaparate, svi sem basiste totalno nezanimljivi... Novi pevac me malo podseca na vaseg po gestikulaciji i konstituciji Plus, nove pesme = Quote
Rob Swire Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 Jedini mali problem sa Mnemic-om generalno jeste upravo to njihovo "salatanje", pa je zato ljudima potrebno da se navikavaju na zilje koje momci nachominjaju.... tj.... ja tako mislim... hahaha, besh me ako te je iko razumeo nije los album, mada je tacno da salataju. imaju meaningless za devojcice, pigfuck za ljude koji se kunu u FF i SYL, in control koja je stvarno dobra, samo malo predugacka...nemam pojma, meni je mechanical spin i dalje evo izvolte... derane, lepo sam ti rekao da se prijavis da pevas tamo. vis' da bi prosao... Quote
Жвакић Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 Слушао сам 3. албум скоро. Добар је вала. Бољи је него 1. За 2. још несам сигуран. Quote
זאבים Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 najbolje dwe stwari koe sam imaLa prilike da cuem su DEATHBOX i narawno stwar sa FRONTLINEASSEMBLY_jem, BLOOD STAINED. swe ostaLo je drzh' meshuggah ne daj.. manekeni . Quote
darthmoog Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 prilicno je losh ovaj novi u izvodjenju starih pesama.. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Mnemic je govno i tacka! Quote
darthmoog Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Poshto sam zaboravio da napunim mp3 plejer za put ostala su mi sva 3 albuma mnemica na memoriji..4 dana sam slushao iskljuchivo mnemic ( i novu sybreed pesmu XD) i definitivno imam drugi pogled na ovaj bend nego pre... Drugi album definitivno najbolji...posle njega prvi iako mi je do nedavno treci bio bolji...na prvom se vidi da nisu imali blage sta ce da sviraju pa su sklapali sve i svashta u jednu celinu...na trecem ponovo pokushavaju da nadju svoj neki karakteristican zvuk ali je album prilicno dosadnjikav....ae polazem nade u 4... Quote
^Suicide_Pony^ Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 (edited) meni je prvi najslusaniji, mada mislim da je realno drugi kvalitetniji. treci i nisam toliko slusao, nekako mi nije zanimljiv. pusi ga, bravo. Edited August 28, 2007 by ^Suicide_Pony^ Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 Hocu...Samo recite vreme i mesto dildosi nijedni!!!:-) Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 Pre ili posle podne???I to nije kod konja to je bre kod Kneza!!!Vazniji je knez koji je prosirio onaj nas raspali Beogradski Pasaluk od konja koji ga je nosao unaokolo:) Quote
Guest Sha Posted November 25, 2009 Report Posted November 25, 2009 Nova stvar sa sledećeg albuma Quote
Vuk Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 Vokal mnogo vishe vuche na Scarve u odnosu na pesme sa Passengera. Meni to super, jer volem Scarve Ne podrzavam shtimovanje u dubinu. Taman sam mislio da su ih sedmozichane djitre pustile, a ovi izgleda preshli na 8. Solidna pesmica. Quote
Guest Alva.Mater.Ceten.Tanan Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 Voleo sam Mnemic prva 2 albuma kada , ali onda je vokal poceo sve vishe i vishe da mi smeta , pa su ga sutnuli , pa su ubacili novog koji nije nista bolji i onda blah .... 1 Quote
Guest Sha Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 (edited) Vokal mnogo vishe vuche na Scarve u odnosu na pesme sa Passengera. Meni to super, jer volem Scarve Ne podrzavam shtimovanje u dubinu. Taman sam mislio da su ih sedmozichane djitre pustile, a ovi izgleda preshli na 8. Solidna pesmica. Meni se prilično sviđa ova stvar, ali opet čekam ceo album, pa ćemo onda videti. A i Scarve je do jaja, kad smo već kod njih. Nedavno sam pisao tekst o francuskoj metal sceni, pa pomenuh i njih Edited November 26, 2009 by Sha Quote
Recommended Posts