Out Of Time Posted September 22, 2004 Report Posted September 22, 2004 (edited) RIVERSIDE momci iz Anathema-e se ne bi stideli novog albuma Riverside-a... shtavishe... josh jedna mala pomoc: Out Of Myself je modernija i prog orjentisanija verzija Eternity-a... *my view* cheers Edited September 22, 2004 by Out Of Time Quote
Kent Posted September 22, 2004 Report Posted September 22, 2004 (edited) je l` to oni Poljaci sto si pustao onomad? Ako jeste, mlogo fino `naci Novembrine Waltz & unutrasnjost AFDTE-a originale! poz Edited September 22, 2004 by Kent Quote
Out Of Time Posted September 22, 2004 Author Report Posted September 22, 2004 je l` to oni Poljaci sto si pustao onomad? Ako jeste, mlogo fino `naci Novembrine Waltz & unutrasnjost AFDTE-a originale! poz a ta zenska faca u pozadini je Face of Melinda... jeste Travis baja i sve, ali coveri pochinju da mu se manijakalno ponavljaju... Quote
Kent Posted September 22, 2004 Report Posted September 22, 2004 malo vise, bas je predvidiv! bolji sundin Quote
marcoman Posted September 23, 2004 Report Posted September 23, 2004 Voices in my head.... Kako mi se uvrtela Out of myself, pfff.. Ovo je po meni skroz progresivno. Steta sto nisam cuo ceo album da mogu da iznosim neke konacne zakljucke, ali sudeci po ovoj pesmi... Kakav je ostatak, jel' ima i mracnijih pesma od ove?? Quote
Out Of Time Posted September 23, 2004 Author Report Posted September 23, 2004 Voices in my head.... Kako mi se uvrtela Out of myself, pfff.. Ovo je po meni skroz progresivno. Steta sto nisam cuo ceo album da mogu da iznosim neke konacne zakljucke, ali sudeci po ovoj pesmi... Kakav je ostatak, jel' ima i mracnijih pesma od ove?? to je mozda najveselija stvar na albumu... mislim i da je najkraca... u svakom sluchaju album me je raspametio i jedno od naj iznenadjenja poslednjih par godina jer ovakve, a dobre, mjuze je sve manje... Quote
Agarth Posted September 23, 2004 Report Posted September 23, 2004 (edited) Pogledacu da nekako zbavim ovaj bend, hvala na informaciji! Mada, moram priznati da za sada ne ocekujem mnogo jer mi skoro pa nijedan "strong influence: Anathema" bend nije bio nimalo dobar, valjda ce sa ovim biti malo drugacija prica... No, tek kad ih budem cuo... Edited September 23, 2004 by Agarth Quote
marcoman Posted September 24, 2004 Report Posted September 24, 2004 Pa, pazi, ako su Poljaci, onda moraju biti inspirisani Anathemom kad im svira 300 dana u godini Agarth, otprilike sam skapirao tvoj muzicki ukus preko foruma i stvarno mislim da bi ti se ovaj bend svideo jer ovo nije obican klon, stavise. Quote
Out Of Time Posted September 24, 2004 Author Report Posted September 24, 2004 album je sve bolji i sve manje razmishljam o Anathema-i dok ga slusham... toliko je bericetan u svemu *vokal, ritmovi, melodije, aranzmani* da me prosto sramota shto nisam Poljak... sad mi pade na pamet... Out of Myself bi mogo da se opishe i kao Anathema-in Eternity album koji je komponovao Steven Wilson ove godine! eto tako neshto, mada opet, sramota je shto Riverside poredim sa dr bendovima jer originalnost je pogolema... Quote
Kent Posted September 30, 2004 Report Posted September 30, 2004 hit'n'win dosta progresivno za anathemu... porcupine tree, pineapple thief... tako nesto... plus svoj pecat, naravno... dosta dobro.... poz Quote
Buddha Posted October 1, 2004 Report Posted October 1, 2004 mene vaistinu podseca dosta na porcupine tree.. ko kad bi se wilson predozirao judgement-om.. no, nekako mi sve 'all2familiar' zvuci.. nemam pojma.. (mozda je i do raspolozenja, nista drugo sem the eye of every storm i mareta ne slusam) Quote
Kent Posted October 3, 2004 Report Posted October 3, 2004 uuuuuu, brate... pa kako onda AND zvuci kad vec pricamo o all2familiaru?? opak album. poz Quote
Grobodan Posted December 9, 2004 Report Posted December 9, 2004 Nesto me nije impresionirao ovaj album...Mozda zato sto sam u isto vreme nabavio Panopticon,pa mi je pored njega sve nekako drugacije ovih dana Moram josh malo da preslusam ovo. Quote
KRANG Posted December 9, 2004 Report Posted December 9, 2004 šta, sad je ovo tema? na d.&g. .. neću ni da pokušavam da se raspravljam. nego, meni je ovaj album užasno dobar!! Quote
Wendigo Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 Nedavno nabavih ovaj masterpiece i odusevljen sam njime! Zaista jako dobar materijal! Mene takodje podseca na Anathemu, ali tehnicki potkovanije i sa pozitivnijom atmosferom. Jedan je od retkih albuma koji mogu da slusam uvek a da mi ne dosadi. Definitivno najveci dozivljaj je pustiti ga tokom nocne voznje (naravno ne u fici ). Koliko znam ove godine su izdali neki EP, nadam se da sledi i novi album! Quote
Baal Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 Koliko znam ove godine su izdali neki EP Voices in my Head Quote
Wendigo Posted June 9, 2005 Report Posted June 9, 2005 E pa necu dozvoliti da ova tema nestane sa prve strane! Ljudi treba da cuju za ovaj bend! Ako nista drugo bar da zapamte ime! Quote
Andromeda Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 Anathemu osobno obozavam pa mogu bez beda rec da je Riverside jedan jako jako odlican bend i meni definitivno jedno od najboljih otkrica u ovoj godini Quote
Apeiron Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 meni definitivno jedno od najboljih otkrica u ovoj godini Eto, meni definitivno jedno od najboljih otkrica, ali u prosloj godini. Album razbija. Isto vazi iza ovaj poslednji EP, nemam reci... (otkud se ova tema ovde stvorila???) Quote
The Watchtower Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 The premiere of "Second Life Syndrome" on October 31st !!! We'd like to inform you that the worldwide premiere of "Second Life Syndrome" has been scheduled for the 31st of October 2005. The album will be released on Inside Out label in the world and on Mystic Production in Poland. Both releases will have the same graphic layout designed by Travis Smith. Also, we hope you'll be pleased to hear that there are going to be 9 tracks on "SLS" and not 8, as we announced before: Riverside - Second Life Syndrome 1. After 2. Volte-Face 3. Conceiving You 4. Second Life Syndrome 5. Artificial Smile 6. I Turned You Down 7. Reality Dream III 8. Dance With The Shadow 9. Before Evo ga cover, al` mnogo mali: Quote
marcoman Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 Jao, jedva jebeno cekam kazu bice malo cvrsci Quote
Apeiron Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 Naravno, naravno, ovo se jedva ceka! Cvrsci ili ne, uopste ne sumnjam u kvalitet istog. Quote
KRANG Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 super vesti.. 31.oct? trebalo bi to uskoro da se pojavi na netu. Quote
Grobodan Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 Istog dana kad i novi Helloween. Koji album ce biti bolji? Quote
Recommended Posts