Jump to content

Recommended Posts

Posted

Skinuh live u lossless formatu na 2 cd-a !

Slusam ih 2 dana i ne mogu da verujem kako to zvuci !

Ovo je definitivno naj-audiofilskiji prog koji sam u skorije vreme cuo :opusteno: !

Jest da melanholija cini svoje i ide im u prilog ali opet !!!! Zvuk je cist ko suza i skroz neutralan,naglaseno je samo ono sto i treba !

Kad bi se makar neke prog velicine potrudile da ovako zvuce uzivo !!!

Jbg oni ocigledno u poslednjih par godina idu na sire mase tj. laptop,ipod,mp3 konzumente ! :udri:

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

:) :) :) :) :)

A sta da je Amer ili skandinavac pjevusio bi ko slavuj?

Inache po nachinu pevanja i uopshte muzika Riversidea je jako inspirisana Porcupine Tree-om barem se tako meni cini, pogotovo iz one ranije faze.

Posted (edited)

http://www.annodominihighdefinition.com/

"We have gone from Warsaw, we have changed the studio and the producer. We care deeply about creating a coherent record and that is why most probably there are only going to be 5 songs on it. The material will be energetic, multifarious, and - I hope so - very good for live performances. It will be a story about liquid modernity, life in a constant hurry, stress and anxiety about the future. A picture of our times in 1920 x 1080 definition."

The expected release date is June 2009.

Edited by Et in Arcadia Ego
Posted

Aaa, i ja sam se ovih dana navukla na njih... Dodje mi kao delic slagalice koju cine Opeth, Porcupine Tree, Blackfield...

Da ne tupim...divni su. :)

Posted

Nikako na Tool, mada su i APC, PT, Blackfield reference takodje dubiozne. Po meni, oni imaju jasno definisan, unikatan atmosferican zvuk od samog pocetka...zaista, od prvog slusanja pa do sada, ne asociraju me ni na sta od navedenog i nenavedenog.

Posted

Jes' da je Riverside tema, ali u poslednje vreme, slušajući OSI/Riverside, stvorio sam sliku da su mi ova dva benda jako "slična", a opet se razlikuju. U martu bi trebalo da se pojavi taj dugo očekivani OSI, sa sve Åkerfeldtom. :D