Talvi Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 Bas ste srculenca, kako se4 svi brinete da mi se Riverside sto vise svidi. Ali stvarno mi se cinilo. Quote
Lunar Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 (edited) Riverside je imao tu neku posebnu atmosferu na Out of Myself koja podseca na raniji Porcupine Tree, i moderniji Pink Floyd, i taj im je album definitivno najbolji, nista pribliznog kvaliteta nisu oni kasnije uradili. Chak mislim da on stoji kao jedan od najboljih prog metal albuma u ovoj dekadi. Edited January 4, 2010 by Lunar Quote
Talvi Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 E kad ste svi tako navalili - sad njega skidam. Quote
Ајлин Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 Pa moraš jbg da povučeš reč to za Korn. Quote
Talvi Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 A jbg kad me podseca. Ne muzika nego vokal, i to nesto u glasu, nacin na koji slaze vokalnu melodiju.,.. I to bas u te dve pesme koje navedoh, tacno cujem kako bi ih Davis otpevao. Evo skidam OOM, cucu kakav je. Quote
kuruz Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 U međuvremenu pusti Egoist Hedonist na YouTube. Quote
In The Flesh Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 Out Of Myself pa sve ostalo. Slazem se sa Lunarom da je to jedan od najboljih prog albuma decenije,u prvih 5 sigurno. Btw,srecna vam Nova godina. Volim vas sve. Quote
AstralliS Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 @ Talvi - Vidim ja da mi, žitelji, ovog podforuma ćemo morati da te prevaspitavamo Quote
Ајлин Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 A neće te ni boleti jer smo uglavnom kulturni i fini Javi obavezno kako ti se čini OOM. Quote
chess Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Meni je Second Life Syndrome mnogo zreliji album i ambiciozniji od Out of myself......ne znam,do jaja mi je Out of myself samo mi je nekako prelagan .... Ja kad cujem pesmu SLS,tu cujem svu char Riverside-a Quote
AstralliS Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 To mi se sviđa, što su mišljenja podeljena, što samo govori koliko je Riverside bendčina od benda Quote
chess Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 E onu stvar Back To The River mogu da cujem milion puta,nece me nikad smoriti Pink Floyd a la Riverside Kako dobro zvuci to.... Quote
23/16 Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Meni je Second Life Syndrome mnogo zreliji album i ambiciozniji od Out of myself......ne znam,do jaja mi je Out of myself samo mi je nekako prelagan .... Ja kad cujem pesmu SLS,tu cujem svu char Riverside-a SLS je odlicna pesma, ali jedna pesma ne cini album . Quote
chess Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Pa,nisam rekao da su ostale pesme lose xD Sve ostale pesme su odlicne ali ta pesma se istice i po duzini i kvalitetu vise od ostalih Nekako hedlajner albuma Moglo bi se reci hedlajner svih pesama riverside-a zato sto u tih 15 min moze da se cuje sve sto Riverside kao bend nudi svojim slusaocima Quote
Talvi Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Evo, preslusah tek jedanput OOM i prvi utisak je: REM >>>>>>>>>>>>>>> OOM. By far. Videcemo jos. I da - ja volim Korn i tu nema sanse da me prevaspitate. Quote
chess Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Moze ti se oprostiti ako volis samo prva 2 albuma Korna xD Prvi album Korna je genijalan i ja ga volim Cekaj ,a SLS jesi slusao? xD Quote
AstralliS Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 (edited) 2nd step: karaćemo te Ok, ukusi i to, ali brate mislim da si preterao sa tim relacijskim simbolom edit: Talvi <=> karanje Edited January 5, 2010 by AstralliS Quote
Talvi Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Ne, pazi, u REM-u stvarno uzivam, a ovaj se jedva naterah da slusam, dosadan mi je na prvo slusanje jako. Ali to mozda ima veze i sa mojom vecerasnjom intoksiniranoscu, jebem li ga... Quote
In The Flesh Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Ok, ukusi i to, ali brate mislim da si preterao sa tim relacijskim simbolom Mnogo. I kakvi su to utisci poslije prvog slusanja Riverside-a uopste? Quote
Ајлин Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Pusti ga da mu se slegne. Mada je Rapid Eye Movement jako dobar album. Meni Quote
Talvi Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 @chess: Samo ova dva zasad. A od Korn-a najvise volim 3,4 i 5. album. Quote
chess Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Volis Korn a ne volis prvi album? Kultni prvi album? xD Blind,Faget,Clown,Ball Tongue? Kultovi? Ma,kako ti pade na pamet da preskocis Second Life Syndrome,najbolji Riverside album? Quote
Talvi Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Slusao tudje preporuke pa poceo od ova dva. Quote
AstralliS Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Ko što reče neko, najbolje da si kren'o hronološki, zajebi ti ovo ko šta priča (osim mene, naravno) Quote
Recommended Posts