Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Riverside je imao tu neku posebnu atmosferu na Out of Myself koja podseca na raniji Porcupine Tree, i moderniji Pink Floyd, i taj im je album definitivno najbolji, nista pribliznog kvaliteta nisu oni kasnije uradili. Chak mislim da on stoji kao jedan od najboljih prog metal albuma u ovoj dekadi.

Edited by Lunar
Posted

A jbg kad me podseca. :haha: Ne muzika nego vokal, i to nesto u glasu, nacin na koji slaze vokalnu melodiju.,.. I to bas u te dve pesme koje navedoh, tacno cujem kako bi ih Davis otpevao. :D Evo skidam OOM, cucu kakav je. ;)

Posted

Meni je Second Life Syndrome mnogo zreliji album i ambiciozniji od Out of myself......ne znam,do jaja mi je Out of myself samo mi je nekako prelagan .... Ja kad cujem pesmu SLS,tu cujem svu char Riverside-a :D

Posted

Meni je Second Life Syndrome mnogo zreliji album i ambiciozniji od Out of myself......ne znam,do jaja mi je Out of myself samo mi je nekako prelagan .... Ja kad cujem pesmu SLS,tu cujem svu char Riverside-a :D

SLS je odlicna pesma, ali jedna pesma ne cini album ;).

Posted

Pa,nisam rekao da su ostale pesme lose xD Sve ostale pesme su odlicne ali ta pesma se istice i po duzini i kvalitetu vise od ostalih :) Nekako hedlajner albuma :) Moglo bi se reci hedlajner svih pesama riverside-a zato sto u tih 15 min moze da se cuje sve sto Riverside kao bend nudi svojim slusaocima :D

Posted

Evo, preslusah tek jedanput OOM i prvi utisak je: REM >>>>>>>>>>>>>>> OOM. By far. :da: Videcemo jos.

I da - ja volim Korn i tu nema sanse da me prevaspitate. :P

Posted (edited)

2nd step: karaćemo te :redface::haha:

Ok, ukusi i to, ali brate mislim da si preterao sa tim relacijskim simbolom :haha:

edit: Talvi <=> karanje

Edited by AstralliS
Posted

Ne, pazi, u REM-u stvarno uzivam, a ovaj se jedva naterah da slusam, dosadan mi je na prvo slusanje jako. Ali to mozda ima veze i sa mojom vecerasnjom intoksiniranoscu, jebem li ga... :haha:

Posted

Volis Korn a ne volis prvi album? Kultni prvi album? xD Blind,Faget,Clown,Ball Tongue? Kultovi? :violent::no::haha:

Ma,kako ti pade na pamet da preskocis Second Life Syndrome,najbolji Riverside album? :lol: