Salvation Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 Tja, opet sranjce album, bez pravih jebackih stvari kao Depth of Self ili Celebrity Skin.. previse gejevskih baladica za moj ukus. Ima par ok pesama, ali mogu ovi to bolje. Quote
Face Of Melinda Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 Cekaj jel su ovi skroz presli u mellow prog rock ili je album skorz riffless? Nisam ga jos preslusala, ali citam komentare, meni je i prethodni bio ono njah njah, nesto mu se ne vracam tako cesto Quote
Salvation Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 Oba, rekao bih. Em je mellow as fuck em cak ni to ne valja, po meni :/ Ali dobro, ukusi se razlikuju, preslusaj svakako.. ima par ok momenata, nije skroz nula. Quote
ShinigamY Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 (edited) Ima par momenata, ali je bas mellow, previse za moj ukus ... Prethodni je bio bolji, sada su otisli u totalnu krajnost, ovo ce se vise svideti ljudima koji vole takav prog rock, bez da znaju ko su Riverside i sta su svirali ranije. No dobro, ljudi sviraju ono sto vole, i ne razmisljaju o nekim komercijalnim uspesima ocigledno. Na pola albuma sam hteo da ugasim iskreno, smorio sam se, ali ajd' izdrzao do kraja. I onda pustis Out Of Myself, Second Life Syndrome ili Rapid Eye Movement, i raspizdis se Edited September 7, 2015 by ShinigаmY Quote
Face Of Melinda Posted September 27, 2015 Report Posted September 27, 2015 Album je ok-ish, nista senzacionalno, ali jednostavan i lep album tipican prog rock poljske scene, podsetio me na poslednji Believe album koji sam btw dosta slusala. Nema rokanja, nije zahtevno u nekom sirem pogledu, vec samo da se opustis i da slusas mjuzu umesto radio stanice npr. Reci, barem ono sto sam pohvatala nisu lose, i pokusavam da prihvatim cinjenicu da ce ovaj bend postati jos jedan bend u nizu koji ce izbacivati iste albume, koji su de facto lepi, ali koji te ne izazivaju da se malo vise udubis, da ga tako srocim. Quote
Salvation Posted September 27, 2015 Report Posted September 27, 2015 Jbg, nema vajde.. poslednji bend koji zapravo izdaje DRUGACIJE albume svaki put je Mastodon, a i oni su po meni opako omasili sa ovim poslednjim pop-prog sranjcem. Smesno koliko se masa nalozila na par promena kod novog Amorphisa i opet jovo-nanovo. Dok god metalska publika ne pocne da bojkotuje bendove koje ne mrzi da izbacuju albume u fazonu Koje Discipline Kicme (tj. jedan fazon rifa na 5 albuma za redom, sa varijacijama) i dalje cemo imati ovu situaciju. Quote
Face Of Melinda Posted October 7, 2015 Report Posted October 7, 2015 Ma svaka muzika nadje svoje slusaoce Poljski prog rock koji je bio vodeci, sada preuzima norveska prog rock scena, sa bendovima kao sto su Airbag, Seven Impale itd to polarizuje publiku i predstavlja izazov sam po sebi, tako da se ja ne brinem za materijal sta cu slusati ali Riverside je od sada bend od koga nemam vise ocekivanja Quote
Angelystor Posted January 29, 2016 Report Posted January 29, 2016 Kakav bensedin od albuma. Ne valja ovo izjutra da se sluša Quote
In The Flesh Posted January 29, 2016 Report Posted January 29, 2016 Meni ovaj album mnogo bolji od prethodna dva. Ima dvije-tri mnogo dobre stvari. Caterpillar Quote
kuruz Posted February 18, 2016 Report Posted February 18, 2016 meni nije bolji od Anno Domini, ali od prethodnog jeste baš prijatan album Quote
kuruz Posted February 21, 2016 Report Posted February 21, 2016 (edited) In our deepest pain and disbelief we would like to inform you that our dearest friend and brother Piotr Grudzinski has passed away this morning. We kindly ask you to respect the privacy of his family and friends. u jebote umro gitarista Edited February 21, 2016 by Underkuruz Quote
chess Posted February 21, 2016 Report Posted February 21, 2016 Pocivaj u miru Piotr Grudziński, moze se reci da si bio najzasluzniji za to sto gotivim riverside sa tvojim izvrsnim flojdovskim solazama, veliki veliki bedak... Quote
ShinigamY Posted February 21, 2016 Report Posted February 21, 2016 Strasna vest stvarno ... Jel se zna zbog cega je umro? Mlad covek, 40 godina, izgledao mi je u punoj snazi kada sam gledao klipove od skorasnjih live nastupa ... Quote
johnnyzzz Posted February 21, 2016 Report Posted February 21, 2016 tuga http://www.youtube.com/watch?v=6ri-Y5OTUic Quote
kuruz Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 baš strašno zna li se od čega je umro? Quote
Salvation Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 Ne mogu da verujem Sta je koji kurac sa ovom jebenom godinom?! Quote
Chicken Little 420 Posted September 7, 2016 Report Posted September 7, 2016 novo izdanje, prvi put instrumental "Eye of the Soundscape". Release date - 21.10.2016 http://www.riversideband.pl/en/news/item/riverside-eye-of-the-soundscape-tracklist-revealed Quote
In The Flesh Posted September 23, 2016 Report Posted September 23, 2016 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1350887328256515&substory_index=0&id=146299235382003 Quote
Recommended Posts