Ајлин Posted October 1, 2009 Report Posted October 1, 2009 @Poor Twisted Me Jel to po principu "daj šta daš" jer je Porcupine Tree otkazao cetinjski koncert zbog nedovoljne posećenosti (nije ispunjena kvota od 20 osoba, tj od onih 16 dolazi 13 jer dvoje nemaju para da premoste razdaljinu i nadmorsku visinu, a jedan se razboleo)? Quote
In The Flesh Posted October 1, 2009 Report Posted October 1, 2009 To su samo price. Ne vjeruj svemu sto cujes. Pouzdano znam da bi ta kvota bila ispunjena,samo da se nije gradonacelnik opjanio i nazvao Stevena,pricajuci los engleski cetinjskim naglaskom. Ovaj mislio da se neko sprda i otkazao koncert. Nasa posla...A Goran Karan i Jelena Rozga uvijek fino prodju,tako da mislim da su se PT zeznuli. Riverdance bih stvarno volio da vidim. Quote
AstralliS Posted November 10, 2009 Report Posted November 10, 2009 http://www.progarchives.com/forum/forum_posts.asp?TID=62559&FID=19 Quote
Ајлин Posted November 10, 2009 Report Posted November 10, 2009 Al si brz, jbt... Nego, jel slušao neko Marijuša u "mekom pakovanju"? Bend se zove Lunatic Soul, prošle godine su izbacili prvenac. http://rs551.rapidshare.com/files/186185679/nova_art-follow_yourself-promo-2008-gw.rar Tek sam pristavila, ako presluša neko pre mene ( Astrallis, na primer!) - javite kako izgleda... Quote
23/16 Posted November 10, 2009 Report Posted November 10, 2009 Pa nije lose, opustajuce zvuci, ali mi se ipak river vise svidja. Quote
Et in Arcadia Ego Posted November 10, 2009 Report Posted November 10, 2009 Lunatic Soul odlican, sinteza Dead Can Dance i akusticnog Riverside...tako bih opisao. Quote
In The Flesh Posted November 10, 2009 Report Posted November 10, 2009 (edited) Odlican Lunatic Soul. Jedan od albuma koje sam najvise vrtio pocetkom ove godine. edit: I Ajlin,khm....Kad preporucujes neki bend,ostavi linkove za taj isti bend Edited November 10, 2009 by Poor Twisted Me Quote
AstralliS Posted November 10, 2009 Report Posted November 10, 2009 Al si brz, jbt... Zovite me Brzi Nego, jel slušao neko Marijuša u "mekom pakovanju"? Bend se zove Lunatic Soul, prošle godine su izbacili prvenac. Tek sam pristavila, ako presluša neko pre mene ( Astrallis, na primer!) - javite kako izgleda... Meni je samo to dobar album, pojavio se negde u vreme kad se i Wilsonov "Insurgentes" pojavio. LS sam izvrteo nekoliko puta, mnogo više mi se dopao "Insurgentes", mogao bih ovih dana da pustim malo LS-a. Quote
Ајлин Posted November 10, 2009 Report Posted November 10, 2009 Lunatic Soul odlican, sinteza Dead Can Dance i akusticnog Riverside...tako bih opisao. Vidiš vidiš, ja Dead Can Dance nikako nisam slušala sramota, moram to uskoro da ispravim. Quote
Et in Arcadia Ego Posted November 10, 2009 Report Posted November 10, 2009 (edited) @Ajlin: Uradi to. Spleen and Ideal, Within the Realm of a Dying Sun i Into the Labyrinth su odlicni za pocetak. Edited November 10, 2009 by Et in Arcadia Ego Quote
Night's Blood Posted November 11, 2009 Report Posted November 11, 2009 Poor mi je preporucio Out Of Myself, nisam se pokajala sto sam preslusala. Ko voli Pink Floyd svidece mu se ovaj album. Quote
AstralliS Posted November 11, 2009 Report Posted November 11, 2009 Evo ja ću da ti preporučim bend RPWL Quote
Night's Blood Posted November 11, 2009 Report Posted November 11, 2009 A to je skracenica? Ili ne? Da ga googlujem tako? Quote
AstralliS Posted November 11, 2009 Report Posted November 11, 2009 Tako se zove bend. Stoga, tako i guglaj Quote
Talvi Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 (edited) Evo, udjoh i ja u magicni svet Riverside-a. Poceh od "REM"-a i svidja mi se. E, da, nazovite me ludakom, ali mene neki celokupni trip ovde jako podseca na Korn. Jednostavno, kad cujem "02 Panic Room" i "Schizophrenic Prayer" prosto mogu da zamislim Davis-a kako ih peva. Within the Realm of a Dying Sun Joooj. Edited January 4, 2010 by Talvi Quote
kuruz Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 Kakav, bre, Korn? Pusti Loose Heart! Quote
Talvi Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 (edited) Najozbiljnije, ima taj neki smek. A pazi, dobih preporuku da se malo vise zadubim od devojke koja obozava Korn, pa ti vidi. Edited January 4, 2010 by Talvi Quote
AstralliS Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 Nikad devojka koja voli Korn! Out of Myself, pa sve ostalo Quote
זאבים Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 Out of Myself, pa sve ostalo istina idi hronoloshki, tako ce ti sve najbolje 'leći'. Quote
Ајлин Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 Najozbiljnije, ima taj neki smek. A pazi, dobih preporuku da se malo vise zadubim od devojke koja obozava Korn, pa ti vidi. Učinilo ti se, kontaminir'o si uši sa nečim Quote
AstralliS Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 Kad ga do'vati Duda zaboraviće i na Korn i na devojku Quote
mina. Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 huljenje za korn, prvo out of myself. tj. da skratim sve - +1 na sve prethodne postove Quote
Recommended Posts