Kent Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 posto kataonia ode u 2006., ovo bi moglo biti i album godine! mada, nesto mi se cini da ce novembre sve pokopati... Quote
marcoman Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 grave >> hm, pitam se pitam Kent >> pa, tebi sigurno hoce a kad zvanicno izlazi novembre Quote
Kent Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 eh, sta bi dao da to znam, marcomane moj Quote
Grobodan Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 Na njihovom sajtu stoji da album izlazi u oktobru,turneja krajem godine...Videcemo. Quote
The Watchtower Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 izasao im singl za "Conceiving You" tracklist: 01 - Conceiving You 02 - I Turned You Down 03 - The Piece Reflecting The Mental State Of One Of The Members Of Our Band (Unreleased Track) cover: link za album: http://www.kerrazy-torrents.net/index.php?showtopic=34855 Quote
KRANG Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 uuu.. anathema elementi nikad jači.. (samo 10 x bolji i od same anatheme ) ovo je delo genija. novi album će biti vrhunski. jedva čekam. Quote
The Watchtower Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 sad mi je jos vise zao sto ne mogu da skinem singl! jebem ti net. Quote
ignjastrasni Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 Singlovi su previse fensi RIVERSIDE - VRH Quote
marcoman Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 (edited) Anathemu niko ne radi bolje od njih samih, a Riverside i ne treba da ide tim putem, oni rade Anathemu kao Anathema Floyde ustvari, malo bolje ali je to nebitno Riverside majka i ja jedva cekam novi album Edited October 10, 2005 by marcoman Quote
KRANG Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 (edited) riverside radi anathemu bolje i od same anatheme. -- oduševljen sam sa ovih par pesama.. verovao sam da će ovo biti jedan od boljih albuma godine, ali nisam mislio da će biti jedan od najboljih. sada sam siguran da hoće. Edited October 10, 2005 by KRANG Quote
marcoman Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 Pa s obzirom koliko je siroka tvoja lista najboljih albuma godine, upasce u nju sigurno ali nevezano za to upasce mnogima Riverside radi... ..jebote sta radi? Quote
Wendigo Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 riverside radi anathemu bolje i od same anatheme. Pa rekao sam ja da je "Out of Myself" najbolji Anathema album. Mogu misliti kakav ce biti novi! Samo u kurac dok ja to budem nabavio! Quote
Supergalactic Lover Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 naso sam album na dc++ i skino prve tri pesme sinoc. velicina pesama je bas zajebana(u kompresiji 500 K bits/second), a konekcija losa. after i conceiving you so fine stvari, ali volte-face... najjebozovnija pesma!! stvarno mnogo dobra. odusevljen sam, a tek prve tri pesme cuo... + nemam prvi album. Quote
KRANG Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 au.. kakav album... bolji od prvog. neverovatno, ali istinito. život piše drame. jeste li već čuli da... Quote
Apeiron Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 Ne mogu docekati to. Sa ovim albumom bice zakljucena top 10 lista za 2005. siguran sam, samo jos na njega cekam. Quote
Grobodan Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 Singlic Conceiving You je superiska,a kao vidim da ce dve pesme sa njega biti na albumu,mislim da tu nece biti greske. Quote
Supergalactic Lover Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 kako mislis 'ce biti'? pa vec jesu. Quote
Persephone Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 Hm... Imam njihov disk vec nekih sedam dana i nikako da ga preslusam... Quote
Baal Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 Nov album je super. Reality Dream III podseća na Dream Theater. Quote
Grobodan Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 Jeste,album je stvarno strava,dostojan naslednik Out of Myselfa. A Baal se zesce nalozio na njih,izgleda. Mada,i jesu bolji od svega sto je tvoja omiljena Anathema izbacila posle Judgement. Quote
Baal Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 Naravno da nisu Svaki naredni album Anatheme je korak napred. Quote
marcoman Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 grave > ne preteruj. ono sto je stvarno fascinantno kod riverside-a je to sto su stvorili onakav debi album i svaka cast na tome. Anathema ima istoriju, ima neku "posebnost" (ako takav izraz postoji), ima Denijvu gitaru koja ubija emocijom, ima konstantan progres koji tek treba utvrditi kod riverside-a, ima albume koji nisu smorili ni posle bezbroj preslusavanja a OOM to ipak jeste na neki nacin.. A i zamisli uporedo koncerte Anatheme i RiversideA, odakle bi izasao puniji? Riverside ima vestinu ima i emociju ali pre vestinu, Anathema ima sve sto treba da ima oni zabadaju u srz Quote
Kent Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 bratci, paralela riverside-anathema nije bas najsrecnija. bolje riverside-porcupine tree ako mene pitate. Quote
marcoman Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 (edited) Pa i ja pokusavam da odvojim takva poredjenja ali kad se vec poredi mora da se zna sta je ko sta kada i kome 8) a i poredjenje sa ppt nije bas preterano srecno, ali je srecnije od ovoga Edited October 29, 2005 by marcoman Quote
Recommended Posts