azal Posted March 6, 2013 Report Posted March 6, 2013 evo ti veliki hint: mouth of the architect Quote
kuruz Posted March 6, 2013 Report Posted March 6, 2013 oвде треба да пише: "ДОЧЕК јер се не враћа сваких петнаест година из Београда" 1 Quote
Lunar Posted March 6, 2013 Report Posted March 6, 2013 Pa ozbiljno Azale gde ih nadje, ja sam mislio da oni vise ne postoje. Slusao sam ih tamo kada je post-metal bio prespektivan i hit zanr, tamo kada je The Ties that Blind izasao. Bio je to sasvim dobar album, ali apsolutno su nekako u mom pogledu posle toga nestali sa mape. Ajde ako se bude bilo para bilo bi lepo posetiti i to. Quote
azal Posted March 6, 2013 Report Posted March 6, 2013 sad ce novi album verovatno cu prebaciti ninu da radi u festu, posto stvarno nema smisla raditi bilo gde drugde Quote
chess Posted March 6, 2013 Report Posted March 6, 2013 tuga je stvarno, ali ovaj bend nema gde da svira. jedini prostor koji bi za njih bio pogodan je amerikana u domu omladine. sto mora da bude u beogradu, mogli bi da bace koncert recimo u novi sad u onaj klub quarter, kazu svi da je super, mislim da bi to bilo super Quote
JuliannaCox Posted March 6, 2013 Report Posted March 6, 2013 Gde bilo. Samo da dodju... they come, I come. Quote
kuruz Posted March 6, 2013 Report Posted March 6, 2013 mogli bi da bace koncert recimo u novi sad u onaj klub quarter, kazu svi da je super, mislim da bi to bilo super То би било сјајно, апсолутно сви су рекли да је то место одлично. Quote
23/16 Posted March 6, 2013 Report Posted March 6, 2013 То би било сјајно, апсолутно сви су рекли да је то место одлично. Pa... Quote
Vitamin K Experience Posted March 7, 2013 Report Posted March 7, 2013 Bilo bi do jaja da MotA novi album pokida i da se nalože ljudi. Ide se na oba koncerta regardless. Quote
Oak Posted March 7, 2013 Report Posted March 7, 2013 Bilo bi izuzetno do jaja, s obzirom da prošli nije ništa posebno, ali ide se, konačno neki sludge kod nas pa makar bio i polu-sludge. Na Riverside ne idem, spamujem, diskulpa. Quote
azal Posted March 11, 2013 Report Posted March 11, 2013 jel potvrdjeno da Jolly svira evropsku turneju? moracu ipak da idem ako je tako Quote
Chicken Little 420 Posted March 21, 2013 Report Posted March 21, 2013 http://www.serbian-metal.org/vesti/potvrdjeno-je-riverside-dolazi-u-srbiju.html Quote
JuliannaCox Posted May 24, 2013 Report Posted May 24, 2013 Setlista. http://www.setlist.fm/setlists/riverside-3d691cb.html Nisam nesto odusevljena ako je stvarno ovako... Quote
chess Posted May 24, 2013 Report Posted May 24, 2013 au jbt rsmo a gde su stare nadrealne stvari???? ;/// ono bas mekana lista... Quote
Face Of Melinda Posted May 24, 2013 Report Posted May 24, 2013 Karte kupljene No setlista jeste mal nja nja... doduse ne videh ni jednu sa meni omiljenog albuma Out of myself Quote
chess Posted May 24, 2013 Report Posted May 24, 2013 nema jbt nista sa out of myself a jedna stvar sa second life... ;/// Quote
Face Of Melinda Posted May 24, 2013 Report Posted May 24, 2013 U sustini ocekujem dobru atmosfericnu svirkicu, secam se hajpa kada sam prvi put otkrila ove momke pre 9 godina i zelje da dozivim njihovu svirku... "i bi tako" Quote
In The Flesh Posted May 24, 2013 Report Posted May 24, 2013 sa meni omiljenog albuma Out of myself Jebeno za bend kad je svakome zivome prvi album najbolji. Zar ne bi trebalo da se razvijaju i progresivno dostignu svoj vrhunac na trecem/cetvrtom albumu, pa tek onda počnu da zajebavaju? Isto kao za Machine Head, npr. 95% ljudi navodi tBurn My Eyes kao najbolji. Quote
Lunar Posted May 24, 2013 Report Posted May 24, 2013 Ovo da sviraju, i onda ostatak liste da bude sta god oni zeleli nije vazno. Quote
chess Posted May 24, 2013 Report Posted May 24, 2013 ta brate i second life syndrome 15min i posle sam miran Quote
Face Of Melinda Posted May 24, 2013 Report Posted May 24, 2013 Jebeno za bend kad je svakome zivome prvi album najbolji. Zar ne bi trebalo da se razvijaju i progresivno dostignu svoj vrhunac na trecem/cetvrtom albumu, pa tek onda počnu da zajebavaju? Isto kao za Machine Head, npr. 95% ljudi navodi tBurn My Eyes kao najbolji. Istina, momci su se razvijali ali na istu foru Svaki album ima tu neku nijansu koja ga izdvaja od predhodnika, tipa SLS je meni skroz softy, a REM mracniji, cak i dinamicniji od ustaljenih rifova koje koriste, poslednji je opet tu negde doduse sa malo vise prog-rock momenata koji se ogledaju u Escalator shrine npr. Ja se nadam da ce posle ovog albuma, krenuti ovim pravcem i poceti sa malo vecim eksperimentisanjem, opet ne bih da budem pesimista ali mislim da mozda nisu tog kapaciteta. U svakom slucaju dovoljno su dobri da cu svakom sledecem albumu dati sansu za preslusavanje to su sto se mene tice zasluzili, dok neki kao npr Machine Head nisu P.S. jbni forum i error Quote
Recommended Posts