Jump to content

Recommended Posts

Posted

625478569760829708586640.jpg

oвде треба да пише: "ДОЧЕК јер се не враћа сваких петнаест година из Београда"

• Upvote 1
Posted

Pa ozbiljno Azale gde ih nadje, ja sam mislio da oni vise ne postoje. Slusao sam ih tamo kada je post-metal bio prespektivan i hit zanr, tamo kada je The Ties that Blind izasao. Bio je to sasvim dobar album, ali apsolutno su nekako u mom pogledu posle toga nestali sa mape. :haha: Ajde ako se bude bilo para bilo bi lepo posetiti i to.

Posted

tuga je stvarno, ali ovaj bend nema gde da svira. jedini prostor koji bi za njih bio pogodan je amerikana u domu omladine. sto mora da bude u beogradu, mogli bi da bace koncert recimo u novi sad u onaj klub quarter, kazu svi da je super, mislim da bi to bilo super :)

Posted
mogli bi da bace koncert recimo u novi sad u onaj klub quarter, kazu svi da je super, mislim da bi to bilo super :)

То би било сјајно, апсолутно сви су рекли да је то место одлично.

Posted

Bilo bi izuzetno do jaja, s obzirom da prošli nije ništa posebno, ali ide se, konačno neki sludge kod nas pa makar bio i polu-sludge. Na Riverside ne idem, spamujem, diskulpa.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

sa meni omiljenog albuma Out of myself :(

Jebeno za bend kad je svakome zivome prvi album najbolji. Zar ne bi trebalo da se razvijaju i progresivno dostignu svoj vrhunac na trecem/cetvrtom albumu, pa tek onda počnu da zajebavaju? :haha:

Isto kao za Machine Head, npr. 95% ljudi navodi tBurn My Eyes kao najbolji.

Posted

Jebeno za bend kad je svakome zivome prvi album najbolji. Zar ne bi trebalo da se razvijaju i progresivno dostignu svoj vrhunac na trecem/cetvrtom albumu, pa tek onda počnu da zajebavaju? :haha:

Isto kao za Machine Head, npr. 95% ljudi navodi tBurn My Eyes kao najbolji.

Istina, momci su se razvijali ali na istu foru :haha:

Svaki album ima tu neku nijansu koja ga izdvaja od predhodnika, tipa SLS je meni skroz softy, a REM mracniji, cak i dinamicniji od ustaljenih rifova koje koriste, poslednji je opet tu negde doduse sa malo vise prog-rock momenata koji se ogledaju u Escalator shrine npr. Ja se nadam da ce posle ovog albuma, krenuti ovim pravcem i poceti sa malo vecim eksperimentisanjem, opet ne bih da budem pesimista ali mislim da mozda nisu tog kapaciteta. U svakom slucaju dovoljno su dobri da cu svakom sledecem albumu dati sansu za preslusavanje to su sto se mene tice zasluzili, dok neki kao npr Machine Head nisu :haha:

P.S. jbni forum i error