Haos sam ja Posted February 19, 2023 Report Posted February 19, 2023 Super album, meni za klasu bolji od npr prošlogodišnjeg Porcupine Tree. Dosta više synthova a ima i nekih dominantno gitarskih pesama. Jedino su tekstovi malo pubertetski i bezveze. Quote
Grobodan Posted February 19, 2023 Report Posted February 19, 2023 Meni je prethodnik postao mozda i omiljeni Riverside ikad, bas per aspera ad astra situacija a celu pricu su mi zaokruzila dva sjajna koncerta kod nas. Valjda su i oni svesni sami da je Wasteland nemoguce prejebati pa je ovaj svestan iskorak u drugu stranu. Dosta meni ovde ima 80s Rush mirisa ali opet cela situacija je, kad vec spominjes PTree album koji ni meni ne moze u istu recenicu s ovim, nekako ono sto je Stevan hteo sa poslednjim solo radom ali nije mogao jer se previse izgubio u dubinama sopstvenog anusa. I da, lirike cesto znaju da zasmrde ali nikad im to i nije bio forte. Quote
Angelystor Posted February 23, 2023 Report Posted February 23, 2023 Došao baš slično da napišem, još sam mislio da će biti unpopular opinion, ali i meni Wasteland lagano najbolji Riverside. Ovaj novi za sada fino ide, tekstovi im oduvek bili najgori deo, pa to i ovde nažalost odvlači pažnju povremeno (Wasteland mi baš nema taj problem npr). Quote
Grobodan Posted February 23, 2023 Report Posted February 23, 2023 Pa ja verujem da jeste unpopular opinion jer ce vecina izabrati Out of myself. Izvrstan je on bez zbora ali nekako mi malo sa ove distance naivno produkcijski zvuci (pesmama se nema sta zameriti tho), dok je Wasteland bas grandiozan. Quote
ShinigamY Posted February 24, 2023 Report Posted February 24, 2023 Realno jeste unpopular, ja se lomim izmedju Second Life i Out of Myself, mozda blaga prednost za Second Life Syndrome cisto zbog nostalgije i jer sam otkrio Riverside sa ta dva albuma i vrteo do iznemoglosti, ali i Wasteland je def u top 3, brutalan album. Ovaj novi jos gustiram, pa cu dati sud kasnije. Quote
azal Posted February 24, 2023 Report Posted February 24, 2023 tek juce pustio Wasteland zbog vasih preporuka, i jesta sjajan. prvi neki utisak mi je bio da bas zvuci iskusno, sofisticiranije od ranijih albuma Quote
Chicken Little 420 Posted February 24, 2023 Report Posted February 24, 2023 I meni je taj naj a sto kaze grob + sto su ga svirali kod nas Quote
azal Posted February 24, 2023 Report Posted February 24, 2023 ja sam samo u Festu gledao, ne znam koji je tad album bio aktuelan 😄 Quote
Haos sam ja Posted February 24, 2023 Report Posted February 24, 2023 Meni je najbolji album Second Life Syndrome, a ova dva posle njega što su usledila su mi najtanja. Imali su tu malu kreativnu krizu al su se vratili. Wasteland je super a novi je u rangu sa njim. Gospodski bend. Quote
Grobodan Posted February 24, 2023 Report Posted February 24, 2023 Meni su dva sto su usledila posle dva sto su usledila posle SLS najtanji. Kako sam ovo lepo rekao, greota obrisati. Quote
kuruz Posted February 25, 2023 Report Posted February 25, 2023 Out of Myself, Second Life Syndrome i Rapid Eye Movement sveto trojstvoWasteland njima ne može ni da priđe po atmosferi Quote
Recommended Posts