DragonHeart Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 Odlican Prog na pogresnom podforumu. Quote
hand banana Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 who u callin boy??? my name is hand banana. Quote
ennche Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 i mnoooogo dobar, predobar, predoyayan, nebreyebiv prog Quote
DragonHeart Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 enough talkin with the dogs here Turi tu bananu tamo gdje ti Sunce ne ulazi i mrsh s foruma! Quote
Arja Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 Najjacha pesma: I know what I'm really like... I'm bleeding... I don't mind... That was very foolish of me I can do nothing now Light shines in the darkness I don't wanna go Wish I could turn back time Oh my Guardian Angel Take me away from here I think I'm ready now But still can't make up my mind Memories of yesterday Hopes left behind I have to fade away now There's no other way out The curtain falls... Quote
hand banana Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 Turi tu bananu tamo gdje ti Sunce ne ulazi i mrsh s foruma! Looks like somebody wants to get raped again. Quote
Arja Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 (edited) E a skinula sam pre neki dan video out of my head, bootleg neki, losiji je zvuk ali opet bar da vidim kako izgledaju Edited May 6, 2007 by Arja Quote
Arja Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 Valjda kako sviraju, majku mu Pa znam vecc kako sviraju to chujem i na Mp3-u a zanimalo me je i kako izgledaju. Sta tu ima loshe? Prvo sam od njih chula Tha same river kod drugara i zaljubila se u prvih par min pesme i od onda mi ne prodje dan da bar jednu pesmu ne preslusham Quote
Arja Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 You make me so real I don't have to shut myself in this cage of me I see what I haven't seen I wanna share my place to hide My place to feel With You Obozhavam ih ... Quote
זאבים Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 NAJBOLJI BEND KOJI SE POJAVIO U PROTEKLIH PAR GODINA ! owaj nowi album je dosta progressiwniji i mrachniji od prwentza, don you think so ? Quote
DragonHeart Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 Novi album im izlazi za par mjeseci, pa nisi valjda na njega mislio kad si rekao "novi" Quote
Yngwie Tatica Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 Ja tek sad ugledah ovu temu. A šta će oni na ovom forumu? Lepo DragonHeart gore upita isto to. Dajte, moderatori, dezinformišete mlade naraštaje (ukoliko i vi imate pojma o čemu )! Quote
DragonHeart Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 Ocekujem da bude prebacena tema na Power/Prog, jer sam obavijestio moderatora malocas o tome. Quote
Tanya Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 I Riverside je napokon tamo gde pripada! Quote
overkill_vs Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 Fantasticni Poljaci! Imam oba albuma i moram reci da su mi u samom vrhu progressiva. Sve preporuke za njih. Quote
SilentMan Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Bubnjar svira death metal, gitarista tresherica, basista progressive... Kakav spoj, strashan spoj! Quote
*Nienna* Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Skinuh singl Rekla bih da su se vratili zvuku prvog albuma,sto me raduje Skoro zaboravih koliko lijep vokal i predivna gitara Quote
Recommended Posts