Tanya Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 Novi album Rapid Eye Movement je procureo! Mozete ga naci ovde: Riverside Malo reklame ne skodi Quote
*Nienna* Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 (edited) Vec ga skinuh nesto prije i nije lose Schizophrenic Prayer Edited August 18, 2007 by EdenEcho Quote
Tanya Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 Vec ga skinuh nesto prije i nije lose Schizophrenic Prayer Ah, u tebe nisam ni sumnjala, ti uvek sve linkove prva imaš Ja ga tek skidam, nisam bila kući, pa sada nadoknađujem Ne sumnjam da je i ovaj album odličan Quote
DragonHeart Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 Jos kad bi dosli do Beograda... Eh, kad bi dosli... Quote
Err Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 Jos kad bi dosli do Beograda... sumnjiv si mi nesto Quote
Tanya Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 Jos kad bi dosli do Beograda... Ha, ha... Ako slutiš nešto, odlično! Znam da bi se dosta ljudi pojavilo na certu, samo treba odrediti dobro vreme, jer je sada već previše koncerta najavljeno... Koja bi to uživancija bila Btw, preslušala sam noćas na brzinu novi album, dosta je dobar, a i vidim da su svi oduševljeni Znala sam da neće omanuti Quote
Apeiron Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 Da, jos kad bi dosli do Beograda... Quote
*Nienna* Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 Jos kad bi dosli do Beograda... Uu,to bi bilo mnogo dobro Quote
ProgressiveR Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 Preslušah novi album .... čudno. To je prvi utisak. Mada to je Riverside. Quote
Tanya Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 Album je odličan! Najbolje pesme su (za mene) Ultimate trip i Parasomnia. Prelepo urađeno HIGHLY RECOMMENDED Quote
Nisko_Se_Mazim Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 Ovo mi deluje ekstra,moracemo da skinemo Quote
Tanya Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 Et Full_Metal_Yakuza: Obavezno skidaj Quote
Apeiron Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 Glupo je bilo sta pisati nakon samo jednog slusanja, i to na playeru u gradskom autobusu, ali ne naslutih nista sto bi moglo ugroziti poziciju prvog albuma. Dok mi se cini da bi mogao biti bolji od drugog, mada cu to tek kroz koji dan prokomentarisati. Jos kad bi u BG dosli... Quote
Vitamin K Experience Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 Preslušah ga dva puta, i puštam upravo ove matore albume da bih mogao da uporedim. Šturi utisak je da je lošiji od prethodnika, i da više priliči za Indukti. Bar prva polovina albuma. No, videću posle četvrtog slušanja albuma da li su se kockice složile. Quote
Wendigo Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 (edited) Iskreno, na osnovu singla "02 Panic Room" bio sam skeptican po pitanju novog albuma, ali na srecu strah je bio suvisan. Svidja mi se novi materijal, iako su mnogo vise u "space-trip" fazonu nego ranije. Kao sto neko vec rece, Riverside je to, sa svim svojim prepoznatljivim elementima. Svakako moram naglasiti jednu pozitivnu promenu u odnosu na ranije radove, a to je da je bubnjar napokon naucio da svira! Mene licno je strasno nervirao kako je ranije svirao, ali sad je korektno odradio svoj posao. Edited August 20, 2007 by Wendigo Quote
זאבים Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 kad bi u BG dosli... ajoj nadam se da ccu uskoro nabaviti ovo novo. ako je spacy i dreamy, super. to su Ayreon na Dream Sekwenceru Quote
kuruz Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 После два слушања мислим да је албум прелеп, али још ме ништа није толико обузело као Volte - Face и Conceiving You. Можда се касније нешто промени. Quote
marcoman Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 ne naslutih nista sto bi moglo ugroziti poziciju prvog albuma. Dok mi se cini da bi mogao biti bolji od drugog Apsolutno. Od drugog je svakako bolji a prvi je nedostizan Quote
*Nienna* Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 Kao sto je vec receno,prvi mi je i dalje najbolji,a ovaj novi mi je bolji od drugog. Quote
The Wicker Man Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 sluchajno naleteh na ovaj bend i odna sam ga stavio u top....momci objasnjavaju neke stvari...i sad mi je jasno zasto su predgrupa Dream-u na turneji....veoma fina kombinacija Floyd-a, Tool-a Dream-a Anathema-a na jednom mestu...sad cu da vidim nasta lichi ovaj novi album! toliko... Quote
Branko Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 Uh, meni je mozda i najbolji album, ima toliko skrivenih figura da vec deset puta imam svaki put utisak da slusam neki drugi (odlican) album! Quote
זאבים Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 nemojte poreDiti njihove albume.. swaki je savrsen na swoj nachin jer su oni Savrsen bend .. Quote
Recommended Posts