Tanya Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 nemojte poreDiti njihove albume.. swaki je savrsen na swoj nachin jer su oni Savrsen bend .. Ha, ha... Quote
Elldamar Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 Dobar je ovaj novi skroz...preslushah ga samo jednom za sada,ali mi deluje skroz ok... Quote
Spastic Ink Posted August 22, 2007 Report Posted August 22, 2007 Evo poslusao sam jednom,sad ga pustam ponovo.Ostavlja jako dobar utisak vec na prvo slusanje. Trebali bi likovi iz Porcupine Tree-a da poslusaju ovo,u rangu je njihovih najboljih izdanja. Ja naginjem ka veselijoj formi u progu,ali respect za novi album Riverside-a. -u jbt ovo nije za Jelenka! Quote
Elldamar Posted August 22, 2007 Report Posted August 22, 2007 Hmmm...kad vecj spomenu Porcupine,ima gomile delova pesama gde se totalno stil mesha sa Porcupine...moj favorit za sada Cybernetic pillow...odlichna pesma! Quote
The Wicker Man Posted August 22, 2007 Report Posted August 22, 2007 evo preslushah novi album vishe puta....nije me razaocharao nimalo...izdvajam: Cybernetic Pillow, Schizophrenic Prayer i 02 Panic Room...ma sve u svemu album je jos jedan u nizu prijatnih iznenadjenja! Quote
Elderane Posted August 22, 2007 Report Posted August 22, 2007 Sve savrseno. Cim su Dream-u predgrupa, vjerovatno i uzivo kidaju... Quote
BeTeLgEuSe Posted August 22, 2007 Report Posted August 22, 2007 Uh... RIVERSIDE... Jedan od retkih bendova koje imam cast da slusam od prvog demoa. Prelepo. Inace, novi album je meni potpuno kul... Sto ih vise slusam, sve mi se vise cini da je ovo tipican primerak benda kod koga najvise volite album koji prvi cujete. Mislim da ovaj nista ne zaostaje za 1. i 2. Moracu da ih u skorije vreme pogledam uzivo, postajem previse zeljan. Quote
*Nienna* Posted August 22, 2007 Report Posted August 22, 2007 Moracu da ih u skorije vreme pogledam uzivo, postajem previse zeljan. I kad dolaze ? Quote
The Wicker Man Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 jeste da ja imam jako srce ali nemojte to da radite zbog ostalih...ume neki put da preskochi... Quote
Elldamar Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 Brate....nije Poljska preko okeana majku mu Quote
The Wicker Man Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 pa znam ja da nije...al domaci teren je DOMACI teren - da se razumemo...ako razumes sta hocu da kazem! Quote
BeTeLgEuSe Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 Ne znam zasto se svaka nasa glasno izgovorena zelja da vidimo neki bend tumaci tako da se smatra da bend dolazi u Beograd Quote
*Nienna* Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 (edited) Zato sto na kraju obicno ispadne tako Ko vam je kriv Edited August 23, 2007 by EdenEcho Quote
Elderane Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 Eh... To bi bio koncert samo za poznavaoce... 20-30 progressive manijaka iz zemlje i bratskih nam okolnih zemalja... Quote
Err Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 znaci na sledeci Exit... mada je za sledeci Porcupine tree pravo resenje Quote
Elderane Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 E, to bi vec bio koncert godine. 10-15 iskusnih poznavaoca i pokoji zalutali prolaznik... Quote
Err Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 (edited) bilo bi bar 150 ljudi... znam bar 10 koji bi dosli samo da cuju Anesthetize :) Edited August 23, 2007 by curly Quote
BeTeLgEuSe Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 (edited) Ma nista od tih bendova ne prolazi ovde.... Meni je jako zao, jer sam veliki fan, ali bendovi klase Porcupine Tree/Marillion/The Flower Kings/Spock`s Beard i da ne pominjem TRANSATLANTIC iz nepoznatih razloga, ovde nemaju fanove.Ma nista od tih bendova ne prolazi ovde.... Meni je jako zao, jer sam veliki fan, ali bendovi klase Porcupine Tree/Marillion/The Flower Kings/Spock`s Beard i da ne pominjem TRANSATLANTIC iz nepoznatih razloga, ovde nemaju fanove. A sa 150 ljudi na Porcupineu... Pa Blackfield svira pred vecom masom...hahahahahaha<<<< ovo se ja smejem od muke. Edited August 23, 2007 by BeTeLgEuSe Quote
Err Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 pa da... zato i treba da dodju na Exit... ni na Meshugi ne bi bilo ljudi da je bila organizovana samostalno... Quote
זאבים Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 aj tissina sa tim mashtanjem naglas // dobiccu srchq .. Quote
Elderane Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 Sto mastanje? Uvijek mozes skoknuti do Poljske, sve sto ti treba je 300 eura Quote
raikhan Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 Ma nista od tih bendova ne prolazi ovde.... Meni je jako zao, jer sam veliki fan, ali bendovi klase Porcupine Tree/Marillion/The Flower Kings/Spock`s Beard i da ne pominjem TRANSATLANTIC iz nepoznatih razloga, ovde nemaju fanove.Ma nista od tih bendova ne prolazi ovde.... Meni je jako zao, jer sam veliki fan, ali bendovi klase Porcupine Tree/Marillion/The Flower Kings/Spock`s Beard i da ne pominjem TRANSATLANTIC iz nepoznatih razloga, ovde nemaju fanove. A sa 150 ljudi na Porcupineu... Pa Blackfield svira pred vecom masom...hahahahahaha<<<< ovo se ja smejem od muke. ... dok u Londonu Blackfield opusteno skupi 1000 ljudi, a Porcupine Tree rasproda dva koncerta za redom za nedelju dana Mozda zbog toga sto Nightwish nije preterano popularan u Engleskoj Quote
Recommended Posts