Apeiron Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 Kakav razgovor p.s. Nikad Of Fire, samo Rhapsody! Forest of Unicorns! Quote
Elderane Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 Iskusna prica... Nego, dobar ovaj Rapid Eye Movement, bas ga sad slusam... Naucili su da sviraju Quote
DragonHeart Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 Bubnjar im nije nesto narocito. Moj slijedeci zivotni plan, koji ako ne ispunim ceka me Brankov most.Sad sam najmanje 50% siguran da ce Riverside doci Quote
The Wicker Man Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 ajde ekipo iz legacy-ja and tn-e ulepsajte nam godinu onako za finale!!! Quote
Grobodan Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 Jebem ga, meni ovaj novi album najlosiji...Svaki im sve slabiji. Ali i takav kakav je, super je Quote
SixStepsOnTheMoon Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 Hehe,pa dobro mozda se chini isti kao prethodni,imaju oni svoj 3ip,valjda smo ih provaLiLi ili sta vec... Quote
זאבים Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 Jebem ga, meni ovaj novi album najlosiji...Svaki im sve slabiji. Ali i takav kakav je, super je ne baronishi sad, toe zato shto si se nawikao, uhodao, nissta wisse. Quote
Prisoner of Dreams Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 solidan mi je novi album. depresivan bas kako treba Quote
Omegahedron Posted September 14, 2007 Report Posted September 14, 2007 uf..od skora ih slusam..i svaka pesma je dobra za sebe..dopadaju mi se oba albuma,stari i novi pevach ima tako svilenkast i lep glas..dajem veliki rispekt za Riverside, veliki talenat!.. Nadam se da ce doci u Bg!...eh... kao navodno ovi sto su doveli tool,dovesce i njih..sta ja znam Quote
Kolosus Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 Merhaba, drustvo! Sinoc sam imao privilegiju da gledam Riverside uzivo! Nakon 2 kompletno rasprodata koncerta u Istanbulu (2 dana za redom), napunise i klub ovde u Ankari. Ljudi zvuce neverovatno! Ovo je bio najbolji koncert na kojem sam bio sto se tice kvaliteta zvuka. Deo kluba posvecen svirkama je bio velicine KST-a, mozda cak i manji, ali zvuk je bio kao na CD-u, ali pod uslovom da ga slusate na uredjaju od 15000 evra. I sve to u prvom redu! Tonac im radi nenormalan posao. Nije mi jasno samo kako takav zvuk ne moze da se napravi kod nas. Svirali su sat i po vremena. Provozali su nas kroz ceo svoj dosadasnji rad. Iskusavali su nas neparnjacima, ali su neki ipak uspevali da klimaju glavama u ritmu. Ljudi ih ovde nevidjeno gotive, tako da su ovde svirali vec drugi put ove godine. Sto se tice kvaliteta sviranja, moram reci da su besprekorni. Svirka je odradjena bez ijednog falsa. Da ga je bilo, sigurno bi se cuo veoma dobro. Usvirani su i tacni kao sat. Necu da cujem da iko vise pljuje po bubnjaru, jer covek svira veoma dobro. Ima odlican groove i precizan je. Posle svirke sam pricao sa njima i rekao im da sledeci put kad budu dolazili u Tursku (po interakcijama izmedju njih i publike bih rekao da se na to nece dugo cekati) svrate i u Beograd, jer bi kod nas sigurno okupili jos vise ljudi i oni bi vrlo rado prihvatili poziv kad bi ih neko pozvao. Organizatori svirki - imajte ih u vidu! Mariusz malo izigrava zvezdu, a ostali su vise nego cool likovi. Sledeceg vikenda svira Pentagram/Mezarkabul... Uh! Quote
DragonHeart Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 Gledao si Riverside, pa ces ubrzo Merzakabul...Sta bih dao da sam na tvom mjestu... Quote
The Wicker Man Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 extra...drago nam je sto si im uputio pozivnicu i SADA ORGANIZATORI - stvar u SVOJE RUKE!!! Quote
Kolosus Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 (edited) Gledao si Riverside, pa ces ubrzo Merzakabul...Sta bih dao da sam na tvom mjestu... Turska viza - 10 evra... i jos 5 dana jahanja do Ankare... Evo i malo slika... Slikane su mobilnim telefonom, tako da nisu prvoklasne. Nadam se da necete zameriti. Edited November 3, 2007 by Kolosus Quote
Tanya Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 Et Kolosus: Nemas pojma koliko ti zavidim Ako dodju ovde biće... Častim te šta hoćeš samo da ih dovučemo u Srbiju Quote
The Wicker Man Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 svirka bila u nekom klubu jel? posto vidim da si bio relativno blizu njih. Quote
Kolosus Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 Da, nesto kao KST, ali sa zglavnom binom i opremom. Bio sam u prvom redu i posto nije bilo tampon zone izmedju pubike i bine (ali je zato bilo budnih gorila sa strane), bio sam vrlo blizu. Quote
must be between Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 Ma kakav Riverside.Ja da sam otisao u Tursku ja bih se potrudio da nadjem koncert Sebnem Ferah ili Harun Kolcak a ne tamo nekih glupih poljaka i sad je naravno taj "KOlosus" faca u vasim ocimam kako je on kralj sto je gledao jedini u ovoj nasoj drzavi glupe poljake.Brate respect......Totalno iskreno.....Bas bi voleo da upoznam tog nafuranog lika Kolosusa,a vi ostali smrtnici umrite sto ih niste slusali. PS. Bajazite neka crknu dusmani!!! Quote
Telcontar Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 Ma zajebava se pusti ga bre, znaju se oni odavno... Nadam se da je makar nashao neku zanimljivu devojcicu tamo, mada one Tatarke sto je pricao mi deluju zanimljivije. (jel beshe Tatarka.. ) Elem hteo sam reci bash sam pre neki dan uzeo i pustio 3 albuma Riversidea za redom.. I da mi je paznju skrenula pesma "The Piece Reflecting the Mental State of One of the Members of Our Band (unreleased track" .... znaci mislim da duzi naziv nisam video, ali muzika je... Quote
Kolosus Posted November 9, 2007 Report Posted November 9, 2007 Nisam ja ono napisao da bih bilo koga ucinio ljubomornim, vec da bih skrenuo paznju organizatorima svirki (koji vrlo budno prate ove forume) na ovaj bend, koji zvuci vrhunski, koji nije skup za dovesti, pogotovo kad su na proputovanju, a mozda i u tranzitu kroz nasu zemlju. Bas su sa The Piece Reflecting the Mental State of One of the Members of Our Band zatvorili koncert. Uh, ne znam sta bih dao da mi se ukaze prilika da vidim ceo koncert Şebnem Ferah, ali to se ovaj put nece desiti. Ali izasao je njen koncert od marta ove godine sa sve sinfonijskim orkestrom na DVD-u, koji ubija. Moram reci da je to jedan od najboljih koncerata koji sam gledao - kvalitet zvuka, rezija... Ako nekoga zanima nek potrazi na netu. Toplo preporucujem. Pun naziv izdanja je Şebnem Ferah - 10 Mart 2007 İstanbul Konseri. Izasao je i u audio formatu. Haruna bas ne bih isao da gledam. Osim one jedne lude stvari http://youtube.com/watch?v=2BXM6a9g2jU nema nista zglavno od njega. Uverite se sami http://youtube.com/watch?v=5_gaTfDBCnY . Tatarke su u Rusiji, ali ovde ima svega zivog (i mrtvog - sto bi rekao nas Sava) - od Sudanki, preko Arapkinja i Ruskinja u svim formama do Korejanki. Naravno tu je obilni domaci turski menü. Za svakog po nesto, samo sto sam ja na dijeti. Hoşçakal, millet! Quote
BiserkaB. Posted May 3, 2008 Report Posted May 3, 2008 ово је супер бенд! фантастичан! имали неких новости? излази ли нови албум? можда је неко нашао? ја нисам.... Quote
Minita Posted May 3, 2008 Report Posted May 3, 2008 ово је супер бенд! фантастичан! имали неких новости? излази ли нови албум? можда је неко нашао? ја нисам.... Novi album??? Ne, zadnji je "Rapid Eye Movement". Ove godine je izašao neki singl "Schizophrenic Prayer"... Schizophrenic Prayer (album version) Rainbow Trip Behind The Eye Rapid Eye Movement Schizophrenic Prayer Quote
BiserkaB. Posted May 3, 2008 Report Posted May 3, 2008 ooooook............I know that... то имам све... сада ме интересује само нешто ново ....надам се да ће нешто издати ускоро.. Quote
Recommended Posts