Face Of Melinda Posted June 26, 2014 Report Share Posted June 26, 2014 Ono sada je fazon Point of view dok ne padne deal a onda... nadamo se da ce biti certa i fazon Eye to eye sa publikom http://youtu.be/HXHq_Gb9V30 tesko zakljuciti da mi je Parallels omiljeni album od koga se uvek najezim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted June 26, 2014 Report Share Posted June 26, 2014 ulogovah se na ovaj forum posle ko zna koliko godina da vidim prica li se o koncertu i ovde koliko cenite da bi doslo da nastupe u Bg? 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лука Posted June 26, 2014 Report Share Posted June 26, 2014 Ja cenim da bi doslo dvadesetak ljudi + uza rodbina i prijatelji tih dvadesetak. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted June 26, 2014 Report Share Posted June 26, 2014 50-60 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted June 26, 2014 Report Share Posted June 26, 2014 hahah kontam da nismo toliko crni XD stotinjak mozda, ali uz jaku promociju doci ce i ljudi iz okolnih drzava, samo se moramo organizovati. ja sam za svakako. a i ne zalim para za ovo, koliko god da treba da se da za ulaz moze, stedimo do novembra. nema mora to mi je letnji odmor 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лука Posted June 26, 2014 Report Share Posted June 26, 2014 Otkazali su solo koncerte u Ceskoj i Nemackoj i sviraju samo dva datuma na festivalima. Ko ih jebe kad nisu postojali 10 godina a onda su izdali onu tugu od albuma. Fates Warning mi je omiljeni metal bend definitivno ali je nostalgia stvarno kurac od osecanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted June 26, 2014 Report Share Posted June 26, 2014 nece doci niko iz susedstva, ne izgleda mi realno. i ja sam isto naravno u fazonu da puknem koliko god treba za kartu...mozemo neki crowdfunding da napravimo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted June 26, 2014 Report Share Posted June 26, 2014 (edited) luka sto si bre tako negativan? ja zapucala u sloveniju prosle godine da ih cujem, razbijaju i dalje. nov album jeste slabiji ali ima i on dobrih momenata, i dobro zvuci uzivo Edited June 26, 2014 by Tanya 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted June 26, 2014 Report Share Posted June 26, 2014 koliko je ljudi bilo u slo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted June 26, 2014 Report Share Posted June 26, 2014 recimo stotinjak, orto bar u ljubljani, ali je hrpa nas bila sa strane. srbi, hrvati, bugari, grci, mnogo lepo bilo, iako je prostor toliko mali da nema mesta za bend na bini. ko je bio, zna koji je to uzas za izvodjace. tamo sam i threshold slusala, ista prica, sacica ljudi, prijatna atmosfera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted June 26, 2014 Report Share Posted June 26, 2014 Isla bih ja i dovukla bih jos 4 max, ustekala bih za svoju ali i za njihove karte ako im bude nedostajalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted June 26, 2014 Report Share Posted June 26, 2014 taj rad, moramo se organizovati svi. samo da uspe laza da ih namami 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лука Posted June 26, 2014 Report Share Posted June 26, 2014 Kapiram da niko ko ozbiljno organizuje koncerte nece da racuna na to da li ce neko dovesti svog nezaintresovanog ortaka ili slicno. Traze hotel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted June 26, 2014 Report Share Posted June 26, 2014 A realno, doci ce 120-150 ljudi gruba procena, kao na Leprous i kao na ostalim tim prog metal dogadjanjima. Standardna prog ekipa ima da dodje, ispostuje i to je to. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted August 15, 2014 Report Share Posted August 15, 2014 12 novembar - Dom Omladine - Fates Warning Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted August 15, 2014 Report Share Posted August 15, 2014 Pozz za Lazu Pisanje, bre! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted August 15, 2014 Report Share Posted August 15, 2014 neveraaaaaaaaa :rockdevil: :rockdevil: 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted August 15, 2014 Report Share Posted August 15, 2014 Odavno nisam koristila ove smajlije... taman za ovu priliku Nekako Lazo od kada smo ishajpovali cert, ja sam to vec u svojoj glavi fiksirala da ce biti i nisam ni sumnjala da ga nece biti... Bas si mi ulepsao dan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted August 15, 2014 Report Share Posted August 15, 2014 Šta reći nego čist respect. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted August 15, 2014 Report Share Posted August 15, 2014 Hajp nam se isplatio Uh, jedva cekam, bas mi ulepsa ovaj tunjav dan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted August 15, 2014 Report Share Posted August 15, 2014 Svima je ulepsao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лука Posted August 15, 2014 Report Share Posted August 15, 2014 Jebem ti krv krvavu. To. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted August 15, 2014 Report Share Posted August 15, 2014 haha, znao sam da je FW u pitanju, čim sam video na fb "bend koji mi mnogo znači" svaka čast, Lazo, nisam neki preterani fan, ali svakako će se ispoštovati ovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лука Posted August 15, 2014 Report Share Posted August 15, 2014 (edited) Gde može da se uplati da sviraju ceo Perfect Symmetry/Parallels/APSOG i probrane favorite sa ATG i No Exit? Edited August 15, 2014 by Лука Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted August 16, 2014 Report Share Posted August 16, 2014 Znajuci Lazu i njegove hepeninge,ovo ce biti fijasko. 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts