[Nocturno] Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 Koji je Lazin hepening bio fijasko? Ja koliko znam, sve sto je radjeno u Domu i Gunu je bilo vrhunski. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 pusti dokonog govnara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Nocturno] Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 Interesuje me da li je bio on na svim tim dogadjajima pa sere tako. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 Laza je jedini promoter na svetu koji je rasprodao Kayo Dot i to u vreme one koncertne krize kod nas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 Bio sam na vecini Lazinih hepeninga, i uvek je bilo dobro, kakav, bre, crni fijasko. Svaka cast Lazi sto nam pruza mogucnost da uopste vidimo kvltove koje mozda nikad ne bi ni culi. Svi koji seru, mogu samo da mu se sagnu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
COA_Metal_666 Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 koliko ga samo nahvali ja bi reko da se ti najvises saginjes tom lazi xixixi 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 Fore su ti na nivou maloumnog deteta iz osnovne skole. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 ne znam zasto ozbiljno shvatate lemmy-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 Zbog ovoga volim yumetal. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 Ovo se mora ispostovati pogotovo ako bude i taj AOR bend ko sto si obecao. Dolazim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лука Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 Ovo se mora ispostovati pogotovo ako bude i taj AOR bend ko sto si obecao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 Ne razumem salu. Mislis da ne znam razliku? Fair Warning inace hiljadu puta bolji bend, ali never mind. Za njih bi peske isao do Subotice. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лука Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 (edited) Nema šale, samo blatantno maznutog logotipa koji su Fatesi furali osamdesetih. Neki tamo nemački bend sa buvljaka. Edited August 20, 2014 by Лука 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 (edited) Haha!!! Cuj buvljacki bend. Jebene legende svi od reda u bendu. To sto ti ne znas za njih je samo zbog toga sto ljudi forsiraju Japan i Nemacku, a po Evropi ne idu nigde.Bolje reci bend koji ne smara kao Fates Warning. Ja volim progresivu, ali jos uvek ne znam ni jednu pesmu od njih da mi se svidja. Previse sporo i smorno. Ako se ne razumes bolje preskoci raspravu. A logotip je bas autentican. Ako je tebi ovo isto onda jbg. To sto je naziv benda skoro isti znaci da je neminovno da bude slicno. Edited August 20, 2014 by HEFEST 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лука Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 Slušaj Parallels onda, tamo su ošišani kao pudle i nose prsluke, kapiram da će tebi da se svidi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 Moze samo ako je tempo brz i da pesma dize. Trtomudanja koja traju ceo album ne mogu da podnesem. Ja skinuo Fates Warning diskografiju i pustio redom jednom davno. Ocekivao sam nesto ekstra po hajpu koji ih prati, ali kad ovamo ne nadjoh ni jednu pesmu da se uhvatim za nju. Nisam ni preslusao sve do kraja jer sam poceo da lapim od muzike. Batalim to i pustim Threshold i mirna Backa. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лука Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 Eto, cepaj Paralells: http://youtu.be/LbhDsJ3TT7c 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 Pa ova pesma jedino da lici na pesmu. Poslusah sa ovog albuma jos neke isto neko kukumavkanje. Jedino mi greota sto je pevac jebac keve i mogao je to da upotebi u mnogo boljem maniru. Ocigledno je da ima fanova i za ovakvu muziku ... Prestajem sa obracanjem paznje na ove. U svakom slucaju idem na koncert, ali samo zbog predgrupe da vidim Gorana Edmana legendu. Ako me ovi drugi smore begam posle predgrupe. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 22, 2014 Report Share Posted August 22, 2014 Jel to ozbiljno da je Goran Edman predgrupa? Sa kojim bendom? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 Headless. AOR bend. Kazu da je dobar. Imam albume na kompu, ali nisam stigao da preslusam. Mislim da na pocetku nije pevao Edman u bendu. Bar ne pise njegovo ime u opisu albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 http://www.mediaboom.org/391207-headless-growing-apart-2013.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 Ja skinuo sa Soulseeka. Evo sada slusam upravo. Deluje ok svirka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 Headless. AOR bend. Kazu da je dobar. Imam albume na kompu, ali nisam stigao da preslusam. Mislim da na pocetku nije pevao Edman u bendu. Bar ne pise njegovo ime u opisu albuma. Pa ok. Vidim sad na plakatu za evropsku turneju na jesen da im je Headless zaista predgrupa. Iskreno, nikad cuo za bend, ali ce biti super usput vidjeti i cuti Edmana uzivo, ako dodju sa FW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted September 2, 2014 Report Share Posted September 2, 2014 dolaze. inace video sam sad ponude za festivale sledeceg leta od promotera. FW ce svirati ceo APSOG na letnjim festivalima izgleda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted September 3, 2014 Report Share Posted September 3, 2014 (edited) Evo da objavimo ovde, predgrupe su: Headless: https://www.youtube....h?v=6MkgW57W8QA Upoznajte predgrupe: Na ovoj turneji sa Fates Warning-om su italijani Headless. Interesantno je da im na albumima svira bubanj Scott Rockenfield iz Queensryche-a. A pevac im je legendarni svedski rock pevac Göran Edman (Yngwie Malmsteen, Glory, Karmakanic, itd). Headless sviraju melodican hard rock sa progressive rock uticajima. Novi album su izdali u junu za Lion Music. Saznajte vise ovde:http://www.lionmusic...rowingapart.htm Asymmetry: Upoznajte predgrupe: Lokalnu podrsku na koncertu pruzice domaci prog metal bend Asymmetry. Bend ima jedan samizdat EP iz 2012 ""Room 17: Hours Between Shadows and Light." Sviraju mracan, melodican, zarazan prog metal u maniru ranijih radova bendova kao sto su Evergrey i Tad Morose. https://www.facebook...ymmetryOfficial Eto i ja da se pohvalim sto sviram sa bendom kao predgrupa FW Za progere, nema vece casti Edited September 3, 2014 by ShinigаmY 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts