Berliner Posted November 3, 2014 Report Posted November 3, 2014 ja na live snimcima primecujem da se dobro snalazi i maskira kad nesto ne moze da otpeva. nije on takav nepismen pevac koju ce celu pesmu otpevati fals. mislim kapiram da su ljudi to culi, ali verovatno mu je jednostavno otisao glas na tom koncertu. Quote
azal Posted December 24, 2014 Report Posted December 24, 2014 ma moram da idem na ovo. nema druge Quote
Berliner Posted December 24, 2014 Report Posted December 24, 2014 iju dal je moguce originalni lajnap Quote
azal Posted December 25, 2014 Report Posted December 25, 2014 pricao ovaj lik sto radi festival da je ovo cilj celog festivala bio sve vreme, da bi mogao jednog dana ovaj koncert da organizuje Quote
Face Of Melinda Posted December 25, 2014 Report Posted December 25, 2014 Videh juce i izneverovah... Quote
Berliner Posted December 25, 2014 Report Posted December 25, 2014 kad se karte prodaju inace za kit? kapiram da vec u prolece 2015 treba poceti proveravati Quote
azal Posted December 25, 2014 Report Posted December 25, 2014 rasproda se festival za sat vremena uglavnom. prvo se prodaju na festivalu, ako ostane nesto, onda ode online. uglavnom svi koji idu na fest kupe odmah za sledecu godinu Quote
Berliner Posted December 25, 2014 Report Posted December 25, 2014 ma zezam se, mracim bez veze. jel bio neko s foruma nekad na kit-u? Quote
ShinigamY Posted December 25, 2014 Report Posted December 25, 2014 Mislim da nije, inace bi se javio vec ovde Quote
azal Posted November 19, 2015 Report Posted November 19, 2015 nista nije blizu ovog jebenog sela, ali da, frankfurt je najblize mesto. Quote
Sale B.C. Posted November 19, 2015 Report Posted November 19, 2015 to misim, mora se avionom do frank Quote
dr.lecter Posted December 27, 2015 Report Posted December 27, 2015 bukiran let, kad ce taj april http://www.youtube.com/watch?v=Nyqzr1Vu_40 Dolazis na Keep It True??? Imas Kartu? Kako si je dobio ? Da si ZENSKO sad bi ti trazio broj telefona radi trefa. Uzgred Keep It True je isprodat u roku od jednog dana ali ne zbog FW nego zbog Razor-a Quote
azal Posted December 29, 2015 Report Posted December 29, 2015 kako da ne bio sam spreman tog dana u 9:00 narucio kartu i uspelo mi Quote
ShinigamY Posted December 29, 2015 Report Posted December 29, 2015 Ja sam u Nemackoj u to vreme nadam se, selim se za Minhen, pa cu da pokusam preko nekih kontakta da nabavim kartu za KIT Ako uspem, gledamo se Quote
azal Posted December 29, 2015 Report Posted December 29, 2015 do jaja. ovo je brate neka picka materina selendra. vidi sto pre da saznas da li ces imati varijantu, posto kapiram da postoji jedan hotel u celom selu Quote
ShinigamY Posted December 29, 2015 Report Posted December 29, 2015 Aha, vidim blizu Frankfurta. Znaci nekih 2-3 sata voznje od Minhena. Pa i nije toliko strasno Bas bih voleo da se uklopim, cekam odgovor, mozda i uspem da izmuvam nesto, posto vidim po netu da niko ne prodaje kartu mamu im Quote
dr.lecter Posted December 29, 2015 Report Posted December 29, 2015 (edited) Da, sajt je radio od 9:00 do 9:01 i onda je krepao,tek su ga digli sledeci dan da kazu da je sve rasprodato,stvarno si imao ludu srecu da dobijes kartu Dalji tok price je sledeci,odmah posle rasprodaje citavog kontigenta ulaznica, na ebay-u su se pojavili neki kurtoni koji su prodavali gomilu karata i cije su licitaije dosegale neke bezobrazne sume od 400-500€.Organizatori odmah reaguju i iz hale izbacuju MetalBerzu koja je uvijek bila u zadnjem djelu hale i prodaju sigurno jos 500-700 karata.Tim cinom su sjebali i tapkarose a i one indijance sto kupuju kartu ta 500€ Jos nesto Lauda/Konighofen NISU u blizini Frankfurta nego Würzburga a to je nikih 120 km,od Würzburga do halle je nekih 30-40 kilometara Svi hoteli u krugu dvadesetak kilometara su u principu isprodati u to vrijeme I da ,kad ce taj april Edited December 29, 2015 by dr.lecter Quote
azal Posted February 12, 2016 Report Posted February 12, 2016 arch >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Quote
ShinigamY Posted February 12, 2016 Report Posted February 12, 2016 Kida pesma, nema sta, Arch i dalje samo na bolje tera Quote
Grobodan Posted February 17, 2016 Report Posted February 17, 2016 AWAKEN THE GUARDIAN WORSHIP Drugar se napalio na album kao nenormalan, bukvalno samo to slusa pa sam i ja sa njim reotkrio ovaj dragulj Nego pitah mudru glavu jednu pa ajd i ovde, pita me covek ima li sta slicno a meni samo While Heaven Wept - VOL pada na pamet... any suggestions? Quote
azal Posted February 17, 2016 Report Posted February 17, 2016 (edited) ne postoji nista slicno. bukvalno ponekad mi neke steel prophet i sacred oath pesme zalice, oba pevaca se pojavila na onom FW tribute albumu, ali muzika kod njih nije upola carobna kao na AtG, nit je iko ikad uspeo da iskopira Archa. taj WHW album realno ima jednu bas heavy AtG worship pesmu i to je to. ali opet, nije to ta potpuna atmosfera. najpametnije mu je da slusa onaj Arch solo EP i Arch/Matheos album mozda i Manitou - Entrance, ali to je opet nekako na pola. pokusali su nesto izmedju AtG i Perfect Symmetry da snime po meni, i savrseno uspeli, ali opet, nije ni to blizu AtG zvuka toliko sve u svemu. nije dzabe najveci kult na svetu “Very often fans and critics credit Dream Theater for creating a whole new genre of progressive metal music in the late ‘80s/early ‘90s. But the truth is Fates Warning were doing it years before us.” - Portnoy na AtG remasteru. Edited February 17, 2016 by azal Quote
Recommended Posts