azal Posted October 13, 2020 Report Posted October 13, 2020 jel realno da Kevin Moore ima dva metra? 2 Quote
bradilko Posted October 13, 2020 Report Posted October 13, 2020 sad mi je jasno zašto nije u dt više 😄 Quote
In The Flesh Posted October 13, 2020 Report Posted October 13, 2020 U DT nije jer je tezina od coeka. On je i napustio, odbio da odradi live gostovanja na Space Dye Vest. Cak kad su se napokon on i Portnoy udruzili na OSI albumima, opet su se popickarali. Vazi za osobenjaka, nepristupacnu i tesku osobu, svako ko je radio s njim to kaze. Inace, na promo fotkama s prva tri albuma on je uvijek nekako u pozadini ili poguren, da se ne bi vidjela ta razlika u visini. Quote
azal Posted October 13, 2020 Report Posted October 13, 2020 lik od integriteta i covek sa stavom. verovatno jedini koji nije hteo da se slozi sa svakom glupom idejom koju je portnoy predlozio kapiram da bi pre sebi odsekao kitu nego da svira ceo master of puppets na koncertu 1 1 Quote
In The Flesh Posted October 13, 2020 Report Posted October 13, 2020 16 minutes ago, azal said: kapiram da bi pre sebi odsekao kitu nego da svira ceo master of puppets na koncertu Rekoh ja da je osobenjak. Quote
azal Posted October 13, 2020 Report Posted October 13, 2020 doktor https://www.trinityhealth.org/providers/kevin-moore/?fbclid=IwAR28FPQTLTP0BP45HZnH-EagCRmlWeNsSSw9z9KEK7WItSQuwNCQX0IDvt8 2 1 Quote
bradilko Posted October 13, 2020 Report Posted October 13, 2020 3 hours ago, In The Flesh said: U DT nije jer je tezina od coeka. On je i napustio, odbio da odradi live gostovanja na Space Dye Vest. Cak kad su se napokon on i Portnoy udruzili na OSI albumima, opet su se popickarali. Vazi za osobenjaka, nepristupacnu i tesku osobu, svako ko je radio s njim to kaze. Inace, na promo fotkama s prva tri albuma on je uvijek nekako u pozadini ili poguren, da se ne bi vidjela ta razlika u visini. dobro bre, ne sme čovek ni da se našali 😛 fascinantno mi je da je bio najbolji petrućijev ortak u mladosti, a da ništa više ne rade zajedno... 31 minutes ago, azal said: doktor https://www.trinityhealth.org/providers/kevin-moore/?fbclid=IwAR28FPQTLTP0BP45HZnH-EagCRmlWeNsSSw9z9KEK7WItSQuwNCQX0IDvt8 dal je realno 😄 Quote
Berliner Posted October 14, 2020 Report Posted October 14, 2020 3 hours ago, bradilko said: dal je realno 😄 da l je realno da neko nije propalitet kao clanovi DT-a? 3 Quote
HUMAN Posted October 14, 2020 Report Posted October 14, 2020 On 10/13/2020 at 11:03 AM, azal said: jel realno da Kevin Moore ima dva metra? Je l ovo Anthrax😁 Quote
Totamealand Posted October 14, 2020 Report Posted October 14, 2020 Čekaj, čovek koji je napisao Space-dye vest treba nekoga da leči od anksioznosti? Samo kad pogledam taj izraz lica zapitam se da li bi iko zakazao termin kod njega. 1 Quote
In The Flesh Posted October 14, 2020 Report Posted October 14, 2020 Ne samo od anksioznosti, pjesma je o tome kako se zaljubio u neku curu iz modnog casopisa. Nije se slucajno "erotomanija" nasla na tom albumu. 1 Quote
aRmatuRa Posted October 14, 2020 Report Posted October 14, 2020 Covek prica iz prve ruke. Ima da ih leci ko od sale. Nek bude 10% lekar, koliko je bio klavijaturista. Quote
obsessed by cruelty Posted October 14, 2020 Report Posted October 14, 2020 dr Kevine brt nesto sam u kurcu u poslednje vreme -Smile and learn to pretend 2 2 Quote
azal Posted October 15, 2020 Report Posted October 15, 2020 I feel elated, I feel depressed, sex is death, death is sex. 1 Quote
Лука Posted October 15, 2020 Report Posted October 15, 2020 Bilo bi mi ok da mi opiči jedan keyboard solo sa Learning to Live dok se izvrćem od suza i bola na sofi. 1 Quote
Chicken Little 420 Posted November 5, 2020 Report Posted November 5, 2020 https://getmetal.club/183172-fates-warning-long-day-good-night-2020.html Quote
azal Posted November 9, 2020 Report Posted November 9, 2020 mirise ovo na penziju, cak se i poslednja pesma zove The Last Song Quote
ShinigamY Posted November 9, 2020 Report Posted November 9, 2020 I ja bih reko. Ray se preselio u Madrid relativno skoro (tokom prethodnog albuma cini mi se), tako da verujem da nisu in the mood da rade remote stvari vise, a i cuje se nedostatak ideja u ovim pesmama, sve je tu, FW, al' nista specijalno. Kapiram da imaju dovoljno iza sebe da se penzionisu, odraade neku turneju po nekad usput i to je to. Cak sta vise, reko bih da je bolje da iskuliraju sa albumima, i sad samo nostalgia turneje da cepaju, mnogo ce vise dobiti nego da rade nove stvari. A i ako je neko zasluzio finu penziju, oni su, ostali dosledni do kraja, nikakva mrlja u karijeri 🙂 Quote
azal Posted November 9, 2020 Report Posted November 9, 2020 bolje da malo vise radi Arch / Matheos realno 🙂 Nek Ray snima svoje solo albume Quote
Лука Posted November 9, 2020 Report Posted November 9, 2020 Odslušao jednom, ništa mi se nije izdvojilo preterano ali koreknto zvuči, čini mi se prošli bolji za nijansu. Quote
Grobodan Posted November 9, 2020 Report Posted November 9, 2020 8 hours ago, Лука said: ništa mi se nije izdvojilo preterano ali koreknto zvuči, čini mi se prošli bolji za nijansu. Slazem se s ovim. 9 hours ago, ShinigamY said: A i ako je neko zasluzio finu penziju, oni su, ostali dosledni do kraja, nikakva mrlja u karijeri I s ovim. Kad se uporede sa DT i QR, tri klase lepse ostarili. Quote
Recommended Posts