VEPAR Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 Queensryche i Judas Priest ,sve ukupno dvadeset evra (karta i prevoz). E sad za taj koncert smo se nas pedeset organizovali iz Beograda, i po deset evra platili soferu autobusa koji smo iznajmili. Za Fates Warning cisto sumnjam da ce biti neke organizacije a i ako bude ne verujem da ce nas ici onoliko te bi prevoz platili vise. Karta za koncert neverujem da ce biti mnogo vise. Nije problem ni da se raspitamo koliko kosta povratna karta (vozna) do Sofie ali je problem snaci se u onom totalno nepreglednom gradu, te cu zbog toga uvek pre biti za organizovan odlazak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 17.2.2005. SOFIA ,BULGARIA. Jel ide neko ? Ja sam cak dobio i pozive od jedne devojke iz Bugarske, imam i prenociste. A par dana kasnije ORPHANED LAND!!! Ali mi treba j***** viza!!! Moram proveriti koliko je sunce mu. Fates Warning, pa jos i Orphaned Land... Lazare starce, ajd se dogovorimo da mi das jednu svoju platu, samo da nesto proverim sa njom Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEPAR Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 Pa ne treba viza za Bugarsku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan j. Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 Ne treba sigurno viza, ajd' da vidimo koliko bi ispala povratna karta vozom pa da se organizujemo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 Verovatno Lakiju treba viza jer ima jebeni BIH pasos, zar ne? Inace, znate koga cete gledati na mestu bubnjera? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 Verovatno Lakiju treba viza jer ima jebeni BIH pasos, zar ne? Inace, znate koga cete gledati na mestu bubnjera? ZNAM!!! Spock´s Beard bubnjar, Nick D´Virgilio! Mrzim vize i postojanje svemira! A i Orphaned Land.... UH! *mrznja* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 (edited) nemojte da ne odemo Evo sta kaze www.yurail.co.yu RED VOŽNJE DIREKTNIH VOZOVA (BEZ PRESEDANJA) od : Beograd do: Sofia voz polazak dolazak 491 08:40 18:31 293 21:10 07:06 E vec cenu ne mogu da iskopam Edited January 21, 2005 by Marko, Mon_a[MOR]e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
in_flames Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 A par dana kasnije ORPHANED LAND!!! Zar nije OL 1. februara? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEPAR Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 (edited) e,21. 1. 2005, 20:14] 293 21:10 07:06 Ovaj nam definitivno vise odgovara jer racunam setnju po gradu i definitivno vise vremena za pronalazak mesta odrzavanja koncerta i kupovinu karata.Nije problem ni sesti u TAXI i reci mu gde da nas vozi. Definitivno treba da saznamo cenu povratne karte i naravno polazak vozova iz Sofije za Beograd mada ja pretpostavljam da je u pitanju neki jutarnji voz. Ovo vazi samo u slucaju da ne dodje do organizacije kao prosli put. Edited January 22, 2005 by VEPAR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 Zar nije OL 1. februara? JESTE! Bar da sam znao za to mesec dana ranije Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEPAR Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 Pocni sad da se cimas za vizu (ako ti je stvarno potrebna) i nepropusti priliku da gledas Fates Warning sad i ko zna kad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 Ovaj nam definitivno vise odgovara jer racunam setnju po gradu i definitivno vise vremena za pronalazak mesta odrzavanja koncerta i kupovinu karata.Nije problem ni sesti u TAXI i reci mu gde da nas vozi. Definitivno treba da saznamo cenu povratne karte i naravno polazak vozova iz Sofije za Beograd mada ja pretpostavljam da je u pitanju neki jutarnji voz. Ovo vazi samo u slucaju da ne dodje do organizacije kao prosli put. naravno, a i posto je polazak u 21:10 mogu da idem u skolu taj dan evo sta (opet) kaze yurail RED VOŽNJE DIREKTNIH VOZOVA (BEZ PRESEDANJA) od: Sofia do Beograd voz polazak dolazak 490 12:40 20:18 292 22:40 05:19 Nije bash jutarnji ali sta da se radi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEPAR Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 Ajoj ala cemo mi da se provedemo. Moramo poceti da razmisljamo o prenocistu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 Karta je 20 leva, 16 u predprodaji... lev=0,5 EUR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 e' date='22. 1. 2005, 16:17'] Karta je 20 leva, 16 u predprodaji... lev=0,5 EUR To je bukvalno dzaba! Idite makar vi kad ja ne mogu! Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladan Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 J**** ti BiH, i Glupi rat i sankcije kad ne mogu dobiti vizu, a isao bi i ja sigurno, Orphaned land, pa jos tako blizu! Laky moramo poceti ozbiljno razmisljati o tome da se preselimo u Srbiju, ili cak u Lepu Njihovu, tako bi dobili pasos za cijelu Evropu! Sve politicare na kolac!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 Pazi, niko nije rekao da ne mozes dobiti vizu. Samo sto kosta... Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladan Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 Nije ni cijena toliki problem, vec vrijeme koje je potrebno da se viza dobije i sva ta procedura, pa valjda sam znas na kakve si probleme naisao kad si ganjao za Sloveniu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santorini Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 e' date='8. 10. 2004, 12:46'] taj rad... ipak od mene 3,5 - na staru slavu hmmm......preslushaj malo to bolje.....album je u najmanju ruku dobar(tu je negde kao i prethodni) ....pa moze 3,5 ali ne na staru slavu!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 3,5 dobija bez problema... I ja bih rado na FW u Bulgariu ali isti problem kao kod Lakija.Imam bosnian pasos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 ja sa ih gledao na disconnected turneji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 ja sa ih gledao na disconnected turneji. Zonder na bubnjevima?lucky you Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 Na toj Disconected turneju je APSOG bio aktuelniji nego sada pa su dosta smarali... Ja obozavam APSOG ali sto je mnogo - mnogo je... Smorilo bi da pola certa budu te stvari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 cuo sam da im Portnoy gostuje sad na turneji? tuga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 Samo u Holandiji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts