dr.lecter Posted September 24, 2004 Report Posted September 24, 2004 Kakav bend Thrash u svom najboljem izdanju,da covjek ne pomisli da su albume izdavali u drugoj polovini devedesetih. Na nekom demo cd-u sam chuo stvar The Sky Is Falling i odkinuo... Jebote pa ko Exodus ili Heathen u osamdesetim Imam sva tri njihova albuma i nema losih pjesama.Nazalost tamo 2001-02 su se raspali u orginalnoj postavi.Sad imaju chak i basistkinju u bendu,ne znam na sta ce to lichiti ali zensko u Thrash bendu - ne ide...ali ko zna... Quote
Vlaja Buraz Posted September 25, 2004 Report Posted September 25, 2004 Kao prvi ili drugi album Heathena? Jebemumater, čuo sam za ovaj bend, ali ne mo'š naći ništa... Quote
dr.lecter Posted September 25, 2004 Author Report Posted September 25, 2004 Kao prvi Drugi je nekako kompleksan sa svim onim prvim pred rifoma pa glavni rifovima pa onda opet nesto novo ko Testament. Kod imagike to nema, kazem ti stara skola totalno Quote
Vlaja Buraz Posted September 25, 2004 Report Posted September 25, 2004 Kao prvi Drugi je nekako kompleksan sa svim onim prvim pred rifoma pa glavni rifovima pa onda opet nesto novo ko Testament. Kod imagike to nema, kazem ti stara skola totalno Pa to je nešto baš za moju napaćenu dušu. Quote
RNA Posted September 27, 2004 Report Posted September 27, 2004 Чекајте мало, људи. Басисткиња је свирала и на задњем албуму, а и била је тема о овом бенду на форуму. Quote
dr.lecter Posted September 28, 2004 Author Report Posted September 28, 2004 A taj zadnji album se zove??? Na sajtu pise da se oni pripremaju za novu plochu sa tom basistkinjom vec godinama... Ja imam ovo 1995 - Imagika 1998 - Worship 2000 - And So It Burns koje je odsvirala postava David Michael: Vokal Steven D. Rice:gitara Michael Dargis:bas Henry Moreno:bubanj doduse imaju jos dvije Imagike u USA jedni svraju Death a drugi neki industrial mozda je tu nesporazum a ovu temu nisam nidje vidio u zadnjih godinu i po... Quote
RNA Posted October 1, 2004 Report Posted October 1, 2004 Тај алум се зове "And So It Burns". Ја имам баш америчко издање, на коме лепо пише да је басисткиња у бенду. Или сам се ја грдно зајебао, па побркао са оним што сам задње видео на сајту. морам проверити још једаред. Има тих америчких бендова, али мислим да се један зове Imagica, не Imagika. Quote
dr.lecter Posted October 2, 2004 Author Report Posted October 2, 2004 Moguce da si kikso,evo imam bas taj cd pored mene i lijepo pise da bas svira Michael Dargis Quote
RNA Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 Погледао сам и код мене пише име оне рибе и она је такође на слици. Не знам о чему се ради. Quote
dr.lecter Posted April 16, 2005 Author Report Posted April 16, 2005 Nek idu u kurac krasni sa tim dezimformacijama Sjecam se Whitesnake iz 1983 Slide It In, na nasen izdanju je jos stara postava a na americhkom su Sykes i Niel Murray potpisani Nema veze IMAGIKA ima novi album,zove se Devils On Both Sides. Nisam jos slusao ali kritike su uglavnom pozitivne a i omot se ne razlikuje mnogo od predhodnika...novi pjevac je valjda dobro obavio posao... Quote
Vlaja Buraz Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 E deda, pa to što se Whitesnakea tiče i jeste tako. Za američko tržište je taj album amerikaniziran, Sykes je navodno dosnimio koješta, i drugačije je izmiksovano. Nisam slušao oba pa ne mogu uporediti ali sam čitao o tome. I to bi trebalo da je 1984. A neki dan umalo da kupim And so It Burns. Bio ja u Mordoru, i htio da uzmem Natural Born Chaos od Soilworka original, kad ono nema. I ništa, pregledam ja dalje, i vidim ovaj disk za bijednih 330 dinara, i stavim ga na sto tamo kod lika kao da ću ga uzeti, i nastavim pregledati dalje. Međutim, Dedolas što radi tamo započe neku priču i u jednom trenutku reče da su Imagika "thrash metal varijanta Grave Diggera". I ništa, uzmem ja disk taj sa stola i vratim ga na policu sa objašnjenjem da volim thrash metal ali prezirem Grave Digger. Dedolas se isfurao. Ćutanje je zlato. Quote
RNA Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 Каква си ти бараба. А и Дуле са зајебао, јер није то треш варијанта Гробокопача. Истина је да им је Болтендал менаџер и да им је отпевао пар рефрена, као и да је Лулис одсвирао неке солаже и продуцирао албум. Али музика не вуче толико на Дигере. Quote
Vlaja Buraz Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 U svakom slučaju, nije do mene. Quote
RNA Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 Можда и није до тебе, али си ти на губитку на крају баладе, веруј ми. Quote
Vlaja Buraz Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 Na gubitku je samo moja mladost zbog fakta da sam počeo slušati jebeni metal, ali ima nade. Quote
dr.lecter Posted October 11, 2005 Author Report Posted October 11, 2005 Propustio si bas dobar album Osijeci kosu i pochni sa Grand produkcijom,mozda ces tucati vise onih nafraskanih i nakinjdjurenih riba... Quote
Vlaja Buraz Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 Biće još dana za megdana. P.S. Koju kosu? Quote
RNA Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 Propustio si bas dobar album Osijeci kosu i pochni sa Grand produkcijom,mozda ces tucati vise onih nafraskanih i nakinjdjurenih riba... Види ти доце, шта он прати. А мало суботом на народњаке, а? Колико ја знам, Дуисбург је познато свратиште ових са Гранда. Да, стварно, коју косу? Видиш да човек каже 'почео да слуша метал'. Сад, колико си на губитку, Боро, процени сам. Ја сам онда изгубио протеклих 9 година свог живота негде у магли. Quote
Angelystor Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 Worship-ultimativna razbijachina!!!! Lepo poredjenje sa Heathenom..Definitivno bend koji vredi pratiti Ako su zivi uopste... Quote
dr.lecter Posted October 22, 2005 Author Report Posted October 22, 2005 Pa dobar bend se poredi sa dobrim bendom A zivi su nego sta,pogledaj gore par postova izdali su "chak" i novi album Quote
RNA Posted October 22, 2005 Report Posted October 22, 2005 Мало ми је било мука када сам поново мало прелистао интервју за мој наредни фанзин и када сам видео податак да су им се до сада албуми у Европи продавали у тиражу од по 5000 примерака. Стварно јадно. Quote
dr.lecter Posted October 22, 2005 Author Report Posted October 22, 2005 Pa sta hoces vise? Danas se ne cijeni vise kvalitet nego "in" muzika tpa black/gotic... Quote
RNA Posted October 22, 2005 Report Posted October 22, 2005 Како, шта ћу више? Такав бенд би у 80-тим продао бар 10 пута више албума. Зато кажем да је то мизерија, а увек је било трендова. Quote
Angelystor Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 San Francisco power/thrash metallers IMAGIKA have finalized the track listing for their new CD, entitled "My Bloodied Wings", tentatively due late spring/early summer. The follow-up to last year's "Devils on Both Sides" was recorded at Trident Studios in Pacheco, California and was mixed at Los Angered Recording in Gothenburg, Sweden with Andy LaRocque of KING DIAMOND fame. "My Bloodied Wings" track listing: 01. The Tongue of Nyx 02. Hunter's Moon 03. Second Coming 04. Throw the Horns 05. Heart of Icarus 06. Weaken 07. The Darkest of All Secrets 08. Inhuman 09. One More Day 10. Forever Darkened 11. My Bloodied Wings Quote
RNA Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 Видео сам да су већ поставили албум на metal archives. Добро је да имају континуитет у раду, а још је боље што је квалитет и даље на завидном нивоу. Сад, видећемо нови, али нешто не сумњам у њих. Quote
Recommended Posts