DragonHeart Posted October 1, 2002 Report Share Posted October 1, 2002 I Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted October 4, 2002 Report Share Posted October 4, 2002 E ne znam da li ce se ponovo okupiti u staroj postavi sa Lilkerom, jer je to dobitna kombinacija. Meni se nije svideo album s novim basistom...ali sta je tu je...bilo ko od starog zvuka je dobrodoshao... A sto se tiche lepote pevacha, samo da napomenem da su on i axel rose tu negde iste visine, a pogotovo je smesno sto pevach svira i gitaru koja je bar njegove velicine Inache i uzivo zvuce strava isto kao i na albumima. Meni je omiljena stvar SINN. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 4, 2002 Author Report Share Posted October 4, 2002 Zašto je smešno to što pevač svira gitaru? Zbog visine i dužine gitare? Ništa mu ne fali. Džoni je strava lik, a ima i mnogo moćan glas. Jel' ga neko nekad video bez kačketa? Nikad ga nije skidao! Za postavu moram da proverim, ali čisto sumnjam da se Lilker vratio u Nuclear. Mada, znajući njegov fanatizam i broj bendova u kojima svira, ništa nije nemoguće. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted July 23, 2003 Report Share Posted July 23, 2003 www.nuclearassault.us U originalnoj postavi momci opet dokazuju da se i u kasnim tridesetim može opasno rokijati... Na sajtu ima mp3 sa skoro izašlog živog albuma koji se (gle čuda) zove 'Alive Again'... Prosto je nevjerovatno kako zvuče, vokal je isti nakon toliko godina, a volio bih da čujem kako 'Hang The Pope' zvuči uživo... P.S. Obiđite 'Merchandise' na sajtu da vidite dizajn nove 'Hang the Pope' majice... Jedina metal majica koju bih nosio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 24, 2003 Author Report Share Posted July 24, 2003 Ja sam dobio recenziju za naredni broj fanzina od prijatelja iz StorBerg fanzina i nije se baš najpovoljnije izrazio o "Alive Again". Ja ga sam nisam slušao, ali ću ga definitivno nabaviti. A majica je stvarno komplikovana do zla boga. Više mi se sviđa ona sa motivom albuma "Survive". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 24, 2003 Author Report Share Posted July 24, 2003 Pitam se samo da li ovde izigrava Bucketheada??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted July 24, 2003 Report Share Posted July 24, 2003 Hm, što se tiče 'Alive Again', ja sam slušao samo ovu stvar što nude na sajtu i zvuči kao da je snimana 1989... A vidjeću u skorije vrijeme da potražim čitav album preko Kazaa. Mislim da neće biti problem, pročitah negdje da čitav album traje jedva nešto preko pola sata... To je definitivno znak kvaliteta. A što se tiče sličice, možda je prikladnije 'Beerhead'... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 25, 2003 Report Share Posted July 25, 2003 Uskoro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pagan Saviour Posted July 27, 2003 Report Share Posted July 27, 2003 Bice album sledece nedelje kod onog celavog lika sto prodaje CD-eove kod SKC-a ja bio danas uzeo sam Out of Order. Ne volim bas takav Thrash ali su mi se svideli.(ja sam growl zaludjenik ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 28, 2003 Author Report Share Posted July 28, 2003 "Out Of Order"? Burazer, uzmi ti prve albume Oni će ti se garant svidti više nego li taj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pagan Saviour Posted July 28, 2003 Report Share Posted July 28, 2003 Ja ga pitao koji je najbolji on rece taj :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 28, 2003 Author Report Share Posted July 28, 2003 Malko te je zajebao, ili se i sam zajebao. Ko zna, možda čovek stvarno misli da je taj najbolji. Nabavi ti "Game Over", "Survive" i "Handle With Care", pa da čuješ šta je pravi Nulcear Assault. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kai Hansen Posted September 20, 2003 Report Share Posted September 20, 2003 Ja sam nabavio "Survive" i jebeno sam se odusevio!!! Ljudi,znaju znanje... p.s. PSA Rulz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted September 25, 2003 Author Report Share Posted September 25, 2003 Kazem ja. "Survive" je zakon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted October 1, 2003 Report Share Posted October 1, 2003 'Butt Fuck' je vrhunac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted December 15, 2003 Report Share Posted December 15, 2003 Večeras sam gledao 'Critical Mass' spot na Viva Plus, naravno, u okviru rock & alternative, al' opet. JEBOTE. 'Butt Fuck' je i dalje vrhunac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 15, 2003 Report Share Posted December 15, 2003 uspeo sam da nabavim pre nekih 3meseca Game Over,Plague i Survive na mp3.A nabavio sam i Handle With Care original .Odlicni su vishe nego sto sam ocekivao.I da Hang The pope ruleS!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted December 16, 2003 Author Report Share Posted December 16, 2003 Kad pomenu Vivu, svaki put kad stave neki metal bend u konkurenciju za prikazivanje koncerta subotom i nedeljom, metal bend i pobedi. Tako sam gledao Within Temptation, Iron Maiden (sad za vikend), In Extremo i Apocalypticu. Ako Nuclear Assault budu ušli u konckurenciju za koncert, pobeđuju sigurno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted December 16, 2003 Report Share Posted December 16, 2003 Šta misliš imaju li oni odgovarajući Nuclear koncert koji bi mogli da puste, pošto vidim da uglavnom puštaju svježije koncerte iz njihove produkcije - koji su odrađeni pod njihovom medijskom promocijom... Možda su ih snimili na ovoj turneji, a ako jesu sramota je da se to krije od naroda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted December 17, 2003 Report Share Posted December 17, 2003 Ne znam za vas, ali za mene je "Game Over" najgori thrash metal album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted December 17, 2003 Author Report Share Posted December 17, 2003 Šta misliš imaju li oni odgovarajući Nuclear koncert koji bi mogli da puste, pošto vidim da uglavnom puštaju svježije koncerte iz njihove produkcije - koji su odrađeni pod njihovom medijskom promocijom... Možda su ih snimili na ovoj turneji, a ako jesu sramota je da se to krije od naroda... Ne verujem da imaju onaj stari, a sad, da li su snimali nešto sa zadnje turneje, to već ne znam. Ali, bilo bi lepo da se to obnaroduje (kako lepa reč). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted December 17, 2003 Report Share Posted December 17, 2003 Jesu oni možda izdali kakvu video kasetu u danima ponosa i slave? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlaughtererFaca Posted December 17, 2003 Report Share Posted December 17, 2003 Ne znam za vas, ali za mene je \"Game Over\" najgori thrash metal album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted December 17, 2003 Author Report Share Posted December 17, 2003 Naravno da jesu. Nisam siguran kako se taj video zove, znam da je izašao posle "Handle With Care" albuma. Odličan je. Naravno, Koneli ne skida kačket. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted December 17, 2003 Report Share Posted December 17, 2003 Ne znam za vas, ali za mene je \"Game Over\" najgori thrash metal album Šta se smiješ, čovjek je poslušao sve thrash metal albume i svi su bolji od tog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts