Jump to content

Recommended Posts

Posted

.ovaj je izasao posle out of ordera..1993 godine)

Bolje da nije izasao, sranje tesko, na trecoj pesmi sam morao prekinuti, odmah sam pustio nesto drugo...

Posted (edited)

za nijansu je bolji od out of ordera po mom misljenju...ali ponovo tesko sranje...kao i novi

Samo pesma something wicked mi je dobra...ujedno i jedina svetla tacka albuma)

Edited by darthmaul
Posted

Tesko da je bolji od "Out Of Order". To im je poslednji koliko-toliko pristojan album, iako ih je ono eksperimentisanje gde svi pevaju malo sjebalo.

Posted

Nisam pricao da je "Out Of Order" bolji od ovog noveog, nego od "Something Wicked". Uostalom, cim bend promeni logo, to znaci da nesto nije u redu.

Posted

Na "Something Wicked". Tu su pored onog klovna neka obicna slova kojima pise ime benda.

U poslednje vreme, i na live albumu, i na "Third World Genocide" i na DVD-u, bas su eksploatisali rogatu lobanju sa "Survive" omota.

Posted

Aha, to mu dodje kao ona naknadna pamet?

Malo je besmislena kompozicija sa logom i nazivom benda obicnim slovima. Krajnje kretenski uradjeno.

Posted

Meni je Handle with care ubedljivo najbolje sto su Nuklearci napravili, znaci svaka pesma valja :rockdevil:

Njihov pevac je mnogo smesan lik i fizicki i verbalno, najjace je kad ne nekom lajvu kaze:"This is the New Song!" al tako ga smesno zavrne da se pokidam od smeha svaki put kad cujem :)

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Jebote koji su carevi...

stvarno im svaka cast...zajebavaju se 24h dnevno...mesto da izbace drugi singl sa novog album oni izbace LHA :)

A evo ga i spot za price of freedom koji sada prvi put vidim

Edited by darthmaul
  • 2 weeks later...
Posted

Jeste, ali samo kao kratka zajebancija na albumu takvog benda. Sigurno ne bih slusao ceo album takvih pesama.