LetTheMetalFlow Posted March 22, 2013 Report Posted March 22, 2013 Bend napustili 2 originalna člana Stavra (bubnjar), i Vuja (solo gitarista) ,novi bubnjar Đubre (ToxicTrace , Thundersteel)!! Quote
Saša Grbić Posted March 24, 2013 Report Posted March 24, 2013 E, ne valja. Nije to to bez njih. Quote
discoviolence Posted March 24, 2013 Report Posted March 24, 2013 Annathema je po meni najjaci bend onog vremena,prvi album imam na ploci,drugi sam nabavio na demo kaseti koja je isla iz ruke u ruku mesecima dok album nije izasao,a kada je konacno izasao i ugledao svetlost dana po meni je to bio i ostao najbolji thrash metal album sa ovih prostora,rame uz rame sa tadasnjim velikanima thrash metala koji su u ono vreme imali bolju produkciju u odnosu na nas.Ono sto je jos interesantnije vezano za annathemu su njihovi zivi nastupi koji su bili skroz zajebani,a stvari kao sto je u ono vreme bila road warrior su zvucale tako dobro da se i danas najezim kad se setim,gledao sam ih 3-4-5 puta i svaki put su razbili,ne toliko scenskim nastupom koliko svirkom,u ono vreme su bili dosta popularni u Bugarskoj,gde su se ru[ile ograde kad svira Annathema. P.S.Ako su oti[li stavra i vuje,ko je ostao?! Quote
LetTheMetalFlow Posted March 24, 2013 Report Posted March 24, 2013 Blaza Mad i Marko + novi bubnjar Đubre Quote
metallicus Posted April 18, 2013 Report Posted April 18, 2013 Annathema sklopu INVASION FROM THE EAST turneje 11-og maja nastupa u Šapcu.Lokacija Hard Rok Kafe,upad 350 dinara. Quote
Koroviev Posted December 15, 2019 Report Posted December 15, 2019 Ode Francuz... https://www.metal-archives.com/artists/Duško_"Francuz"_Uvalić/236680 Quote
Chicken Little 420 Posted December 16, 2019 Report Posted December 16, 2019 https://www.serbian-metal.org/vesti/24932/preminuo-dule-francuz-bivsi-frontmen-benda-annathema/ Quote
Recommended Posts