Blacksunray Verb Delikvent Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 jebo te, dovoljno postoje da ne bi ubcivali tudje pesme u repertoar.... i cemu offspring, a ribe se oblace ko za stajgu.... Quote
Мајор Гашпар Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Pa, jbg..svakakvi govnari su platili ulaznicu..mora se ispostovati publika Quote
rock_rock Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 S' obzirom da govnari konstatuju kako je neko govnar onda je sve jasno... Srbija je ovo ... A nisam znala da je ovde i modni ziri!!! Pa dobro, onda se javite casopisu ''Svet'' i iznesite svoje impresije. Vidim da ste veliki poznavaoci istog! P.S. Mora da se druzite sa Darkom Kosticem! Ustvari, to mi je oduvek bilo logicno - ''veliki poznavaoci MODE i Metala''... Quote
Мајор Гашпар Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Necemo da se lazemo, ali bas NB vise po takvim casopisima i trude se da preko takvog smeca reklamiraju svoje pesme. U Srbiji ima daleko boljih bendova od NB, ali nazalost to sranje moramo da gledamo...kapiram da je velika lova legla da se njihovi spotovi vrte na televizijama. Jel bese BK sound? Quote
rock_rock Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Da, bese... Kao i ''Negativ'' za City Records... I Indira, takodje... I Severina... I mozda Van Gog!!! Quote
Мајор Гашпар Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Pa, eto...ja se ne kitim tim izvodjacima..za razliku... Quote
rock_rock Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Pa to cime se ti kitis... Bolje da cutim... Mlad si, naucices ... Quote
Мајор Гашпар Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Jel tako? Na mladima svet ostaje A sto se tice kicenja Pa, dobro...ono sto slusam, ne verujem da si ikada slusala, ali dobro. Quote
rock_rock Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Ono sto ja slusam vidi se dobro na temama na kojima postujem, tj. pisem. Nisam u alternativnom fazonu niti cu ikada biti... I, ne zanima me vise ova ''polemika''... Quote
Мајор Гашпар Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Ma, bice sve ok.. Da smo samo zivi i zdravi i da picimo rock'n'roll Quote
rock_rock Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 E to je vec ok konstatacija, ja sam to upravo i zelela... A ne da raspravljam sta je Jana obukla ili da objasnjavam zasto su mi Bebe ok a DJ. David????? Mislim, ukusi su cudo i u to ime ziveli ... Quote
blondie Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 jebo te, dovoljno postoje da ne bi ubcivali tudje pesme u repertoar.... stara domaca boljka....... sviraju li neki narodnjak uz to? evergrin.. Quote
Gwydion Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 stara domaca boljka....... sviraju li neki narodnjak uz to? evergrin.. Na ovom snimku nije bilo narodnjaka, ali ne bi ce cudilo da ako padne neki Kicanovic ne bi zasvirali i Halida. Kalenic pijaca tip benda ... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 (edited) S' obzirom da govnari konstatuju kako je neko govnar onda je sve jasno... Srbija je ovo ... A nisam znala da je ovde i modni ziri!!! Pa dobro, onda se javite casopisu ''Svet'' i iznesite svoje impresije. Vidim da ste veliki poznavaoci istog! P.S. Mora da se druzite sa Darkom Kosticem! Ustvari, to mi je oduvek bilo logicno - ''veliki poznavaoci MODE i Metala''... darko kostic pravi imidz pevaljkama da izgledaju TACNO ko One Dve iz beba.... Edited April 3, 2006 by Blacksunray Verb Delikvent Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 Na ovom snimku nije bilo narodnjaka, ali ne bi ce cudilo da ako padne neki Kicanovic ne bi zasvirali i Halida. Kalenic pijaca tip benda ... necu da precutim ovde, posto je kalenic pijaca najfensi pijaca u gradu i najneseljackija pijaca, urbanija od citave vojvodine, tako da ti je poredjenje lose, trebalo je da kazes neki kvantas il' tako nesto.... Quote
Archibald Reiss Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 Sada sam video negde i odmah javljam ovde - utorak 04. april, DAN STUDENATA, i veliki koncert Nevernih Beba u Studentskom gradu. Znači, očekuje se od 5000 do 10000 lludi, vrhunsko ozvucenje, lajt, bina i publika koja je najbolja od svih. Studenti, naravno. Eto, zeleo sam da vam prenesem ovu informaciju jer je utorak blizu. A o komentarima sa koncerta cemo posle toga. Veliki pozdrav svima. mislim smesno ocekivati 5000 ljudi na bebama... Dz je ulaz pa eto pljuvaci i fanovi mogu da se skupe na jednom mestu Quote
blondie Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 (edited) sanraj: to si u pravu. treba samo pogledati cijene po kalenicu.. Edited April 3, 2006 by blondie Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 jebi ga, ne isplati se da idem dalje.... Quote
Gwydion Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 necu da precutim ovde, posto je kalenic pijaca najfensi pijaca u gradu i najneseljackija pijaca, urbanija od citave vojvodine, tako da ti je poredjenje lose, trebalo je da kazes neki kvantas il' tako nesto.... Najfensi pijaca u Beogradu je apoteoza ruralnosti u odnosu na bilo koji kvantas u Prestonici. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 ti si negacija iceg rezonskog, pa ti ja to nisam rekao.... Quote
Gwydion Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 ti si negacija iceg rezonskog, pa ti ja to nisam rekao.... Nema veze, cisto lepa prilika da istaknem civilizacijsku superiornost severa. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 serem ti se na civilizacijsku superiornost madjarske.... Quote
Gwydion Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 serem ti se na civilizacijsku superiornost madjarske.... Bioloski proces koji niko ne moze da izbegne, pa tako ni ti. Samo mogao bi da pocnes da koristis papitr psole toga Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 pa da se ugledam na smrdljive madjare, onda ga sigurno ne biH koristio.... Quote
Gwydion Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 pa da se ugledam na smrdljive madjare, onda ga sigurno ne biH koristio.... Tehat budes vagy! Quote
Recommended Posts