Blacksunray Verb Delikvent Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 zbog pisanja na neprijateljskim jezicima cesh da najebes ovde.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwydion Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 (edited) zbog pisanja na neprijateljskim jezicima cesh da najebes ovde.... Tjah, ako nisi znao wc papir kod nas jekrsh. Madjarski, a drzi fabriku leek iz Novog Sada, je odlican. No to tebe i onako ne interesuje. Edited April 3, 2006 by Gwydion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 sad ce da dodje misel i da vam baci atomsku bombu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 sad ce da dodje misel i da vam baci atomsku bombu. Da ali ce Neverne bebe poput bubasvaba, skorpija i ostalih okorelih tezgarosa odoleti zracenju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 zato sto su oni bend koji traje uprkos zlim silama, zubu vremena, i guzicama najfanova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock_rock Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Pa tako nekako ispada, a i sam E.Kusturica je to dobro srocio - ZIVOT JE CUDO... Mislim, i fanovi su cudo... A sto rece moj jako dobri prijatelj ( a veliki metalac, ono - black i sl. ) i Jelena i Jana su cudo!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archibald Reiss Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Jana posebno Bas fina curica.... cuh iz prve ruke svasta o njojzinoj... A bila mi je simpa do tada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock_rock Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 E sad - trac ili istina??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archibald Reiss Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Istina Iz prve ruke info... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Jana posebno Bas fina curica.... cuh iz prve ruke svasta o njojzinoj... A bila mi je simpa do tada znam da deluje tabloidski, al' ja veC negde napisah da chuh za nju da je 'sumnjivog morala', je li to bese manja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexi_Laiho Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Haha haha haha hahaha nekada zaista ne mogu da verujem kakvih debila ima...da da, neki zaista nemaju ni osnovnu školu...ili se samo ne sećaju šta se tamo učilo...mora da su na ušima imali walkman sa nekom doooobrom muzikom da otkineš, kao npr. "velike" metalce Maidene ili još bolje Bon Jovi-a, lalalaal malo jašemo u noć gde nas čeka devojka sa lepim očima lalala lalala onda padamo sa sprata i upadamo u krevet nekoj ribi lalaala....kakav metal, otkinula sam od sreće, nisam stigla da slušam učiteljicu kad je pričala o gramatici našeg jezika... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Haha haha haha hahaha nekada zaista ne mogu da verujem kakvih debila ima...da da, neki zaista nemaju ni osnovnu školu...ili se samo ne sećaju šta se tamo učilo...mora da su na ušima imali walkman sa nekom doooobrom muzikom da otkineš, kao npr. "velike" metalce Maidene ili još bolje Bon Jovi-a, lalalaal malo jašemo u noć gde nas čeka devojka sa lepim očima lalala lalala onda padamo sa sprata i upadamo u krevet nekoj ribi lalaala....kakav metal, otkinula sam od sreće, nisam stigla da slušam učiteljicu kad je pričala o gramatici našeg jezika... Милане, ниси више интересантан. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Vidim, ovde je i dalje do jaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock_rock Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Svi smo mi Milani, na ovaj ili onaj nacin!!! Znate l' onu narodnu - ''Moj Milane, jabuko sa grane''... E ja sam ta jabuka, ona zelena - kisela... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 (edited) rekli smo, nema vrijedjanja - a i nije po pravilinku. sebe zovi Milanom na kvadrat, ostalima nije fino to reci. Edited April 4, 2006 by blondie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock_rock Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Nemoj samo ti o vredjanju, ko Boga te molim... Muka mi je, veruj mi... Ali, otom potom, vreme je moj saveznik... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 jel ti mene znas mozda? i nama je muka ovdje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock_rock Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Ne, HVALA DRAGOM BOGU... I ko ste to VI? Jej to sama sebi persiras ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 ne. mi smo oni koji ne obozavamo kult nevernih beba, i koji ih ne smatramo natprirodnim bicima ali ovo - hvala dragom bogu..... bitno da znas neverne bebe. ostali svijet i ne treba da znas, pogotovo ne daj boze mene ali ti to daje za pravo da dajes izjave poput - "nemoj samo TI o vrijedjanju". ti - TI - kao da znas ko sam ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archibald Reiss Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 znam da deluje tabloidski, al' ja veC negde napisah da chuh za nju da je 'sumnjivog morala', je li to bese manja? manja?! Jana bre se zove pevaljka... A ko je onaj idiJot sto izproziva Mejdene?! Mozda Milan licno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yossarian Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 mislim smesno ocekivati 5000 ljudi na bebama... Dz je ulaz pa eto pljuvaci i fanovi mogu da se skupe na jednom mestu Bio sam na koncertu, stvarno je dobar nastup bio. Nemam pojma koliko je ljudi bilo, los sam u procenama, al je bilo mnogo. Tad sam ih prvi prvi put slusao uzivo, nisam imao pojma da tako dobro zvuce. A i nisam imao pojma da ih tolko mnogo ljudi slusa, svugde oko mene ljudi znaju tekstove njihovih pesama napamet, a ja prvi put cujem te pesme. Bilo je i pljuvaca, uglavnom u stilu: "Kakve su bre ovo gluposti, bez narodnjaka nema zabave". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archibald Reiss Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 WTF? Zar nije otkazan cert zbog loseg vremena?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 manja?! Jana bre se zove pevaljka... A ko je onaj idiJot sto izproziva Mejdene?! Mozda Milan licno manja = komparativ vezan za fizicku velicinu.... nemoj, mejdn je jeftin kada ga uporedis sa grandioznim bebecim idejama.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yossarian Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 WTF? Zar nije otkazan cert zbog loseg vremena?! Govorio sam o koncertu od prosle godine. Ako sam dobro razumeo, ti si govorio o ovoj godini? Zabuna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexi_Laiho Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 Nije Milan lud da se bakće sa nama ovde, boli njega trtica za to šta mi mislimo...boli njega da li ga vole ili ne... A isto tako i mene... Jesam ja nekad rekla da su oni Bogovi i da niko ne sme da ih ne voli...? Pročitajte malo šta sam pisala pa ćete videti da ne... Ja sam ovde da ne bude dosadno i ako niste primetili, ja sam žensko... Nije mi jasna samo jedna stvar-da li je ova tema otvorena isključivo za pljuvanje po Bebama ili kao i svaka druga, za priču i izlaganje mišljenja? Ljudi ps.nisam imala nameru nikoga da vredjam kad sam pomenula Maidene, poštujem njih i njihovu muziku, ali brate svaka pesma liči na drugu...mada i Bodomi su takvi... odoh ja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts