Генеральный Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Ljubooauooov? Ту мени смајлиз, ту мени... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 (edited) Beograd, ni pre ni kasnije vec 15. avgusta - stadion ''TAS'', Bebe kao predgrupa legendarnom ''Toto-u''... To ce u svakom slucaju biti pravi uzitak, voleli ili ne voleli!!! haha, samo se nadajte da ce to biti na tashu... koliko ce doci ljudi?! 2 hiljade?! duvace promaja... nesto se razmisljam, moze to i u skc da stanE... Edited July 1, 2006 by Mustaine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Spominjali su Kališ, otkud sad Taš? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 (edited) @ rock rock vidi, ja gotivim neverne bebe, cak mi se i poslednji album svidja vise nego ekipi koja se ovde skuplja, ali pored tebe i tvojih poruka ima da ih namrznem samo tako. Edited July 1, 2006 by imaginos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Wicked Girl* Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 @ rock rock vidi, ja gotivim neverne bebe, cak mi se i poslednji album svidja vise nego ekipi koja se ovde skuplja, ali pored tebe i tvojih poruka ima da ih namrznem samo tako. Pa upravo to. Ja ih ne gotivim, al nema veze, ovakva podrska moze samo da odmogne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwydion Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Da se razumemo jednu stvar. Muzicari su jako losi kriticari. tacnije, kriticari koji su se bavili muzikom su obicno propali muzicari koji em sto lece na taj nacin svoje frustracije, em sto stalno to gledaju iz ugla proizvodjaca, tj kako bi oni to isto uradili. Dobar kriticar je onaj koji zna koja su pravila po kojima nesto valja ili ne valja, te onaj ko to gleda iz ugla konzumenta. Sa te tacke gledista ja mogu da kazem da NB umeju da sviraju, znaci imaju muzicki tehnuicki kvalitet, i da su puno ulozili u taj aspekt svog posla. Kreativnost im je, pak, veoma niska. Tacnije to je lose osmisljena komerciajal, pretenciozna i prilicno lose prezantovana. I ponovicu ono stosam i ranije rekao, a to je da je meni to narodnjak. Dakle domaca estrada koja zapravo unistava domaci rock. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEPAR Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Evo jos pet poena i prolazim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock_rock Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 U pravu si, ja sam tranvestit... Da skratimo polemiku, kao i uvek, sa jednom konstatacijom - kaze covek da znaju da sviraju i da su ulozili u sebe u tom smislu, a da su narodnjak!!! N.Bebe... Ej, bre, pa to je nonsens. Dok su se bavili obradama zvucali su kao Pink Floyd ili Prince, a to je nedosanjani san svih bendova koji su upravo od njih kupili fore i fazone i zeleli da bar 30 posto zvuce kao oni. O cemu ti pricas covece??? Alo, ja postujem bar na 20 tema paralelno, uglavnom je domaci rock u pitanju. Dodji i ti i svi drugi na neku od tih koje se zovu drugacije nego ova pa da tamo malo polemisemo!!! Da vidimo da li pratite rad Smaka, Leb i sola, Kerbera, Jagoda, Generacije, EKV-a, Orgazma i dr. bendova ili ste samo veliki poznavaoci lika i dela doticnog benda. Ja sam za prepisku ( argumentovanu ) uvek raspolozena. Razmislite o tome. P.S. Ali ne ovde, na ovoj temi. Dovoljno toga je vec receno i sve bi bilo ponavljanje vec iznetih stavova. Uostalom, ukoliko ovde smaram mozda na nekoj od tih drugih tema imam ''pametnija'' razmisljanja. Laku noc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Za par dana bi Neverne Bebe trebalo da sviraju u mom gradu, bas bi mogao da pogledam koncert. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Evo nove teme. Za one koji zele normalnio da diskutuju, znaci bez spama, vredjanja i prozivki na racun clanova. Ko voli nek izvoli. Nova tema o bendu. Mene Neverne bebe neopisivo zivotno nerviraju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEPAR Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 WWW.NEVERNE-BEBE.COM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hard'n'Heavy Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Evo nove teme. Za one koji zele normalnio da diskutuju, znaci bez spama, vredjanja i prozivki na racun clanova. Ko voli nek izvoli. Nova tema o bendu. Mene Neverne bebe neopisivo zivotno nerviraju. Hvala bogu pa ljude zabole za tvoje mishljenje Neverne Bebe-------> Pokazace se vecheras Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Neverne Bebe-------> Pokazace se vecheras Jedva cekam! Nisam ih slusala uzivo od 2002. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Gde ce se pokazati? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Gde ce se pokazati? Pa, veceras kao predgrupa Toto-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Aaaaa, ja se potpuno izgubila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midnight lady Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Ogavnog li benda dosadni su ko prenos skupshtine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Jedan od najboljih domacih bendova! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Hvala bogu pa ljude zabole za tvoje mishljenje mrzim bebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Par puta sam ih davno slusala uzivo, ali sa tudjim repertoarom , i bas sam uzivala. E sad nesto i nemam volju, otkad su tu ove nove curice... Ne secam se kako se zvala, ali ona crna matora je razbijala glasom pre nekih 10ak godina, a i onaj deba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3MAJ Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Matora crna se i dalje zove Goca. I zaista ubija kako peva. Ona i onaj lik (kome ne znam ime), koji je pevao i svirao akustičnu gitaru su odavno napustili bend i osnovali svoj koji se zove Wild Cats. Nažalost nisam čuo ništa od tog novog benda. U svakom slučaju Neverne Bebe su jedan od naših najboljih bendova ikada, ali bili su daleko bolji u staroj postavi. Previše su otišli u komercijalne vode, i mislim da su dve pevačice veoma veoma suvišne. Poslušajte uživo snimak pesme Divlje Svinje da se čuje šta je pevanje! Ako neko nema pesmu, vičite da je okačim na net. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEPAR Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Grupa se zove Cat People a sto se tice debe, verovatno je mislila na Bilija Kinga. Evo veceras sam po prvi put imao prilike da vidim N.bebe u ovoj po misljenju mnogih najacoj postavi do sada. Utisak je dosta bled i veoma mi je tesko jer se radi o bendu koji mi mnogo znaci. Ne znam zbog cega su pred ovoliki auditorijum izasli sa klubskim repertoarom. Ocekivao sam da ce se Zuba odluciti za cvrsci repertoar pogotovo posle jucerasnje konferencije na kojoj je pominjao promene aranzmana ali nije bitno. Takodje je znao da ce ih tonac sabotirati, sto je i ucinio trostruko smanjivsi ih u odnosu na TOTO. znate svi da su mi skoro sve stvari za zadnjeg albuma draze u originalnim verzijama.Ok Veliki je bog je stvarno ponovo zazivela u novoj verziji ali zasto su onda ostale stvari odsvirane u novim verzijama a da pritom u repertoar nije uvrscena pesma ,,Ljubav,, koja bi sigurno bolje zagrejala masu od vecine koju su odsvirali. Mnogo sam veceras ocekivao od njih a dobio malo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAVATAGE Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 SMORILI SU JAO ALA SU SMORILI NECU VISE DA IM IDEM NA SVIRKE I DA IH SLUSAM AKO SE NESTO NE PROMENI I NE UNESU NEKU ZIVOST U SVOJE PESME PA NE MOZES TI KLUPSKI FAZON SVIRANJA DA ISFURAS NA KONCERTU - FALILE SU SAMO NEKE PROMOTERKE DA DELE PICE DOK MI NE OBAVEZNO CAVRLJAMO DOK NEKI BEND SVIRA NESTO I POVREMENO OBRATIMO PAZNJU NA NJIH I TAKO UZAS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEPAR Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Al sto je najcrnje, gledao sam skorasnje snimke, kragujevac 20000 ljudi, energija, haos. Malo laganih pa malo zviljih stvari a veceras samo lagane. Kazem je lose odabran repertoar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAVATAGE Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 ma smorili su kad god ih cujem na TV-u ili uzivo stalno tempo 60 ma skurcili su mi se ona plava riba pokazuje sise sram je bilo Od sada sto se tice domacih bendova podvlacim crtu slusam samo Full flavor i Ljute papricice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts