ZVERKO Posted October 15, 2004 Report Posted October 15, 2004 Ma da ... Bili smo nekih 6 koma meseci zajedno ... Ebi ga svako u zivotu pravi greskice .... Quote
imaginos Posted October 15, 2004 Report Posted October 15, 2004 Nikad ih nisam mogao shvatiti ozbiljno, a posebno nakon što sam saznao neke stvari o M.Ð. mnogo sam radozao! Quote
imaginos Posted October 15, 2004 Report Posted October 15, 2004 A "1000 godina"? zakon. jos malo ma metal. jednom su je upropasitili tako sto su od nje uzivo napravili baladu i tako joj oduzeli duh. inace, vise mi se svidja ova postava koja sada svira nego ona prethodna gde je onaj lik sa akusticnom gitarom znao da ispusta neke zvukove koji se najbolje mogu opisati kao krici promuklog galeba (gledali ste novogodisnji prgram per par godina). poz! p.s. ima nesto ironicno u tvom potpisu i smajliju koji slemuje u prostom 4/4 ritmu. p.p.s. sudeci po adresi smajlija, ti si, kolega, upisao gadan faks. Quote
A_Scarlet_Witch Posted October 15, 2004 Report Posted October 15, 2004 A jesu se upropastili sa onim zadnjim usporenim pjesmama... A sto se tice Milana...Meni je uvijek izgledao kao ok lik,nekako mi je i simpatican(ne mislim fizicki)... Quote
Vlaja Buraz Posted October 15, 2004 Report Posted October 15, 2004 (edited) Nikad ih nisam mogao shvatiti ozbiljno, a posebno nakon što sam saznao neke stvari o M.Ð. mnogo sam radozao! Ovako, čuo sam da je kupovao neke tekstove, i sa tim mi čitava njegova priča pada u vodu, a drugo što se čovjek ufurava da je Mojsije... Edited October 15, 2004 by Borislav M. Quote
Dushan S Posted October 16, 2004 Report Posted October 16, 2004 Ma da ... Bili smo nekih 6 koma meseci zajedno ... Ebi ga svako u zivotu pravi greskice .... Mislite na Janu? Quote
Girl with dangerous powers Posted October 29, 2004 Author Report Posted October 29, 2004 VECHERAS U HOLIDAY-U IMAJU KONCERT!!! Quote
michelle Posted October 29, 2004 Report Posted October 29, 2004 WOW, DO JAJA! NE PADA MI NAPAMET DA DODJEM! Quote
dima Posted October 29, 2004 Report Posted October 29, 2004 WOW, DO JAJA! NE PADA MI NAPAMET DA DODJEM! Kakva podudarnost! Danas bas NISAM rasmisljao kada ce da odrze negde koncert prvom prilikom Quote
shock! Posted October 29, 2004 Report Posted October 29, 2004 bas sam 'teo danas u holiday, al onda videh da oni sviraju, pa rekoh batali... Quote
TheBlackGoddess Posted October 29, 2004 Report Posted October 29, 2004 Ja sam morala da ih slusham chitavo ljeto ...nisam imala shto pametnije raditi u Budvu raspalu Quote
Vlaja Buraz Posted October 29, 2004 Report Posted October 29, 2004 WOW, DO JAJA! NE PADA MI NAPAMET DA DODJEM! Njena su slova veća. Quote
dima Posted October 30, 2004 Report Posted October 30, 2004 Ja sam morala da ih slusham chitavo ljeto ...nisam imala shto pametnije raditi u Budvu raspalu Eto ironije...A ja sam u Budvu dosao nekoliko dana posto su oni prestali da sviraju u Kairosu i bilo mi zao jer je to bila jedina rock varijanta tamo... Quote
Girl with dangerous powers Posted November 4, 2004 Author Report Posted November 4, 2004 Njena su slova veća. Yeah!!! Quote
Machka Naopachka Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 VECHERAS U HOLIDAY-U IMAJU KONCERT!!! e, a, u koliko sati pochinje? ja idem ali ne znam kad da dodjem... Quote
michelle Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 bas sam 'teo danas u holiday, al onda videh da oni sviraju, pa rekoh batali... To vazi za mene veceras Quote
shock! Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 bio dzaba cert kod piramide pre neki dan, slucajno sam naleteo.....onako...ribe mnogo dobro pevaju...(jedna je extra riba)....ali kako je nakurcen klavijaturista Milan to je strasno....znao sam i od pre da je budala.... Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 bio dzaba cert kod piramide pre neki dan, slucajno sam naleteo.....onako...ribe mnogo dobro pevaju...(jedna je extra riba)....ali kako je nakurcen klavijaturista Milan to je strasno....znao sam i od pre da je budala.... ribe ,obe odvaljuju kako pevaju...a,da za Milana jest' vala... Quote
:Dea Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 Slusala sam ih samo jednom uzivo...Mislim da je to bilo pre tri godine, jos je bila ona stara pevacica. Njihove pesme mi nisu nista spec, ali se secam da sam se odusevila kako odsvirali pink floyd i kako je onaj pevac otpevao ac dc... Stvarno je bilo EXTRA!!! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 Slusala sam ih samo jednom uzivo...Mislim da je to bilo pre tri godine, jos je bila ona stara pevacica. Njihove pesme mi nisu nista spec, ali se secam da sam se odusevila kako odsvirali pink floyd i kako je onaj pevac otpevao ac dc... Stvarno je bilo EXTRA!!! shta je bilo sa satrom pevachicom?Ona sada peva u Cat people??Ili sam se ja gadno is3povala ,poshto nemam pojma.... Quote
Dushan S Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 Stare N. Bebe su se raspale na dva dela, današnje N. Bebe i Cat People. Quote
Ancient Posted April 24, 2005 Report Posted April 24, 2005 a Cat People je totalno neiskren bend..... Quote
Archibald Reiss Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 jel neko cuo za koncert na Adi sad u subotu? Quote
Recommended Posts