vampirburnedbythesun Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 I vecina mnogo bolje zvuci u originalnim verzijama. To je vec stvar subjektivnog mishljenja, svakako su drugachije, ali da bolje zvuche...... subjektivno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
extreme Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 Кажу ми да је легендарни Аки Рахимовски снимио дует са Бебама ... Нисам то још видео на ТВ екрану али срдачно поздрављам, то ми је тако логична комбинација. Браво Милане, о коментару песме и спота када погледам!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 (edited) Ocisceno (kol'ko-tol'ko). Blondie,Vecna Srbija,darijus,Marty F i Blacksunray Verb Delikvent (edit:i rock_rock - zaboravio sam ko je sve ucestvovao u svadjanju) imaju javnu opomenu zbog offtopic-a. Nastavite (bez svadja i offtopic-a)... Edited April 4, 2007 by LazaGNR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEPAR Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Aki gostuje i peva pesmu ,,boje duge,,. odlicna stvar, aki zvuci fenomenalno kao i uvek a pesma je u fazonu drugog albuma n.beba. inace na albumu gostuje i toto bubnjar simon philips. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vampirburnedbythesun Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 (edited) svidja mi se spot, bash je idilichan i pesma je lepa... a ovako inache, dobro je da su konachno izbacili i Jelenu u prvi plan, dosta je bila u Janinoj senci! Edited April 2, 2007 by vampirburnedbythesun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emily Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Ima li neko pesmu,mislim da se zove-Kisa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dray Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Ima li neko pesmu,mislim da se zove-Kisa? Ta pesma se nalazi na njihovom poslednjem albumu"Dvoje",imam ceo album,stalno ga slusam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEPAR Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Pesma ,,Kisa,, se nalazi na njihovom trecem albumu ,,juzno od srece,, iz 2001 godine. Na kompilaciji ,,dvoje,, iz 2004 je kao i vecina ostalih stvari, ponovo snimljena. za razliku od ostalih pesama koje su znatno promenjene u odnosu na original ,,kisa,, gotovo nijje dirana vec je na originalnu matricu umesto muskog (Milanovog) snimljen zenski (janin) vokal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emily Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Jaoooo,pa moze li neko da mi je okaci ovde nekako?(Dray,VEPAR) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Ah, skini je od nekuda, Nostalgija.com ili nesto slicno, siguran sam da postoji na netu. Ili kupi recimo celi album, jer je odlican. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEPAR Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 samo za tebe DRAY http://rapidshare.com/files/24596763/NEVER...-_KISA.mp3.html Apirone nabavio sam ceo album Frenkya ,,plakao bih al nemam s'kime,,. imas ga na sajtu www.balkanuk1.com kao i gomilu ex yu rariteta, za besplatno skidanje. nabavi negde prvi album N.BEBA. Vrhunski prog. rock kakav se ovde nije svirao (ne racunajuci leb i sol ali oni su van konkurencije). NEVERNE BEBE I 1994 track lista: 1000 GODINA SANJAJ KAD ME NAPUSTE SVI DAIRE OKTOBAR FEST VELIKI JE BOG ZIVOT JE KAZNA SAGA DVA MINUTA ZA NAS SVE NASE GODINE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emily Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 http://rapidshare.com/files/24596763/NEVER...-_KISA.mp3.html Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hipnotic Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 /me njih voli,i gledala ih je u kraljevu prosle godine u avgustu na trgu su pravili koncert,bilo je vrh,bar je njoj bilo vrh xexex,ne sad ozb....super su,i cure jako dobro pevaju uzivo mozda jos bolje....tj atmosfera je stvarno super............ :} :} :} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Ocisceno (kol'ko-tol'ko). Blondie,Vecna Srbija,darijus,Marty F i Blacksunray Verb Delikvent (edit:i rock_rock - zaboravio sam ko je sve ucestvovao u svadjanju) imaju javnu opomenu zbog offtopic-a. Nastavite (bez svadja i offtopic-a)... brate, okasnio si skoro godinu dana za to ciscenje i upozorenje ali ajde, ziv bio, samo radi inace, skinuh i ja Kisu.. mislila sam da je to neka druga skroz stvar.. ovu znam.. sta znam, nije toliko lose. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow an' easy Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Od danas je u prodaji peti album Nevernih Beba - "...iza oblaka". Pomenucu samo neke goste na albumu, mada mislim da su Bebe same po sebi dovoljne da se kupi album: Simon Phillips, Aki Rahimovski, Aleksandar Sedlar Bogoev, Dusan Ivanisevic, Dragan Ivanovic... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
extreme Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Ovaj CD boli koliko je dobar, ja kao covek starijeg kova ovo poredim sa nekim kultnim izdanjima ex YU rokenrola. Gosti na CD-u su posebna prica, o tome drugi put, kada mi se slegnu utisci. Pesma koja najbolje ide uz pivo definitivno je ''Bela kola'', za moju zenu nesto sasvim drugo - ''Ikona''. Ovaj Ranđa je Car gitare, poslusajte 11. pesmu na albumu - ''Pogledaj u sunce''... Blues do jaja. Ustvari, skola gitare. Milance je ubio sa textovima, mislim da je vreme da se zeni!!! Nemam vise cirilicni font!!!!! Dos'o baja da mi sredi komp, sredio ga do jaja ali mi to nije instalira'... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Ja ne mogu da vjerujem. Ali fakat ne mogu da vjerujem koliko je nekim ljudima stalo do reklamiranja i ugleda NB na internet bespućima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
extreme Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Pa to je totalno ok, mislim ne verovati. I je ne verujem sta sve neki ljudi pisu, pogotovu na ovom forumu pa cutim i citam... Jebi ga matori, ukusi su cudo. BTW, Randja je pre par nedelja izdao DVD skolu blues gitare za pocetnike. Pogledaj to, a savetujem pre svega klincima, onima koji odistinski zele da nauce nesto o tom instrumentu. Pa onda preslusaj album Beba... ITD, kapiras me, nadam se. I ja volim pivo iznad svega pa ga ne reklamiram ovde. Pisemo o muzici. I ne mislimo svi isto, to je toliko logicno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 Kapiram, ali ne vjerujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SixStepsOnTheMoon Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 Ja jedva chekam da preslusam novi album Simon Phillips jbt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEPAR Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Ja ne mogu da vjerujem. Ali fakat ne mogu da vjerujem koliko je nekim ljudima stalo do reklamiranja i ugleda NB na internet bespućima. tu si u pravu, neki ljudi stvarno preteruju ali meni vidis nije jasno, zbog cega je nekim ljudima stalo do narusavanja ugleda ovog benda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 (edited) Jedini nas bend koji vredi. Edited April 21, 2007 by Shix Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Alogija vredi vise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Po kilogramu žive vage? Usput, od ovih gostiju - koji su ova dva lika što nisu Aki, Sajmon i Duca Ivanišević? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow an' easy Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Dragan Ivanovic je jazz basista, a Sale Sedlar gitarista, tvorac projekta STRIP, gitarista kod Djuricka u Karaokama... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts