Man at arms Posted September 27, 2004 Report Posted September 27, 2004 Ljudi sta ste zaspali izasla je jedna buduca rts hit igra Rome.Koliko sam cuo ide na 3 cd-a grafika je bukvalno "zapaljiva" komp veoma pametan, taktika na prvom mestu, ja je jos nisam igrao ali zelim da cujem vase komentare o igri ako ste je igrali. poz Wake up!
Predator Posted September 27, 2004 Report Posted September 27, 2004 Igrao sam demo, u kome su dali samo da vide 2 tuce. Ono, nije lose. Igrao sam dosta Medieval pa cu verovatno i ovaj. Ipak 3cd-a je dosta tako da cu se verovatno ogrebati od nekoga za iste.
Man at arms Posted October 4, 2004 Author Report Posted October 4, 2004 Mogu samo reci da je igra fuckin great, neznam zasto tako slab odziv na forumu ...
Old Smuggler Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 err ... mozda zato sto je jos nismo nabavili jer je izasla pre nekoliko dana?
Old Smuggler Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 ne mislio sam nismo u fazonu - vidiigrakupije ... kad se nabavi - nabavice se a to ce biti skorije nadam se
delay Posted October 10, 2004 Report Posted October 10, 2004 video sam neke screenshotove izgleda totalno strava nabavljamo
Public Animal no. 1 Posted October 11, 2004 Report Posted October 11, 2004 Ja i ortak je vec igramo uveliko, SPQR i Grcka ( moze i makedonija ) razvaljuju u savezu, vec kidamo hardove, igramo i istorijske scenarije, bolest od maksimuma. Igra je F E N O M E N A L N A!!!!!!!!!!!!! Inace igramo u igraoni, sta da vam kazem sabac je cudo od grada.
Dushan S Posted October 12, 2004 Report Posted October 12, 2004 Odlepio sam svojevremeno na Shogun: Total War i Medieval ekstenziju, tako da ću verovatno i ovde izgubiti mesec dva dragocenog vremena.
Mr. Smarty Posted October 12, 2004 Report Posted October 12, 2004 Tek sam sad ugledao temu...pa sta da kazem sem to da nisam prestao da je igram od kad je izasla...probao sam da je igram na hard par puta ali mi je smor posto se mnogo sporo napreduje a i pre par dana sam uporedo poceo da igram i Myst IV ...definitivno jedna od najbolje uradjenih strategija ikada ...koliko sam nacuo sledeci Total War ce obuhvatati WWII !!!...jos ako bude mogao da se bira Hitler onda ce mi to sigurno biti jedna od najomiljenijih strategija P.S. Kume kako se otkljucavaju sve fakcije?
Thule Posted October 29, 2004 Report Posted October 29, 2004 (edited) Igra je apsolutno fantastična, sve od upravljačkog dijela, pa do izuzetne grafike, koja na žalost na mom kompjuteru ne može pokazati svu svoju ljepotu. Što je najbolje, apsolutno je primjenjena vojna taktika, i treba razmišljati, ukoliko ne želite da vam se sa leđa u jedinicu spartanskih falangi koje se mlate sa kopljanicima ili berzerkerima zaleti podivljala gotska konjica, ili ne daj bože oklopni slonovi... Opsada gradova je posebna priča i kada se igra na težem nivou od "medium" treba poprilično napregnuti moždane vijuge da se ne izgubi puno vojske ili čitava bitka, a nije loše i nabaviti Sun Tzu-ovo Umijeće Ratovanja . Prešao sam na srednjoj težini sa Julijima i sa Grcima, a sada igram i sa Makedoncima. Neke frakcije se otključaju kada uspješno završiš kampanju, ali dobar dio ostane zaključan, ali i za to ima rješenje. Otiđi na http://www.twcenter.net/downloads/db/ i idi na downloads, i tamo iskopaj mod koji omogućava da se otključaju sve frakcije. Samo pazi da skineš najnoviju verziju, pošto ima i starijih, ali sve je sortirano po datumu, tako da ćeš se lako snaći. Apsolutno najbolja igra ovog i sličnog tipa koju sam igrao, i savim je dostojan nasljednik igre kakva je Medieval Total War-a. P.S. Našao sam na netu neki mod koji se zove Hellenic Total War i napravljen je za MTW. Naravno, u pitanju je stara Grčka, ali fajl ima preko 150MB, što se objašnjava time što je to skoro sasvim druga igra, koja praktično samo koristi MTW engine. P.P.S. Još mi samo treba da nađem još jednog RTW zaluđenika pa da se zaputim put igraone sa sve ćebetom pod rukom, na par multiplayer okršaja . Edited October 29, 2004 by Heimdall
bafomet Posted November 2, 2004 Report Posted November 2, 2004 igra je pruzila nekoliko odlichnih unapredjenja u odnosu na medival izvanredan napredak... pomak ka mom idealu istorijske strategije... ali mi se doba ne svidja
Thule Posted November 12, 2004 Report Posted November 12, 2004 igra je pruzila nekoliko odlichnih unapredjenja u odnosu na medival izvanredan napredak... pomak ka mom idealu istorijske strategije... ali mi se doba ne svidja Nije lose doba, mada kada smo kod tog doba, ne bi bilo lose da se uradi igra i za staru Grcku. To je zanimljivo. Povesti velikog Srbina Aleksandra , i ovaj put stici do Indije .
bafomet Posted November 13, 2004 Report Posted November 13, 2004 ma samo ne volim tripove oko rimljana bilo bi mnogo bolje da su teritorije znatno manje... tj da je mapa isparcelisanija (bar u srednjem veku) a u ovom bi valjalo da je stanovnishtvo npr. relativno mobilno
delay Posted November 30, 2004 Report Posted November 30, 2004 rastura igra true face of the old ages a tek shibanje kartaginjana i rimljana rastura!
bafomet Posted November 30, 2004 Report Posted November 30, 2004 popravili su opsade... preih nisam ni igrao jer su bile jadne
FreaK_ Posted December 1, 2004 Report Posted December 1, 2004 ok...znaci sad uninstaliram Rise of nations i sutra uzimam RTW...i Vampyre TM......resenno je......vreme je i ja da se probudim !!!!!!
bafomet Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 probaj i evropu univerzalis i haj politichki bolja igra ali je na ushtrb toga fajt uproshcen
FreaK_ Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 ...polako...sad furam VTM.......a Rome ce da priceka...
Thule Posted December 18, 2004 Report Posted December 18, 2004 popravili su opsade... preih nisam ni igrao jer su bile jadne Opsade su sada fantastične. Što kažeš, ranije su bile dosta bijedne, bez previše taktiziranja, sa idejom - što prije provališ zidine i osvojiš grad prije će proći ovaj smor. Ali u MTW su bitke bile dosta drugačije urađene. I tada je taktika bila glavna, ali su jedinice bile dosta manje pokretljive, i nekako spore. Da ne govorim o tome koliko se razlikuje upotreba konjice sada u RTW, a koliko u MTW. Sada je ipak dosta korisnija i mnogo doprinosi tome da se pokaže da konjica nije samo "ljudi koji jašu konje" (iliti možemo duže da trčimo/jašemo i malo smo brži) već ono što je tada i bila - ondašnji tenk . S obzirom da sam mnogo veliki zaluđenik za Total War serijal pratim i nove modove koji izlaze i baš sam oduševljen. Imam par fantastičnih modova koji mjenjaju skoro sve, od AI-a do izgleda jedinica, i što je najbitnije igra je dosta realnija, tj. približnija tome periodu. Trebalo bi da uskoro izađe i Chivalry Mod koji će od RTW-a načiniti MTW, sa sve novim jedinicama i građevinama. Gledao sam neke screenshotove i izgledaju fantastično. Ali će to sigurno biti download od preko 100 MB-a. Sve u svemu RTW je i dalje najbolja igra koju sam igrao, naročito kada mu se dodaju neki fantastični modovi.
bafomet Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 e to za tenkove zavisi uzivao sam u malim bitkama u kojima sam mogao da urnishem oklopnjake lakom konjicom (mongoli i arapi varijanta... pa eto chak i "vizantijska konjica") dace bog taj mod shto pre
Thule Posted January 23, 2005 Report Posted January 23, 2005 Evo ti link za mod http://stratcommandcenter.com/chivalry/ Imaš na zvaničnom sajtu adrese svih bitnijih modova koji se prave.
SlaughtererFaca Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 (edited) Nisam igrao medieval i te fore pa tek danas videh koliko je ovo cudo zarazno.. i inteligentno odradjeno... ali jebiga ja sam ipak vise za neki drag race Edited February 2, 2005 by SlaughtererFaca
Demoritus Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 Tek sad sam video temu.. Inache, igrica je fenomenalna!!! A, da se primetiti, veoma je zarazna.. Odushevio sam se na samom pochetku P.S. Da li je neko pravio srpski mod kao shto je sluchaj bio sa TW: Medievalom?
Recommended Posts