Thule Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 За сада није, пошто оригинална верзија игре дозвољава постојање само 21 фракције, а ето тамо неки људи што праве модове мисле да Срби не заслужују једно од тих мјеста . Вјероватно ће уз наставак који ће сигурно изаћи овог прољећа бити дозвољено и више фракција, па ће онда људи који раде ове силне модове убацити и Србе, макар тако причају. Што се тиче MTW, ја имам онај гломазни XL мод (од неких 140 MB), који не само да укључује Србе већ и посебне српске јединице, којих има поприлично. Ништа, чекамо експанзију за Рим, па да још мало онда сачекамо и неке додатке замодове и биће Срба, сигурно .
Novaliis Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 Igram igricu od kad je izasla.Jel jos neko presao sa svim narodima? Grci i Germani zakon!!
Valinion Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 Kartagina rula. dzabe protivniku sve kada ti imas Secret Band + Slonove. BTW. postoji jedan veoma ruzan bag. Kada imate jednu rupu u zidu svi napadaci uopste se nece truditi da ih naprave vise ves ce samo jurisati kroz nju. to PUNO znaci kada ima 3000 neprijatelja i svi se zbiju na jedno mjesto a ti ih fino docekas sa flalangom. to sam eksploatisao bezbroj puta. kolika god njihova vojska bila nemaju sanse protiv 400-500 fino organizovanih hoplita(ili neke druge jedinice sa falangom)
Natasha! Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 Medieval Total War mi je omiljena igrica , prešla sam je sa englezima. Rome Total War, isto vrh meni, zanimljiva, malo zahtevnija zbog pišljivog senata, nisam je prešla još. Dakle 2 najbolje igrice koje sam ikada igrala do sad sa svojih 20 god
Novaliis Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Jel igrao neko Rome Total Realisam? Ja nisam jebi ga, kao ni Barbarian Invasion. Sta kazete za Medieval 2 koji izlazi uskoro? Izgleda super, imam par screenova.
The_true_Neshic Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Ma ovaj realisam je zlooooooo.Doduse ne mozes instalirati i Barbarian Invasion u isto vreme ali istorijiska podloga le krajnje tacno odradjena.Jel vise igrate sa varvarima ili sa rimom grckom i ostalom bagrom?
Novaliis Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Ja kako kad. Ponekad volim da uzivam uz grcke kopljanike, stvarno mi je milina da ratujem sa njima. Ponekad imam trip sa germanima i njihovim ludacima od ratnika, a i dosta su zahtevniji od grka.Volim i Seleukide jer imaju neverovatan izbor jedinica(od konjice pa do kopljanika i legionara).Stvarno me cudi kako gotovo redovno nestanu sa mape medju prvima, kad imaju i para i dobrih ratnika?Egipat ih redovno sjebe. Jedino ne volim da igram sa egipcanima..jednom sam imao trip sa njima ali mi ne odgovaraju. Jedino mi je zao sto su makedonci i tracani nedostupni.
The_true_Neshic Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Glupo je sto uopste postoji Egipat kao organzovana vojna sila.I jos su jaki ko zemlja.U to vreme Egipat je bio nula. Skinuli mi warn
Novaliis Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Glupo je sto uopste postoji Egipat kao organzovana vojna sila.I jos su jaki ko zemlja.U to vreme Egipat je bio nula. Skinuli mi warn Ne volim ni sa galima..suvise su razjedinjeni na pocetku. Evo bas trenutno razbijam sa grcima..po stoti put. A kakav je taj realisticni mod?
The_true_Neshic Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Rim nema frakcije.Mapa je popravljena(tu mislim na granice provincija) i NEMA EGIPTA kao nezavisne drzave Pored toga imas mnogo izmena sto se recimo jedinica tice tako da se taktika skroz menja.Moras da oderes dupe od igranja da bi zavrsio kampanju.A jel si igrao shogun?
Novaliis Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Rim nema frakcije.Mapa je popravljena(tu mislim na granice provincija) i NEMA EGIPTA kao nezavisne drzave Pored toga imas mnogo izmena sto se recimo jedinica tice tako da se taktika skroz menja.Moras da oderes dupe od igranja da bi zavrsio kampanju.A jel si igrao shogun? Moracu da nabavim, jel to neki patch?Gde se skida, koliko je tezak? Igrao sam jedino Medieval ali ga je Rome zasenio. Mada koliko vidim ovaj Medieval2 sto ce izaci rastura, posebno grafika. planiram da nabavim i Barbarian invasion za koji dan.
The_true_Neshic Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Ne znam dal moze da se skine.Ja sam ga dobio na disku i dosta ga tesko mozes naci bilo gde.Mogu da proverim kako mozes da ga nabavis.
Novaliis Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Ne znam dal moze da se skine.Ja sam ga dobio na disku i dosta ga tesko mozes naci bilo gde.Mogu da proverim kako mozes da ga nabavis. E vidi. Svidja mi se sto je teze i sto je Rim sjedinjen. U medjuvremenu nabavljam BI..
The_true_Neshic Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 B I je dobar ali najvise kad igras sa varvarima.Kad ti uzmu sve provincije celo stanovnistvo postaje horda.Nemas income niti mozes da treniras vojsku osim mercenary jedinica.
Novaliis Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Heh, nabavih BI pre neki dan i tesko se odvajam od igre. Al je zajebano, narocito sa Vizantijom.
Novaliis Posted July 19, 2006 Report Posted July 19, 2006 Jel igrao neko novu ekspanziju Aleksandar? Verovatno cu je nabaviti za koji dam.Jedva cekam.
Limunovo_Drvo Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Za mene najbolja igrica napravljena do sada...Za mene predstavlja prelazak sa strategija sa nekom jadnom i ustaljenom perspektivom na pravi RTS...strasno dobra igrica...veoma reala i zanimljiva....zbog nje sam zavolio Rimsko Carstvo i danas znam vecinu stvri o njemu jer sam ga proucavao Jos uvijek nisam nabavio Medieval 2,nabavio sam ali piraterija pa ne radi majku im House of Julii
Novaliis Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Ja sam morao da je deinstaliram, igra je bolest.
D.E.A.D. Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 nabavio sam i ovih da na cu da instaliram pa cemo da vidimo!
Novaliis Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 Jao..i meni se opet igra, a nemam više igricu jer sam je poklonio (da je ne bih instalirao kada dođem u iskušenje kao sad )
Novaliis Posted August 8, 2008 Report Posted August 8, 2008 Extra su ovi modovi. igram najviše onaj koji daje igranje sa Slovenima, Invasio Barbarorum. tj. igrao sam pre par meseci.. Jel igra neko? Potpuno nove jedinice, proširena mapa (Indija, Skandinavija)..
Recommended Posts