Thule Posted August 12, 2008 Report Posted August 12, 2008 Jao..i meni se opet igra, a nemam više igricu jer sam je poklonio (da je ne bih instalirao kada dođem u iskušenje kao sad ) Extra su ovi modovi. igram najviše onaj koji daje igranje sa Slovenima, Invasio Barbarorum. tj. igrao sam pre par meseci.. Jel igra neko? Potpuno nove jedinice, proširena mapa (Indija, Skandinavija).. HA-HA .
Kratkovidi Magarac Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 Jao, ja sam rasturio Medieval 2...jebes kampanju, prvo otkljucas sve nacije pa onda picis
Fapril ethereal Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 ponovo sam se vratio na rome total realism posle dugo vremena... fhurmas thundraz i udri!
Orochi Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Obozavam,samo nisam neki strategista,ali kada je upitanju borba prsa u prsa to moze XD A dobro to sam igrala sa 12god,malo gluplja sam bila nego sada XD A zao mi je sto nemam Total War: Medieval 2 Plus nasla sam samo 2 od 3 cd-a za Rome: total war aaaaaaa :cry:
Fapril ethereal Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 uuuu ja razbijam prsa u prsa!
oʞɾoƃ Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 Meni do jaja idu oba aspekta igre, u principu se služim provaljenom taktikom koja mi funkcioniše u 90% slučajeva. Galija je pala, Kartagina gotovo pala, Grci takođe, Trakija na izdahu Kakva geek igra. Jedva čekam Empire: Total War, mada mi istorijski period ne deluje naročito podesno za Total War, ali ajde. Više bih voleo da su stavili staru Grčku, doseljavanje, Krićane, Peloponeske ratove i to.
Lestrigonus Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 slazem se... ja sam npr. vise puta presao sve kampanje i nikako ne mogu da se odvojim od igrice. Ne svidja mi se sto je za Aleksandra uradjena one gej ljubicasta boja!!! Mogli su to malo bolje... a za Varvare, nisu losi ,ali za nekog pocetnika je tesko da razlikuje oba rimska carstva i njihove pobunjenike... I takodje sto u prvom delu senat zadaje besmislene misije, koje ako ne ispunjavas, vremenom te izbace pa samim tim imas vise neprijatelja...
Novaliis Posted January 16, 2009 Report Posted January 16, 2009 Jedva čekam Empire: Total War, mada mi istorijski period ne deluje naročito podesno za Total War, ali ajde. Više bih voleo da su stavili staru Grčku, doseljavanje, Krićane, Peloponeske ratove i to. To bi bilo ekstra, taj period se i meni mnooogo vise svidja.
The Alchemist Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Meni do jaja idu oba aspekta igre, u principu se služim provaljenom taktikom koja mi funkcioniše u 90% slučajeva. Galija je pala, Kartagina gotovo pala, Grci takođe, Trakija na izdahu Kakva geek igra. Jedva čekam Empire: Total War, mada mi istorijski period ne deluje naročito podesno za Total War, ali ajde. Više bih voleo da su stavili staru Grčku, doseljavanje, Krićane, Peloponeske ratove i to. Zato imas modove koje mozes da skines sa http://www.twcenter.net/ Inace obozavam ovu igru a za modove imas svaku preporuku...
**** Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Odlična igra , ali sam morao da se skinem jer mi oduzima previše vremena - kad sednem ne idem na nov potez dok ne proverim po 3 puta da li sam sve dobro postavio i to onda traje po 5, 6 sati. Inače, Persijanci mi najbolje leže!
Talvi Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 Meni lezi svaka armija koja ima slonove. I sto vise konjanika.
Fapril ethereal Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 kakav sam ja ratnik majko moja mila! razbijam ovaj Medieval 2! i to sa sirotim Skotima! posle 10-ak krugova sam isterao Engleze iz Britanije i izvrsio invaziju na Francusku! Highland Nobles peshadija jebe! Highland charge rushi sve pred sobom!
Drogarito Posted April 11, 2009 Report Posted April 11, 2009 Ma botovi su glupi.Pogotovo u custom game.Na very hard sa mongolim sam pobedio Skote....nerealno.Mass pike/spear protiv 70% konjice.
Novaliis Posted October 8, 2010 Report Posted October 8, 2010 Rome:TW je jedna od najboljih igara svih vremena. Kako mi je zao sto sam nesto zeznuo i sad ne mogu da instaliram, tek kad budem reinstalirao windows.. Sa Grcima mi je najlakse da igram, pored Rime naravno, i nekako najzanimljivije, mada volim da probam sa svim nacijama, naravno. Germani Kul je onaj grad amazonki na severu. I ekspanzija je jako dobra.
iron will Posted October 12, 2010 Report Posted October 12, 2010 RTW је сјајна игра, такорећи од историјског значаја, али са модовима је још боља и историјски веродостојнија. Total Realism & Invasio Barbarorum
Novaliis Posted October 12, 2010 Report Posted October 12, 2010 Mislim da sam igrao taj Invasio Barbarorum i zbog njega nesto zeznuo, pa sad ne mogu da instaliram igru. Jako dobar mod.
Recommended Posts