Frankenchrist Posted September 27, 2004 Report Posted September 27, 2004 Evo, posle bas dosta vremena, opet sam odgledao ovaj film. Nadam se da ga je vecina ljudi sa ovog sajta odgledala i zna vec o cemu se radi, ali evo za neupucene: U filmu se pojavljuje dosta poznatih licnosti iz sveta metala kao sto su Glen Benton, Chuck Shuldiner, Abbath, Demonaz, Cannibal Corpse, Paradise Lost... film je sniman '90ih godina, i govori o tematici i ideologiji Black i Death bendova. Zanima me vase misljenje, sta vi mislite o ovom filmu, o komentarima kako od strane ljudi iz bendova tako i ljudi iz onog disko kluba i recimo neko poredjenje scene, danas, i one pre 10 godina, to jest kad je sniman film. Quote
Agarth Posted September 28, 2004 Report Posted September 28, 2004 Gledao sam ga davno, pre nekih 5 godina... Koliko se sećam, black metal bendova ni nema osim Immortal i Ancient Rites, a to je najveći propust filma jer je priča dokumentarca u suštini inspirisana sranjima što su pravili Burzum & co. Ne sećam se najbolje komentara osim likova iz Gravea, Pungent Stencha, Cathedrala, Morgotha i još po nekog možda... Uglavnom, komentari svih bendova su OK, osim Glen Bentona i Demonaza koji prilično smaraju & kenjaju. Mišljenja ljudi iz diskaća su sasvim očekivana, obična glupa fora za prikazivanje gistro asocijalnosti kod metalaca. Još gluplja fora je onaj razgovor sa vođom nekog satanističkog kruga na kraju... A death metal je tih godina bio 5 puta bolji nego death metal danas. U principu super film, voleo bih da ga imam na divx-u... Quote
Giga Posted September 28, 2004 Report Posted September 28, 2004 Ima li to neko na divx-u da mi nareze u zamenu za nesto drugo? Quote
Frankenchrist Posted September 28, 2004 Author Report Posted September 28, 2004 Gledao sam ga davno, pre nekih 5 godina... Koliko se sećam, black metal bendova ni nema osim Immortal i Ancient Rites, a to je najveći propust filma jer je priča dokumentarca u suštini inspirisana sranjima što su pravili Burzum & co. Ne sećam se najbolje komentara osim likova iz Gravea, Pungent Stencha, Cathedrala, Morgotha i još po nekog možda... Uglavnom, komentari svih bendova su OK, osim Glen Bentona i Demonaza koji prilično smaraju & kenjaju. Mišljenja ljudi iz diskaća su sasvim očekivana, obična glupa fora za prikazivanje gistro asocijalnosti kod metalaca. Još gluplja fora je onaj razgovor sa vođom nekog satanističkog kruga na kraju... A death metal je tih godina bio 5 puta bolji nego death metal danas. U principu super film, voleo bih da ga imam na divx-u... Da, i ja sam ga gledao pre brdo vremena, i eto slucajno sam pre neki dan naleteo na njega na DCu pa se malo prisetio. Slazem se da im je mnogo veliki propust manjak BM bendova, pored onih sto si naveo, pojavljuje se jos i Mika iz Impaled Nazarene i to je sve, a film je sniman bas u vreme kada je ubijen Euronymous. Glen je u to vreme bio u tom tripu, tad je jos promovisao DEICIDE pa je bilo za ocekivati haha, a Abbath je cini se bio poprilicno pijan cim je onoliko kenjao. Skroz dobar film stvarno ga treba odgedati. p.s. Ja sam ovu temu otvorio na Opstoj metal diskusiji, sta ce ona ovde? Mislim ako ovaj film nema veze sa metalom onda jebiga.. Quote
Man at arms Posted September 30, 2004 Report Posted September 30, 2004 Ko moze ovo da mi nabavi obavezno na pm !#^%!&$ Quote
Face Of Melinda Posted September 30, 2004 Report Posted September 30, 2004 Ovo nisam gledala ali osecam da je u pitanju neki trash... Ako ima neko neka mi javi na pp Poz Quote
Frankenchrist Posted September 30, 2004 Author Report Posted September 30, 2004 Telcontare, aj prebaci ovo na Opstu Diskusiju molim te... Quote
Ol' Scratch Posted September 30, 2004 Report Posted September 30, 2004 Znachi svi trazhu prokletinju... Kakvu si pometnju un'o na yum Franjo... C,c,c... ps. to i ja suptilno kukam za film ako vecj nisam mada nema veze i ako jesam... Quote
Frankenchrist Posted September 30, 2004 Author Report Posted September 30, 2004 Znachi svi trazhu prokletinju... Kakvu si pometnju un'o na yum Franjo... C,c,c... Sto je najgrdje neko se napravio pametan pa ovu temu sa Opste METAL Diskusije prebacio ovde... Quote
Man at arms Posted October 3, 2004 Report Posted October 3, 2004 E sad kad se neko pojavi sa filmom ima lepo da zaradi preko ovog topica Quote
Frankenchrist Posted October 4, 2004 Author Report Posted October 4, 2004 Aj mi recite da niko nije gledo ovaj film... Quote
Man at arms Posted October 4, 2004 Report Posted October 4, 2004 Aj mi recite da niko nije gledo ovaj film... Tako izgleda kazi mi da imas na divx-u Quote
Mr_Deadic Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 Aj mi recite da niko nije gledo ovaj film... Ja nisam. Sta su pricali Paradise Lost? Quote
shock! Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 Aj mi recite da niko nije gledo ovaj film... evo nisam ni ja... Quote
Nesquik Posted October 8, 2004 Report Posted October 8, 2004 E nisam ga ni ja gledao,i sada cu da crknem ako ga uskoro ne nadjem. Jel ima neko dodjavola ovaj film na divx-u ??? Quote
Frankenchrist Posted October 8, 2004 Author Report Posted October 8, 2004 Ovde izgleda vecina nije ni cula za ovaj film dok nije otvorena ova tema, a kamoli gledala. E moji vi... Quote
Dani Posted October 8, 2004 Report Posted October 8, 2004 (edited) Steta sto nismo ISKRENO napaljeni kao ti, eh taj zivot... Edited October 8, 2004 by Dani Quote
Frankenchrist Posted October 8, 2004 Author Report Posted October 8, 2004 Ovaj film nije nikakva ISKRENA paljevina, sasvim je dobro uradjen bavi se ozbiljnom tematikom, i stvarno ga treba odgledati svako ko slusa Black/Death Metal. Quote
Grobodan Posted October 8, 2004 Report Posted October 8, 2004 Chuo sam za ovo pre mnogo vremena,trazio ga svuda,ali nema sanse,niko ga nema.Imash neki link za skidanje,Franjo? Quote
Frankenchrist Posted October 8, 2004 Author Report Posted October 8, 2004 Ja ga naso na DC++. Ne razumem kako ga niko nema, film nije nikakav vndergrovnd, profi je odradjen i velika imena Metal muzike se tamo pojavljuju. Quote
heller Posted October 11, 2004 Report Posted October 11, 2004 ja sam ga odgledao davno,davno,davno,i to nekih 50-ak puta i smatram da ga svako treba pogledati bar toliko puta pre sam ga imao na video traci,ali sam prodao video i presao na novije tehnologije (citaj diskove)...ali probacu ga nabaviti od frenda iz norveske....manje zbog sebe,vise zbog drugih Quote
heller Posted October 11, 2004 Report Posted October 11, 2004 bez obzira na sam naziv filma,uopste nije film o satanizmu i black metalu nego o metalu uopste,i zato ga treba obavezno pogledati.... Quote
Recommended Posts