Agarth Posted October 14, 2004 Report Posted October 14, 2004 Film i jeste neposredni dokumentarac o satanizmu u metalu. Nabavio sam trećinu ( ) filma na divix-u sa mnogo lošim kvalitetom snimka. Quote
heller Posted October 14, 2004 Report Posted October 14, 2004 Film i jeste neposredni dokumentarac o satanizmu u metalu. Nabavio sam trećinu ( ) filma na divix-u sa mnogo lošim kvalitetom snimka. tacno je da se film vrti oko satanizma,ali je ono GLAVNO u filmu stavovi fanova i bendova iz razlicitih pravaca , i njihov odnos prema ne samo satanizmu,nego i razmisljanja koliko neciji stavovi i sl. uticu na los imidz metala , i samim tim koliko to sve utice na diskriminaciju metalaca u zivotu...i slicno...vecina bendova iz dokumentarca ne spadaju pod black metal (paradise lost,carcass,cannibal corpse,fear factory,etc.) Quote
Face Of Melinda Posted October 16, 2004 Report Posted October 16, 2004 Ovde izgleda vecina nije ni cula za ovaj film dok nije otvorena ova tema, a kamoli gledala. E moji vi... Pa covece ako imas narezi, pozajmi, prodaj mi kako god Quote
Frankenchrist Posted October 17, 2004 Author Report Posted October 17, 2004 Ma dao bi ti ja film za dzabe nije to frka, ali mislim da je cimanje da ti ja sad iz Francuske saljem losu kopiju ovog filma. Uostalom, Srbija je raj za pirateriju, ako ovaj film niko nema onda jebiga. Quote
Dani Posted October 25, 2004 Report Posted October 25, 2004 Ja ga naso na DC++. Gde tacno... ? (hub, hub, hub ). Quote
Frankenchrist Posted October 25, 2004 Author Report Posted October 25, 2004 Ne secam se tacno, ja mislim da je bio metal-gods.dyndns.org a mozda i paladin. Quote
Novaliis Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 Uskoro novi film "Burzum Vs. Mayhem", samo u crkvama blizu vas. Quote
Grobodan Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 Gledao sam u medjuvremenu 666 Calling Death...Nije loshe. Quote
LazaGNR Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 Jeb'o te,ne mogu da verujem da ste iskopali ovu temu Quote
Gwydion Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 Imam ga ja. li meni to nekako nije drag film, mnogo mi je drazi The Decline of Western Civilization Part II: The Metal Years od Penelope Spheeris. Quote
Mephistophilus Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 Ovih dana bi trebao da pogledam pa cu da javim Quote
White Man Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 e, a ste gledali onaj dokumentarac o skrivenim (satanistickim i kojekakvim)porukama u metal i rock pesmama...'ladno su pustili jednu pesmu od twisted sister-a...koje naivcine...i o uticaju metala i rocka na psihu mladih ljudi uopste ...zove se HELLS BELLS...obavezno pogledajte... Quote
Wolflord Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 Ja sam to gledao pre jedno...5 godina! Mogu da ga nabavim bez problema...na VHS-u. Quote
freya Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Odavno imam 666 at calling death,prvo na VHS-u,a potom i na DiVx-u.Mislim da bi svako trebao da ga pogleda,jer govore najugledniji muzičari,mada je moje mišljenje da je sve to rađeno sa prvobitnim stavom da je metal skroz negativan.Ne znam koja je produkcijska kuća to radila,ali se tačno vidi njihovo negodovanje povodom postojanja ovakve muzike(čuli ste ljude sa početka snimka-ne-metalce koji kažu da se metal treba zabraniti!).Eto,jedino su ti metal muzičari izvadili stvar i dali dobre argumente. A najjače je bilo kad je voditeljka pitala lika iz Deicide sa onim užigovanim obrnutim krstom na čelu:"Are you a christian?" A on će:"Do I look like a christian to you?" Quote
Buddha Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 jel ima neko 666 At Calling Death na DIVX a da je iz BG? Quote
KRANG Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 ja sam jednom odgledao ceo dokumentarac preko youtubea. bio je tamo ceo, ali izdeljen na nekih 15 delova od kojih svaki traje po jedno 5,6 min. i sranje je Quote
Buddha Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 ja hteo da vidim samo zbog Tiamat i Samael, iako kapiram da se pojavljuju na po 5 sekundi Quote
Grobodan Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Jao, imao sam ga ja negde, al nemam pojma gde je... Ima i Paradise losta, isto nesto kratko. Quote
darthmoog Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 (edited) najaci je vodja satanaisticke crkve...tj. pr Edited June 7, 2007 by darthmaul Quote
SATAN-iz Batajnice Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 jel ima neko 666 At Calling Death na DIVX a da je iz BG? Imam ja. Quote
Novaliis Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 Sudeći po komentarima onih koji su ga odgledali mogu da kažem da mi je drago što sam ga propustio.. Quote
Justin Case Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 Bas sam zujio ovih dana malo po netu da pronadjem,nasao sam torrent ali nece ni da se pokrene.Pogledacu jos malo po DC++,bar tamo moze sve da se nadje.Bas me zanima kako izgleda. Quote
Recommended Posts